Rådet via Ron Head, 12 mars, 2017

Rådet, 12 mars 2017

Via Ron Head

 

Vem, Vad, När, Var, Varför och Hur? (del 2)

 

Som utlovat kommer vi att fortsätta vårt sista meddelande genom att ta itu med ”När”, och vi menar det på det här sättet:

Det här Rådet sammankallades innan ni var födda. Det är naturligtvis så ni skulle uppfatta det med era linjära sinnen, men vi ser att det är nödvändigt att använda sådana begrepp för att kommunicera om vissa koncept. Vi är samlade varje ögonblick av era livstider. Ni är syftet med våra sammankomster, och era icke-fysiska jag är alltid närvarande vid dessa möten av just det skälet. Vi vill inte vara oanträffbara i det ögonblick ni behöver oss. Detta gäller för alla fysiska varelser.

Den verkliga frågan är nästan alltid att det tar en livstid för att få de flesta av er att förstå hur värdefullt ert gudomliga jag är, även fast vi lägger fram det så tydligt. Ni har övertygats om motsatsen under så lång tid, att er hjärna bara inte kan acceptera det. Ni fick höra att ni ändå inte skulle förstå, och ni accepterade det. Er verklighet speglar alltid er uppfattning, så gör er av med den.

Nu kommer vi fram till ”Var”. Är det på en viss planet? Är det på en rymdfarkost? Hur ser det ut? När ni besöker oss i era drömmar eller meditationer, deltar ni faktiskt i en energetisk händelse. Det sker inte på en ”plats”. När ni återvänder till ert vanliga medvetande så kommer ni att minnas – om ni minns – en scen som er egen hjärna kan anpassa sig till. Om ni har med er ett minne tillbaka, kommer det att innehålla det faktum att ett möte hölls.

Ni kanske minns att ni fick vägledning, eller att det fanns en hall, en amfiteater, ett rum, en arena eller till och med ett rymdskepp. Själva bilden är inte så viktig, inte heller minnet, egentligen. Ni gör det nästan varje natt. Hur många gånger kommer ni ihåg det? Det verkar inte som om det skulle vara oviktigt, men förstå att ni har fått de svar ni behövde och tog ett beslut. Om ni är i linje med ert eget syfte, kommer ni att ta det bästa beslutet. Om inte, kommer ni att lära er, och därför kommer ert ”felaktiga” beslut att vara det bästa för er. Er benämning för det är ”att lära sig den hårda vägen.”

Vi ska nu prata om ”Hur.” Var och en av er kan få och får meddelanden. Vissa av er är känsliga nog att ”se” och vissa kan ”höra.” Några av er kan känna och skicka energi, men när alla dessa saker inte är tillgängliga använder vi omständigheter, synkronisering etc. Även om ni inte har förmågan till något av ovanstående, kan ni vara säkra på att vi når fram till dem som frågar och förväntar sig ett svar.

Låt oss nu tala om ”Varför.” Vad är vår agenda, vårt syfte? Ni kanske har märkt, om ni har följt oss en tid, att vi alltid talar om er gudomliga natur. Vi talar alltid om den kraft som ni har – och som ni inte har lärt er att använda. Vi talar alltid om höjandet av ert medvetande, som nu pågår. Det är vårt syfte just nu. Det är vår agenda.

Ni har tagit på er en uppgift av monumentala proportioner. För ett litet tag sedan var oddsen verkligen inte till er fördel och ändå fortsatte ni, att om och om igen faktiskt höja ribban, som ni skulle säga. Ni har åstadkommit det ni har gjort med mycket mindre förödelse och mindre förlust av liv än vad som förutsågs.

Ni kommer förmodligen att vara tillbaka på den här sidan innan ni verkligen förstår den otroliga omfattningen av det ni har åstadkommit. I era termer sagt har ni ”fötterna på Jorden” och vi är ”det logiska befälet.” Men vi har också antagit rollerna som hejarklacksledare och peppande organisatörer.

Nu har vi talat om alla ”V” frågorna. Vi gör det här med jämna mellanrum. Som alltid är vårt mål med att göra detta, att än en gång betona hur viktiga var och en av er är, och att tala om för er att ni aldrig är ensamma.

En liten detalj bara. Vi är närmre än ni tror, men vi kan inte agera utan att ni frågar. Så nu när ni vet det, fråga. Fråga högt om ni kan. Ha en konversation med oss. För många av er kan det verka vara en envägskonversation, men vi försäkrar er att det är det inte. Var uppmärksamma på svar i många former.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...