Rådet via Ron Head, 15 november 2017

Rådet via Ron Head, 15 november 2017

 

Rådet – Vad kommer nu?

Tidigare har vi använt flera bilder, metaforer, för att beskriva för er hur energier byggs och så småningom resulterar i snabb förändring. Vi använde vattenfall, laviner, snöbollar som rullar nedför kullar och annat.

Ibland krävs mycket extremt detaljerad planering och förberedelse innan en situation kan manifesteras. Säkerheten och det högsta goda för alla varelser är alltid av största vikt.

Med undantag för karma och karmiska val, resulterar ingen händelse, även i era definitioner, i vad ni kallar olyckor. Skaparen, källan, guden eller vad ni än kallar det övergripande medvetandefältet gör inte och kan inte göra misstag. Enligt definition är detta ett faktum. Saker kan hända som ni inte gillar eller förstår. Det betyder inte att de är oavsiktliga eller misstag.

Så småningom, i en situation som kräver förändring, når energin och förberedelsen det ögonblick när trögheten förvandlas till att bygga fart. Det här är ”lagar” som ni har byggt in i er existens. Erfarenheten av att leva ögonblick för ögonblick för att uppleva varje nyans av förändring är också en sådan medveten skapelse. Ur andra synpunkter är varje förändring en momentan tankegång med tankens hastighet. Alla ögonblick finns nu. Det är bara nu. Det här är inte något som kan förklaras för er i er nuvarande uppfattning.

Vi säger allt detta för att hjälpa er att förstå det mycket korta och enkla uttalandet som vi verkligen vill göra idag.

Processen som ni längtat efter har börjat. Ändringarna är på gång. Inte ens nu uppmärksammar ni de framsteg som händer, såvida inte en viss händelse inte kan döljas. Även då blir det ofta ansett som uteslutande nonsens när det rapporteras. Vi vill säga mycket lite till er, men vi vill påminna er om några saker.

Detta är början på den värld ni har kommit hit för att skapa. Detta kommer att vara en värld av sanning. Det finns aldrig någonting att frukta i sanningen. Även om det kommer att fortsätta att göras enorma ansträngningar för att upprätthålla lögnerna, kommer dessa ansträngningar att misslyckas.

Nu vet du att dina dagar tar veckor för att passera. Och dina månader blinkar iväg på några minuter. Innan du vet ordet av, som du säger, så kommer allt att vara slutfört. Men det kommer fortfarande att finnas massivt arbete att göra, eftersom allt det gamla kommer att behöva bytas ut. Du har gjort det här förut. Om du läser dessa typer av meddelanden är det givet att du har gjort det. Du skapar det här en gång till. Och när du behövs så kommer du att göra det igen på något annat ställe. Hur antar du att krigare som ni anses vara? Tror du att ni kanske får den högsta äran, den största kärleken, och att vi kanske håller er i vördnad?

Namasté, käraste. Namasté.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Ni får kopiera och omfördela det här materialet så länge som ni inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och ni inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...