Rådet via Ron Head, 6 augusti 2016

Ron Head

Rådet via Ron Head

6 augusti 2016

Många av er går igenom en tid av stor personlig förändring, både inombords och i er omgivning. Detta är ingen lätt tid. Då ni kommer närmare och närmare de avgörande händelser ni går i förväntan inför, känner ni er som om ni blir tvingade genom en minimal öppning utan att veta vad som finns på andra sidan. Vi ler när vi betonar liknelsen med vad ni kallar födelse och analogin är utan tvekan mycket passande. I detta fall har ni alla deltagit i att skapa det som finns bortom denna punkt och eftersom det är så tror vi att ni verkligen finner gräset grönare på andra sidan.

Några av er blir dragna och bultade till nära bristningsgränsen. Vi förstår det. Vi är medvetna om det. Vi kan faktiskt inte vara omedvetna, men det är inte dagens ämne.

Ett flertal möjligheter existerar. Ni kan passa bra för en eller flera av dem. Ni kanske rensar ut de sista sakerna ni inte kan föra in i de nya liv ni skapar. Ni kanske mejslar ut ett själv så starkt att det som ligger framför er förefaller vara en lättnad. Det kommer att vara nytt, men rosenträdgårdar kan ligga i framtiden för många. Och ni kanske bara behöver lära en sista läxa. De flesta av er hamnar mitt i en blandning av allt detta. Vi kan emellertid erbjuda ett löfte.

Ni är på väg att få se en del av de synliga förändringar ni längtat efter, frågat efter, bett för och arbetat för i många livstider och en stor del av denna livstid. Allt som varje dag visas er i era media verkar visa något annat, men inse att målet för dessa media är att hålla er förvirrade och omedvetna. Om ni är en av dem som upplever inre vetskap och känslor, ge då dem större betydelse än något annat.

Ni kan tänka på de känslorna och det vetandet som vår röst och rösten från era högre själv. Om ni gör så har ni helt rätt. Ju mer ni litar på det, desto starkare blir styrkan och riktigheten i det. Ni kanske till och med upptäcker hur mycket av det ni tänker och känner som har sitt ursprung i en del av er själva som ni hittills varit totalt omedvetna om.

Ni kanske börjar höra oss. Så småningom kanske ni kan se oss. Många tillåter inte sig själva detta på grund av vad de blivit lärda om sådana saker. Men låt oss försäkra er om att när detta händer beror det inte på att ni blivit tokiga. Det beror helt enkelt på expansionen av ert medvetande bortom vad ni tidigare känt till i detta liv. Och hur ska ni veta det?

Utan undantag kommer den högre delen av er själva, era guider och era lärare för er att kännas som om ni är omslutna av en kärlek som överträffar allt ni tidigare känt. Det är, så att säga, vår signatur. Vi bemödar oss alltid om att koda våra meddelanden med denna kärlek, och har ni följt dessa någon längre tid, som många av er har, är det sannolikt att ni känt detta tidigare. När ni känner det vet ni att vi är närvarande. Faktiskt är vi aldrig frånvarande men ni får den bästa indikatorn på att ni fokuserat ert medvetande på vår frekvens. Vi använder ganska ofta dessa ord – medvetenhet, medvetande, frekvens. Vi gör det för att de är den sanna grunden för allt varande. De är det som ni – och vi – är gjorda av. Och det, kära vänner, är en god indikator på var ni befinner er i ert framåtskridande.

Så vi kan lova er att ni är på väg att få se förändring som visar er hur meningsfulla alla dessa senaste år, månader och veckor har varit.

Kärlek och välsignelser till er alla nu. God dag.

Greener Grass – The Council

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...