Rådet via Ron Head, 16 oktober 2018

Rådet via Ron Head, 16 oktober 2018

Per Staffan 16 oktober 2018

Allt du vill ha är tillgängligt för dig

Många av er spenderar stora mängder av er tid varje dag och letar efter, längtar efter och frågar efter saker som ni är säkra på kommer att göra era liv bättre. Många av er frågar efter saker som ni förstår möjligtvis gör er mer fullkomliga. Och ni tror att ni kanske gör något fel eller kanske ni ännu inte har upptäckt någon magisk nyckel.

Vi säger till dig att längtan är till stor del att veta vad som är möjligt för dig. Vi säger att allt som du behöver är ditt när det behövs. Är det fel att önska att ha det innan en sådan tid? Nej det är det inte. Faktum är att mindre sannolikt skulle vara en bättre term än fel. Betyder det att du kanske inte har det? Nej, det gör det inte. Hade du inte en cykel när du var ung, även om du kunde ha klarat dig utan en? Så vad händer?

Du lär dig. Du lär dig vem du är. Du lär dig vad du kan. Du lär dig nu vad du blir – ett annat litet tillägg i ditt livs pussel. Ni har nyligen fått höra att ni nu blir flerdimensionella varelser. Ni har nya verktyg, nya förmågor. Vad i hela världen betyder det?

Som vanligt vill vi påpeka att det kommer att innebära olika saker för var och en av er, även om det kommer att finnas många likheter.

Det finns de bland er som verkligen saknar förmågor som du vet mycket väl är en del av dig. Du känner som om de är felplacerade i en felaktig ficka. Det finns ingen tvekan i ditt sinne om att de finns. Du frågar oss om och om igen för att hjälpa dig att hävda dem. Du ser dem runt dig, och ändå…

Vi har inte kontroll över er gåvor, förstår ni. Vem skulle ha den kontrollen? Varför, det är självklart ni. Så vad säger vi?

Vi föreslår att du vänder din syn, dina avsikter, dina ”manifesterande magneter” och dina önskemål inåt. Tala med ditt Jag med full förståelse för att du är en del av henne, en del av honom. Och ha en säker förståelse för hur du tänker använda dessa manifestationer när de anländer.

Var extremt säker på att få dem dyka upp i din verklighet plötsligt, inte skulle vara, ska vi säga, oroande. Plötsligt hör du konversationer runt omkring dig. Plötsligt ser du att människor går igenom dina dörrar och väggar. Du bör inse att du vaknar gradvis, inte för att du har gjort något fel, men för att det arbetas med dina komfortzoner. Kom till ett avtal med ditt Jag. Och magnetisera. Du vet hur du gör det. Peka bara dina magneter inåt. Nu när du ser att dessa saker kommer fram för andra, är det en tid av möjligheter.

Det är en tid av möjligheter på grund av de nuvarande energierna i världen du lever i, inte för att vi säger det. Så det är snarare som att titta i alla fickor på dina jeans istället för på golvet runt dig. Du vet att sakerna inte ligger på golvet runt dig, så sluta söka där.

Nu om vi får, låt oss ta en snabb titt på nuvarande tillstånd i er omgivning. Saker verkar vara lite kaotiska och oförutsägbara. Så låt oss göra en liten förutsägelse. Vi förutspår att allt kommer att bli bra. Ni skulle inte ha tänkt så vid så många tillfällen i er historia. Är det inte så? Om ni stod framför portarna när Hunnerna närmade sig staden, skulle ni då ha trott att allt skulle bli bra? Och ändå, här bor ni i en värld som ni inte kunde ha föreställt er då – inte kunde ha föreställt er för några få år sedan.

Allt kommer bli bra. Hur många gånger har du blivit tillsagd, ”Var inte rädd?” Några stycken tror vi. Du kommer vara rädd om du tror att världen händer för dig. Du kommer vara orädd om du förstår att du är dess medskapare. Dina tankar, dina känslor, din avsikt, din tro har lika stor effekt på resultatet som någon annans. Och allas har en effekt. Leende säger vi, ”Din röst räknas.” Och systemet är riggat. Hur många gånger öppnar du en dörr och ser mörkret rusa in och gör ett upplyst rum mörkt? Så, kraften är med dig.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är The wisdom of Michael, tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR. HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...