Rådet via Ron Head, 12 juni 2019

Rådet via Ron Head, 12 juni 2019

Intensifierad Energi | Rådet via Ronald Head

 

Idag skulle vi vilja tala om det intensifierade energifält som er planet gått in i. Ni upplever detta som ”inkommande energier”. Många som är empatiska eller på annat sätt sensitiva, kämpar med det.

Det bästa vi kan göra för er idag, är kanske att erbjuda er ytterligare ett sätt att arbeta med.

Till att börja med så är föreställningen ni har av de inkommande intensifierade energierna, bara en föreställning. Mer passande är att beskriva verkligheten som en energi ni kommer in i. Den energi som verkar omger er, är beroende av ert individuella och kollektiva öppnande. Vi säger ”verkar”, eftersom ni i själva verket är delar av ett större fält. Ni vaknar och blir medvetna om nya saker, nya vibrationer.

Några av dem, som vi nämnt ovan, är lite mer intensiva än vad ni är vana vid. Ni kommer att fortsätta att uppleva det. Det är en del av det ni skrivit under på, och det ni kallar ”uppstigning”. Därför säger vi, att det kommer att vara bra för er att hitta sätt för att navigera genom dessa förändringar på enklaste sätt.

Nu, som vi har påpekat, och vi tillåter oss att just nu själva använda den föreställningen, tänker ni på detta som en intensiv och obekväm energi, som ni nyligen har stött på. Vi föreslår att ni bestämmer er för, och lära er tänka på den, på ett nytt sätt.

Som vi sagt, så är ni de som kommer in i det nya, och till och med blir det nya genom att höja era egna vibrationer, och öppna upp medvetenheten om det. Det är något som inte kan undvikas, med tanke på den destination ni har valt. Så vad kan ni göra?

Denna energi är ett fältfenomen. Ett fält är snarare som ett hav eller en ocean. Vad händer om man hamnar i ett hav och kämpar emot? Man sjunker, eller hur? Vad händer om man slappnar av, lutar sig sig tillbaka och bestämmer sig för att njuta av känslan? Man flyter, eller hur? Och det är oändligt mycket mer tillfredsställande.

Nu har vi sagt detta flera gånger i våra tidigare meddelanden. Men trots att det var lika sant då, så hade förändringen ännu inte nått denna storlek. Men, nu har den det. Så vi rekommenderar att ni håller era mentala armar vidöppna, och känner det utsökta av det ni går in i. Känn er själva bli anpassade till den nya vibrationen, som ni är i och som ni blir. Ni blir det ni önskat. Ha också det i åtanke.

Detta är inte något som görs åt er. Det är något som görs för er. Och sanningen är, att det också är något ni gör. Tänk på att det inte finns någon separation, vilket vi ivrigt försökt framföra. Det finns oändligt många saker ni har möjlighet att lära er, men er största lärdom och möjlighet ligger i att minnas det. Ingen separation. Ingen separation. Tat twam asi. Det är ett fält. Det är bara ett sätt att se allt ifrån. Och ni är fria att välja en annan synvinkel, när ni vill, så ofta ni vill.

Vänligen njut av er resa.

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...