Rådet via Ron Head, 24 november

 

Rådet,

Detta är veckan för Tacksägelsedagen i ert land. Det är lämpligt att vara tacksam vid allt tidpunkter, naturligtvis. Men låt oss ta en titt på denna fråga idag igen.

Det är naturligt, då ni samlas för att fira, att de flesta av er kommer att göra åtminstone summariska ansträngningar för att vara lite tacksamma för vad ni har. De flesta av er som läser dessa meddelanden gör mycket mer än så. Och många av er håller på att bli ganska så framgångsrika med att hålla sådana känslor, vi kanske skall säga sådana böner, under många ögonblick av er dag.

Vi kommer att föreslå att ni gör något, lägger till något, något annorlunda denna helg. Och för de bland er som inte har en helg denna vecka, ni kan också göra så.

Vad vi föreslår – och det blir inte något som ni aldrig gör – är att ni tillbringar en viss tid den dagen för att ge tack för de ting ni har gett intentionen att manifestera i era liv. Tänk er dem, se dem, känn dem, lukta på dem, och uppfatta dem på alla sätt som ni kan. Vet att de i själva verket är era och var i sanning tacksamma att detta är så, och också att ni kan göra detta med alltmer tilltagande lätthet.

Och om ni vill ha ett annat litet förslag, så uteslut inte er egen högre varelse och ert medvetande från ekvationen. Var tacksam mot er själva också. Denna del av er, då ni mer och mer blir en aktiv deltagare i ert dagliga liv, förtjänar helt klart ett visst tack, också. Och även om det inte behöver det, så kommer det absolut att uppskatta det.

Och nu vill vi erbjuda er en annan övning, återigen något som många redan gör, men för de som inte redan gör detta, så tror vi att det skulle vara till stort gagn för att höja era vibrationer och kvot av lycka.

Hitta ett litet anteckningsblock eller något, och använd det för följande övning från nu till slutet av året. På varje blad så skriv datumet och numren 1 till 10. Innan slutet av varje dag så skriv ned 10 saker som ni är tacksamma för den dagen. Om vissa saker är nedskrivna många dagar så är det också ok. Om ni snart finner att ni gör era nedskrivningar alltigenom dagen, så mycket bättre. Att föra sig in i en attityd av tacksamhet såsom ni säger är hela poängen när allt kommer omkring.

Ofta så får vi frågan, vad kan jag göra för att få igång mitt liv? Detta är absolut något ni kan göra. Och det kommer att bli smärtfritt. Det kan vi lova er. Återigen, det är en bra idé att inkludera de ting som ni manifesterar. En gång kanske dock är bäst för dessa ting. Ni vill inte föra er till ett permanent tillstånd av att se dem såsom ”på gång”. Vad ni vill göra är att erkänna, bortom alla tvivel, att de är era.

Vi önskar var och en av er som läser detta meddelande det allra bästa vid denna tid. Vet att vi har som intention nu och alltid att er tillväxt och uppvaknande fortsätter så snabbt som är förenligt med ert välbefinnande. Och vet att vi är tacksamma för er närvaro i er värld och alla era ansträngningar. Var i frid i era hjärtan. Håll hälsan.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...