Rådet via Ron Head, 25 mars 2018

Rådet via Ron Head, 25 mars 2018

Per Staffan 27 mars 2018

Rådet – Alla Vägar Leder Till …

Det sade man i gamla tider: ”Alla vägar leder till Rom.” Vi vill påminna er nu om att alla vägar, alla förändringar, leder till er framtid. Och er framtid, kära vänner, är utlovad, är överhängande, och det är ni som har skapat den.

Varför tar vi fram detta ämne vid denna tidpunkt? Vi gör det eftersom vi ser att det kaos som byggs upp runt er börjar skaka några av er. I lugna tider förstår ni. Konsten är att behålla ert lugn i kaoset. Vi har tidigare talat om kaos och det faktum att all ordning utgår endast från, som det ser ut, oordning. En ny struktur kan inte ligga i samma utrymme som gammal struktur.

Demonteringen av det gamla har precis börjat. Om ni tittar runt och ser det gamla, om ni ser något annat än vad ni vill att er värld ska vara, då är det fortfarande en del ombyggnad som måste göras, eller hur? Så klart att det är. Och även om viss ombyggnad redan är igång, skulle vi säga att endast det minsta av början har inträffat. Så, det måste innebära att lite mer varaktigt kommer att vara nödvändigt – ganska mycket, faktiskt. Men inte ens er fantasi har visat er de underverk som väntas. Det beror på att ni visar saker i variationer av vad ni har känt till, och ni har aldrig känt till en värld som den som kommer att dyka upp. Egentligen har ni det, men det är så långt bak i ert förflutna att ni inte kan hitta minnena. Ni återvänder till en värld där gudomliga människor bor. Och den kommer absolut att återspegla det faktum att gudomliga människor bor i den.

Skulle ni vilja förkorta väntan, vänner? Vi känner ett ”Ja!” Som ni svarar öronbedövande. Och så, här kommer vi att påminna er en gång till att ni är sinnet som denna värld kommer att spegla – speglar. Och i era avsikter, i era böner, i era meditationer, och även i era dagdrömmar håller denna värld på att byggas. Och de energier som bygger den stärks med varje tanke.

Vi skulle också kunna säga, om vi får, att när något inträffar omkring er, och det inkluderar vad ni ser eller hör från era medier, istället för att bli kastad in i rädsla eller ilska, se det som ytterligare en förändring som leder till världen ni önskar. För det är allt som det blir. Det är allt det kommer att vara oavsett hur det presenterar sig.

Föreställ er en värld av skönhet, frid, frihet, möjligheter, av människor som bara känner till villkorslös kärlek för allt och alla. Tänk er det. Och kom ihåg att vi sa att er föreställning inte kunde vara lika underbar. Tillbringa lite tid där varje dag.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...