Rådet via Ron Head, 2 juni 2016

Ron Head

Rådet via Ron Head

2 juni 2016

Expansion av ert medvetande

Idag vill vi diskutera expansionen av ert medvetande. Det är dags att ta den här diskussionen, inte för att det är något som inom kort skall ske – det sker redan – utan för att ni nått en punkt där ni kan vilja att medvetet tänka på det ni upplever.

Nu vill vi inte strukturera det ni kanske betänker här. Men vi ska ge er några exempel på val ni kan göra som mycket väl kan vara fördelaktiga. De val ni gör kommer inte att bli begränsningar. Det vill säga, de kommer inte att ske på bekostnad av andra utvidgningar av ert medvetande. Men valet att fokusera på något kommer att låta er se, höra eller känna saker som ni, tills nu, inte sett, hört eller känt.

Vill ni, till exempel, bättre kunna interagera med andra på ett kärleksfullt sätt? Skulle förbättrad empati vara till hjälp för det ändamålet? Vill ni kunna plocka upp tankar som är riktade till er? Vill ni veta vad ert husdjur tycker? Ja, de tänker. Vill ni utforska andra tider eller platser? De sätt på vilka ert vetande kan expandera är oändliga. Vi säger bara att ni i denna tid kanske vill ge detta ämne några fokuserade tankar. Varför säger vi då det?

Förändringen i ert medvetande har redan börjat. Har ni märkt att ni reagerar på saker på sätt som ni inte förväntat er? Är ni ofta mer känslofulla än tidigare? Många av er upplever redan saker som är nya för er.

En del av er har till och med undrat om ni håller på att bli tokiga. Nå, ni håller inte på att bli tokiga vänner, ni utvecklas. Mycket av det som är möjligt för er har tidigare ansetts vara onormalt. Vad betyder onormalt? Det betyder bara att de flesta människor inte haft sådana upplevelser. De flesta människor ser inte auror… ännu. Är man tokig om man ser auror? Nej. Om man inte ser auror, betyder det då att man är utmanad på något vis? Åter nej.

Men många av er har en lista på saker ni vill kunna göra. Vi säger bara att ni närmar er den energetiska nivån som tillåter er att börja använda sådana förmågor. Och vi skulle vilja få er att tänka på några sådana saker nu.

Varför vill ni ha dessa saker? Hur och till vilket ändamål vill ni använda dem? På vilket sätt kommer ni inte att använda dem? Vet ni att ni kan välja att inte utveckla dem och kanske redan gjort så? Vill ni resa genom galaxen? Varför? Vart? Att ha kul, förresten, är tillåtet. Kommer ni att bli rädda för vad ni får se, höra, uppleva?

Om ert svar på det sista är ja kanske ni ska tänka om, eller ni kan behöva studera lite grand. Om ni föreställer er att hörandet av alla tankar omkring er är, minst sagt, lite förvirrande, kanske ni vill lära er hur man kan behärska det. Det kanske bästa sättet att behärska ovanstående är att besluta att ni ska utveckla er förståelse för ovillkorlig kärlek. Det är, trots allt, grunden i allt detta. Men, i detta lärande, glöm inte bort er själva.

Huvudbudskapet här är att ni nu verkligen förändras, och det kan vara en god idé att bli mer medveten om förändringarna i ert medvetande. Med andra ord, gör det avsiktligt. Gör det med lust. Gör det med fokus. Och gör det med acceptans och tacksamhet.

Vad ska det bli av er? Ha roligt med den frågan.

Som vanligt firar vi er och är med er i kärlek och stöd i varje stund.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...