Rådet via Ron Head, 24 december

God Jul och Gott Nytt År – Rådet

Vi vill betona att vi aldrig önskat att ett datum för ett meddelande är inkluderat i innehållet. Vi gör det idag. Idag är det enligt er kalender den 23 december, 2015. Det håller på till att bli starten på starten en ny spiral runt er sols bana runt galaxen. Och det är inte den enda anledningen till att vi för detta datum till er uppmärksamhet.

Ni kommer att påbörja nästa år med en stor smäll. Ni kanske inte kan höra smällen, men det blir en. Varje planet i ert solsystem kommer att ”gå direkt” (astrologiskt talat) vid början av detta år. Ni kommer i själva verket att katapultas in i denna nästa cykel. Kom ihåg alla gånger som vi har sagt åt er att hålla er fast i sadlarna? Kommer ni i håg när vi bad er att hålla era händer och armar inne i vagnen under färden? Nå, nu kommer det pojkar och flickor!

Detta är ett kort meddelande och vi ber er att göra en sak. Ni har en tradition som många av er följer. Ni skriver en lista åtagande under det kommande året. I vanliga fall slängs denna lista bort inom ett par dagar. Låt oss inte göra det detta år. Byt ut listan mot en lista av saker ni vill ha i ert liv innan slutet av 2016. Allvarligt. Hur vill ni att ert liv skall se ut vid denna tidpunkt nästa år? Vilka prestationer vill ni fira? Ta det på allvar. En del av er kanske vill idka böner över det. Andra kanske vill meditera över det. Vad än ni vill göra så är det ok. Men vi vill att ni alla pratar med oss om det under era tysta ögonblick, lägg sedan er lista i ett kuvert och öppna det inte förrän nästa december. Kan ni göra detta?

Vi vill nu tack var och en av er som så troget har följt oss och skickar våra djupa kärlek och uppskattning av allt ni har gjort. Var goda och fortsätt att hålla ert ljus och förvänta er miraklen ni har arbetat att åstadkomma.

Vi planerar att tala med er igen innan det nya året startar, men vi vet att för många så är detta en mycket aktiv tid. Njut!

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...