Rådet via Ron Head, 19 november

Rådet/Ron Head

Rådet, 19 november 2015

Via Ron Head

 

I kölvattnet av de senaste händelserna i er värld, låt oss diskutera något som vi tidigare inte har tagit upp här. Låt oss tala om enighet. Det betyder broderskap och systerskap, om ni vill. Men det går mycket djupare än någon av dessa beteckningar antyder.

Vi vill att ni mycket oftare börjar tänka i termer av enighet eller enhet. Ni förstår, broderskap och systerskap bär fortfarande, i sin nuvarande förståelse, åtminstone ett spår av idén om du och jag, mig och dig. Vi tycker att det är mycket mer fördelaktigt för alla att börja ta bort spår av separation från sitt tänkande, närhelst och varhelst det är möjligt.

Det är uppenbart att det inte finns någon separation. Det är något som de flesta av er kommer att hålla med om, när samtalet kommer in på fält och energier och Universums egenskaper.

Det är dock nästan aldrig något man funderar på i det dagliga livet. Det har heller inte något man har tänkt på i efterdyningarna av den senaste tidens händelser, i synnerhet när det gäller vissa grupper och individer.

Det här är inga nya begrepp. Era lärare har fört fram dem för er i tusentals år. De har alltför lätt ignorerats när panik och rädsla träder in, och ingen har väl någonsin kunnat tro att sådana händelser faktiskt är menade att skapa rädsla och panik.

Den verkliga sanningen är att dessa individer, som har använts för att inplantera panik i era sinnen och hjärtan, inte skiljer sig från er, utan att de faktiskt är en del av er. Det finns bokstavligen ingen skillnad alls.

Det är en sak att underhålla ett sådant begrepp i en lugn diskussion eller i en meditation, men en annan sak att göra det till en del av ens grundvalar, att leva varje dag i vetskapen om sanningen om det. Men, kära vänner, det är exakt vad ni utsätter er själva för att göra. Vill ni ha en väg att gå? Vill ni ha en fana att bära? Gå då den vägen och bär den fanan!

Det här är ingen politisk sak och heller ingen religiös sådan. Detta är vad det innebär att arbeta för ljuset. Det är vad det borde och kommer att innebära att vara människa. Låt ingen som är rädd, hungrig, utan tak över huvudet eller skadad på något sätt, gå utan hjälp. Och får vi påpeka; att förneka det här och ändå låtsas tillhöra någon av alla religioner som är kända i er värld, kan i bästa fall betraktas som löjligt.

Ni har blivit lurade, vänner. Ni har blivit utnyttjade av krafter som verkligen är avskyvärda, giriga, makthungriga och desperata. Vi vet att den stora majoriteten som läser detta redan är vakna för allt som har sagts. Men vi ber er förstå att vi talar till de andra, de vars sinnen och hjärtan precis håller på att vakna.

Var kärlek. Vad som än händer denna sista period av det stora uppvaknandet som håller på att ske, var kärlek. Var eniga. Var det gudomliga jag som ni börjar förstå att ni är. Tillåt ingen mer separation att existera i era hjärtan. Det är vår uppriktiga bön till er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

 

Du gillar kanske också...