Rådet

Ni kommer att få reda på vilka ni är och vad ni är.
Kanaliserat genom Ron Head
2 november, 2014

 

Rådet

Vi vill tala om en upplevelse idag som blir allt mer vanlig hos er, eller många av er, i era drömmar, dagdrömmar, meditationer, utanför-kroppen-upplevelser och vakna syner. Vi vet att det också talas oftare om det i kanaliserade budskap från många av oss. Det vi menar är vad ni kallar råds-möten, styrelsesammanträden, möten på rymdskepp etc. Vad är det som händer här och varför rapporterar så många om det? Varför beskrivs det på så många olika sätt?

Ni upptäcker att ni upplever er själva på ett nytt och expanderat sätt. Ni möter mästare, lärare, guider, ljusvarelser och änglar. Ni minns i detalj eller helt vagt. Men ni förstår att något väldigt viktigt har skett. Vill informera er om åtskilliga saker som ni går och funderar på.

Dessa möten har alltid varit en del av er verklighet. De är så ni planerar era liv. Det nya är att ni börjar bli medvetna om detta faktum. De varelser som ni möter har ni faktiskt känt från ert oändliga förflutna, eller skulle ha gjort om det fanns något som vore det förflutna. Dit går vi inte. Och de olika omgivningarna och beskrivningarna är enbart era medvetna sinnens försök att göra förståeligt det ni upplevde i ett helt annat och totalt energimässigt plan.

Så, varför händer detta nu? Ni kommer att upptäcka många saker när detta fortgår och då era liv börjar förändras. Det viktigaste är att ni kommer att upptäcka vilka ni är och vad ni är. Varför är ni här? Det har alltid varit er mest brinnande fråga, visst är det så? Ni kommer att svara på den själva. Det har alltid varit syftet, alltid, med dessa meddelanden, vilken källan än varit. Det kommer att fortsätta vara så. Ni kallar oss mästare, guider och änglar. Vad är vi mästare över? Vart guidar vi er? Vad är vi budbärare för? Vilka andra typer av meddelanden är viktiga?

Ni talar ofta om ”slöjan”. Vad separerar slöjan er ifrån om inte denna kunskap? Visst, slöjan blir allt tunnare nu. Och de upplevelser vi har beskrivit är era nya glimtar av vad ni har sett på andra sidan av den.

Vi skulle vilja tillägga ännu en sak. När ni får fler sådana här upplevelser, gör anspråk på dem som en integrerad del av era liv. Detta är era råd, era sammanträden. Ni har egna platser i dem, platser som ni har rätt till. Ni lever för att tjäna dem och var snälla och tro oss, de lever för att tjäna er också.

Dessa saker är vårt pågående meddelande till er och något som vi inte kommer att variera ifrån förrän det är förstått av er självaste varelse. Ni har inget behov längre att tro er själva om mindre än vad ni är. Och det finns ett stort behov för er att vara allt ni är.

Med de varmaste hälsningarna av kärlek och ljus, vi önskar er en god dag.
Rådet

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...