Rådet via Ron Head, 23 augusti 2018

Rådet via Ron Head, 23 augusti 2018

Per Staffan 25 augusti 2018

Fält, |Rådet via Ronald Head

Vi talar ofta om fält. Vad är dessa fält? Vad är FÄLTET? Låt oss se om vi kan kasta lite ljus över detta ämne. Nu, som vanligt, kommer inget av detta att vara nytt för er. Och det är faktiskt vår avsikt. Vi vill helt enkelt att ni ser på er själva och allt som omger er på ett nytt sätt.

Vi har tagit dig till en annan utsiktspunkt tidigare. Och för att diskutera detta kommer vi att göra det igen. Men den här gången kommer vi bara att gå så långt som att observera materia, era egna celler kanske, på den nivå som de existerar. Tänk på att allt vi ser kommer att vara lika sant på lägre nivåer och på mycket högre nivåer.

Här är vi på dina kroppscellers nivå. Som du kan förvänta dig finns det utrymmen mellan alla dessa. Vi har skärpt dina sinnen något. Du hör nu deras ljud, deras vibrationer och känner deras energier. Vad är de för något?

Dina celler arbetar med elektromagnetisk energi såväl som kemiska processer. Och även de kemiska processerna är energetiska till sin natur. På grund av denna elektromagnetism alstrar dina celler, såväl som att de består av, ett fält av energi. Du står i det.

Samtliga celler runt oss idag är av samma typ. Låt oss säga att de är hudceller, kanske cellerna i din arm. Nu, när vi går vidare, består alla dessa celler av och genererar vibrationer av liknande energi. Vi kan säga att de är sammansmälta till ett fält av en viss frekvens. Med din nya känslighet känns det och låter det på samma sätt när vi fortsätter framåt. Någon gång hör vi en lite avvikande ton, den från en cell som genererar en ny cell, eller kanske en cell i nöd. Alla andra celler vet direkt vad det innebär. Är det normalt? Är det alarmerande? Reaktionen är omedelbar.

När vi fortsätter på vår tur börjar vi känna och höra en annan ton, en annan vibration. Och nu känner vi att vi lämnar en energi och går in i en annan.

De celler vi är omgivna av nu är annorlunda på något sätt. Låt oss säga att det här är muskelceller, även om vi kunde ha plockat från flera andra i din arm. Man kan säga att fältet de genererar är annorlunda än det du var i förut.

Nu kan vi säga att detta gäller för nervceller, benceller och alla andra slag som krävs för att bygga upp din fysiska kropp. Varje typ genererar särskilda frekvenser. Varje cell är omgiven av ett fält av sin frekvens. Och det är här det blir intressant.

Alla dessa frekvenser är inblandade i ett mycket större fält. Kanske är det ett armfält. Det kan vara ett leverfält. Det kan vara ett hjärnfält. Och alla dessa fält producerar återigen ett mänskligt kroppsfält. Låter som en hel orkester, eller hur?

Var och en av cellerna i den kroppen är i kontinuerlig och omedelbar kommunikation med alla andra. Låt oss nu växa tillbaka till vår normala storlek och synvinkel, men låt oss behålla våra nya supersinnen.

Vi kan nu höra och känna energin i hela kroppen. Det är detsamma på något vis som de andra kropparna runt omkring den. Men också subtilt annorlunda och unikt. Det är väldigt mycket detsamma som för andra människor, men det är ganska annorlunda än den där ekorren där borta.

Men ändå består människorna, ekorren, träden och allt annat av energifält som slås samman till en hel konsert. Och som vi sagt ovan är detta sant på varje nivå, varje nivå.

Alla dessa fält går in i FÄLTETS komposition. Ingenting existerar utanför FÄLTET, det kan det inte heller. Var och en är en del av DET. Men DET är helheten av var och en. Vilket, om du har följt oss så här långt, gör vårt nästa uttalande sant.

Du är en del av det som är Gud, men Gud är helheten av det som är du.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är ”The Wisdom of Michael”, tillgänglig här HERE,, och den andra är ”It Rings True”, tillgänglig HÄR HERE. .

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...