Rådet via Ron Head, 2 mars 2018

Rådet via Ron Head, 2 mars 2018

Rådet – så mycket pågår nu

 

Det är så mycket som händer i er värld i denna tid som är extremt viktigt för er tillväxt och för utformningen av världen som ni kommer att leva i att vi knappast kan ta itu med allt i ett meddelande. Genom att dela allt i två kategorier kan vi åtminstone ge var och en av er något som kommer att gälla för dig.

Det som mest drar uppmärksamhet är naturligtvis det som förekommer i den observerbara världen som verkar ligga utanför dig. Och det verkar alltmer sjunka ner i fullständigt kaos. Att inte förstå funktionen av kaos, är väldigt stressande för er. Några av er kanske kan gå igenom den här tiden genom att förstå att kaos är det nödvändiga tillståndet från vilket all ordning är född. Det är bara ett hav med obegränsad potential. Det är bara nödvändigt att veta vad som exakt bestämmer vilken potential som ska förverkligas från det. Kalla det hemläxa. Du kan slutföra den om några sekunder … eller några år. Vad säger ditt vetande?

Vissa av er kan välja att delta i nedmonteringen och rekonstruktionen som håller på när ni läser detta. Andra kommer inte att vara bekväma med det och kommer att välja att vänta på ett resultat eller att påverka fältet med avsikt och självutveckling. Var och en kan göra som han eller hon vill, men försäkra dig om att göra ett medvetet val och låt inte längre livet eller andra diktera din kurs.

Som ni kanske har förstått är det andra alternativet, att göra förändringarna i er själva, det som bäst påverkar det mänskliga medvetandet. Nu finns det ett orientaliskt koncept att det mesta kan göras genom att inte göra någonting. Det här är inte något som lätt förstås av dem i era västliga samhällen. Kanske kan ni tänka på det som att flytta fältet inifrån med tanke och avsikt. Du kan inte göra förändringar inom som inte påverkar det som ligger utanför. Om du gör det här valet kan det vara bäst att du ägnar dig åt det flitigt för att förhindra att du senare känner att du kunde eller borde ha gjort mer.

Nu säger vi till er att ni kommer var och en att göra det ni uppfattar vara bäst och att du är den enda som dömer dina handlingar. Din gudomliga varelse bryr sig bara om ”vad lärde jag mig av detta?” Och ”vad mer kan jag lära mig?” Tänk också på att frågan kan vara ”vad lärde jag ut med detta?” Vanligtvis gäller båda i viss utsträckning. Du ser det inte eftersom du inte anser dig själv som en del av en helhet … ännu.

När så är fallet, kan du också önska att alla runt omkring dig enbart gör detsamma. Men vad skulle hända om rollsättaren inte kunde hitta någon villig att vara den dåliga killen? Vad skulle hända om ditt nuvarande liv var ett där du visste allt? Skulle du inte bli lite uttråkad? Men det finns inget att oroa sig för där. I ett ständigt växande multiverse kommer det alltid att finnas mer.

Vissa saker kommer att vara ”uppåttjack”. Andra kommer att vara ”nedåttjack”. Du kommer inte alltid överens om vilket som är vilket. Försök att leva ett liv som du kommer att se tillbaka på och säga, ”Wow! Det var kul.”

 

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...