Rådet via Ron Head, 27 december

 

Ron Head

Allas Fråga – Rådet

 

Allas fråga, frågan vi alltid ställer är ”Är jag på rätt väg?” Frågan som ställs oftast är ”Vad är mitt syfte?” Den är en favorit. Vid den här tiden, i början av det nya året, låt oss ta en ordentlig titt på dessa frågor och räta ut alla missförstånd. Detta ska vara en tid för att förstå vad ditt syfte egentligen är.

Vi vill påpeka för alla er som inte tror sig uträtta något viktigt. Detta synsätt är relativt. Ni jämför er med andra. Ni har ingen möjlighet, i ert nuvarande tillstånd av medvetenhet, att bedöma effekten ni har på världen. Ni tycks tro att ni ska göra saker bara för att andra gör si eller så. Tja, vi kan bara påpeka att om du gjorde vad den andra gör, så skulle det behöva vara en annan som gör vad du gör? Universum har inte för vana att göra fel eller lämna saker ogjorda, som behöver göras. Detta är rimligt. Detta är logiskt. Ni kan förstå detta. Men, när er uppfattning helt skyms av det ni uppfattar som nödvändigt, kan ni inte ens börja se klart. Det är därför det är så viktigt att tillbringa tid i naturen, meditera eller stilla sig på annat sätt. Det betonar vi ofta. Det finns ett talesätt som säger – vi ser inte skogen för alla träd.

Så låt oss titta på syftet, få ett grepp om vad det egentligen är och på nytt börja att uppfylla det. Vi kan beskriva det på ett sätt som verkar vettigt för var och en, oavsett vilken plats ni har i livets kalejdoskop.

Först och främst måste ni förstå att det är en organisk och ständigt föränderlig värld ni deltar i.

Varje ögonblick är helt annorlunda jämfört med det senaste. Och ni kan bara skapa detta. Detta är det viktigaste ögonblick av alla ögonblick! Och lyckligtvis är det i det ögonblicket du befinner dig. Lyckligtvis också för alla andra för ni har exakt det ni behöver just där ni är.

Så – vad är ditt syfte? Din uppgift är att göra det allra bästa du kan i detta ögonblick. Skulle det överraska er att få veta att det är precis vad människor är programmerade att göra? Och vidare, oftast agerar ni så det blir bäst för er omgivning. Ni kallar det- att försöka göra det rätta. Tänk om rädslan för att misslyckas togs bort – ja, ni kan bara föreställa er vad det skulle leda till.

Ja, det finns de som förts bort från denna väg för att de blivit vilseledda av andra, men de är färre än ni tror ​​och resten har anslutit till er väg.

Så låt oss ge er förslag på sätt att närma sig det kommande året, eller när som helst, som kommer att försäkra er om att ni är ”på rätt väg” och ”gör det rätta”.

Vi tror att vi kommer att beskriva det bäst, om vi använder sådana ord som ni skulle använda då ni beskriver för er själva.

”Jag är den som är här för att göra det som ligger framför mig, eftersom ingen annan är här och det är den plats jag har fått. Jag kommer att göra det bästa jag kan med de medel jag har. Det är allt som begärs av mig och det är tillräckligt. Jag är tillräckligt. Jag är tacksam för detta liv och denna möjlighet och jag kommer att göra det bästa av det, för mig själv och för allt liv. Detta syfte accepterar jag av egen fri vilja. ”

Ni förstår, kära vänner, om universum behövde fler än en person just här, skulle det finnas så många av honom eller henne som behövdes. Om du inte behövdes där du befinner dig, så skulle du vara någon annanstans.

Så grattis! Ni är på väg in i en ny etapp som finns precis runt hörnet. Och eftersom ni förstår att ni inte behöver bära alla dessa onödiga förväntningar, så kan ni njuta av resan till fullo.

 

Gott nytt år!

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

Du gillar kanske också...