Rådet via Ron Head, 17 april 2018

Rådet via Ron Head, 17 april 2018

 

Rådet – Surfa på Vågen

Ni är alla medvetna om att det finns ett stort hav av förändring, ökande i intensitet, på er planet. En mer rättvisande beskrivning skulle vara att er planet nu blir djupare nedsänkt i energetiska områden som både skapar förändringar i er värld och svarar på de förändringar som ni omfamnar.

Båda dessa fenomen manifesterar sig som vågverkan. Ni är verkligen lyckliga att det händer på det här sättet. Fråga alla som har gått igenom ett totalt spontant uppvaknande om de skulle rekommendera det. Trots det kommer detta att resultera i en ganska omskakande upplevelse för vissa. De ”gåvor” som gör sig kända, inifrån er föranleder till och med några nu att ifrågasätta deras grepp om verkligheten. Jo, i verkligheten har ni inte mycket grepp om verkligheten. Förlåt. Det är den växande medvetenheten om verklighet som är något av en chock. Bredden på er uppfattning om all tillgänglig information har varit mycket begränsad under en mycket lång tid

Även de av er som hör det här eller ser det ofta har andra saker som er tro begränsar er från att se eller höra. Och om det inte är en begränsning för er, hur ofta flyttar ni fysiska objekt utan att röra dem? Hur ofta bi-lokaliserar ni? Skapar fysiska objekt med avsikt? Så medan ni har mycket att gratulera er till, är det fortfarande en resa. Och de saker vi har nämnt är inte de viktiga bitarna. Du är den viktiga biten.

Om vi får, låt oss nu expandera från vågornas synvinkel. Om du aldrig har haft chans att surfa, ta mod till dig, du är på väg att åka på vågen!

Här är vi på Jordstranden. Det finns en stadig våg som bygger upp. Du har paddlat ut i inkommande vågor. Du har gjort det här ett tag och du är ganska bra på det. När du tittar runt kan du se andra på sina brädor göra några av de saker som du alltid har älskat att se. Kanske kommer du snart att prova några av dem. Vissa människor sitter bara på sina brädor och väntar. Vissa ser ut mot havet och söker sin perfekta våg. Då och då, blir någon som har fångat en våg utmattad. Du har gjort det förut, också, många gånger. Men det har inte förringat deras glädje av erfarenheten inte heller din.

När du sitter här och väntar på din perfekta våg, kan du känna uppbyggnadseffekten hos den inkommande bränningen. Det är uppfriskande, spännande. Du kan känna din våg som kommer. Du vet att du kommer att vara redo. Du kommer att vara redo för din Händelse.

Det är nästan en perfekt bild av var du är vid denna tidpunkt. Gör dig redo att stå upp på din bräda för ditt livs ritt! Allt som det krävdes för att få dig hit kommer visa sig ha varit värt det. Det här är din dag på stranden. Njut av den!

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels visdom, tillgänglig HÄR, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR. En tredje bok sammanställs nu.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...