Rådet via Ron Head, 5 oktober

Rådet/Ron Head

Rådet via Ron Head, 5:e oktober

Blomstra – Rådet

Under åratal har ni fått höra, om och om igen, om ljuset, det ständigt ökande och intensifierade ljuset, som omger och påverkar er. Idag vill vi se på detta på ett annat sätt. Låt oss fördjupa oss i några urgamla metaforer, som kan göra att ni kan känna er lite mer välsignade och lite mindre stressade, av det hela. Vi säger stressade, eftersom vi vet att det finns en hel del av er, som tar en mycket vertikal bana nu, som inte alltid är så bekväm som man kan önska.

När vi fortsätter med dessa metaforer, kommer vi att be vår kanal att hitta, och inkludera några lämpliga fotografier. De kommer inte att vara illustrationer av metaforer, utan kommer istället att vara konkreta exempel. Nu kör vi.

Ljuset, när vi talar om det, är ett fält av energi, frekvens och information, som är det grundläggande för er varelse. Det är det ni är gjorda av. Det är den energin som tillåter er att vara, och bli, det som ni mest av allt önskar. Det är livet. Och när ni fördjupa er i de rena exemplen på detta, känner ni er pigga och unga. Er energi dämpas, eller stiger, till en djup inre frid.

Detta blir kraften i ert eget fält, beroende på vilket fält ni har valt att omge er med. Ni har förmodligen inte förstått det. Det är ganska troligt att ni bara ville gå in i skogen eller gå till stranden, på grund av de rogivande upplevelser ni minns från förr. Men exakt vad är ni omgivna av, själva? Får vi föreslå ljus och ljud, frekvenser, som finns i ett oförfalskad tillstånd av ett lyckligt liv.

Att göra detta, tar er i mer eller mindre grad tillbaka till det sanna tillståndet av er varelse. Och till det verkliga tillståndet i ert eget väsen, som är perfekt. Kan vi få ge några exempel?

Detta är hur livet ser ut när det är majestätisk, med ett långt liv och fred i världen. Det har accepterat allt det livgivande ljuset det har erbjudits, och har använt det för att bli så här.

Detta är hur livet kan se ut när det skyddar sitt själv, och sina framtida själv, genom att använda en del av ljuset för att bli lite taggig.

Detta är hur ljuset kan se ut, när det har använts för att växa upp ur kladdig lera, och når ytan innan perfektionen visas, som alltid finns där.

Detta är också förpackat ljus.
Det här är också perfekt förpackat ljus.
Det här är ogräs.

Nu var avsikten med den sista bilden och dess text, att få er att tänka på hur ni värderar det som finns omkring er. Om det endast fanns ett fåtal av dessa vackra växter, skulle ni sannolikt inte gå, eller cykla förbi dem, utan att lägga märke till dem. Men ni kan inte undgå att se skönheten nu, där de växer, eller hur?

Samma sak gäller de förpackningar av ljus som kallas människor. Ni uppskattar eller ogillar dem också. Men med tanke på deras skapare, finns det inget ogräs i trädgården. Det finns inga brister i er varelse. Ni är ett pågående arbete. Kanske ni inte har nått till ytan av dammen ännu. Ni har kanske inte blommat. Ni kanske är tomatblommar och inte rosor. Ni kanske är mammor eller pappor, men inte miljardärer, forskare, eller filmstjärnor.

Och dagens mening är. Vilka ni än är, var ni än är, är ni precis så som ni behöver vara, i detta perfekta område av perfektion. Förstår ni? Om ni inte var ni, och om ni inte var där, vad skulle vara annorlunda än det är. Och ni är precis som Skaparen ville. Och som andra har berättat för er – ni gör inga misstag och ni kan inte orsaka några – så blomstra.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, Available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://ronahead.com/

 

 

 

 

You may also like...