Rådet, 3 december 2014

Lyft upp varandra på alla sätt som ni kan, alla dagar som ni kan.
Kanaliserat genom Ron Head
3 december, 2014

 

Rådet

Information kommer till er nu genom många kanaler och många känsliga författare, bloggare, och de på era sociala nätverk, angående ytterligare ökningar i energin, i intensitet och frekvens, då ni går in i den sista månaden av ert nuvarande år. Detta är sant, och vi vill kommentera detta i denna skrift, också.

En del av er känsla av intensifiering som ni har är den relativt nya aspekten av aktivering av era interna färdigheter, många av vilka ni upp till nu har varit omedvetna om. Ni kanske har velat prova på det ena och det andra i det förgångna, men känt att ni inte skulle kunna vara särskilt bra på det. Vi säger inte att ni kanske är gömda artistiska mästare, men kanske. Vad vi vill säga är att ansträngningen att få reda på det kommer att låsa upp de skapande energierna som kanske är lämnade i dvala och blockerade på grund av de ej används.

Ni är skapare. En del av er kan måla. En del är kockar. Andra kan uppfinna. Och vi kan göra en lista på många, många andra sätt som kan för in nya ting. Ni kommer att finna tillfredsställelse i dessa ting, som ni kanske aldrig har känt om ni inte har utövat er kreativa ”muskel” tidigare. Ni kommer också att aktivera något lite som heter inspiration. Vi säger er enkelt och direkt att detta är ytterligare ett sätt för er att ställa in er till den del av er som är på andra sidan av ”slöjan”. I många fall så kan resultatet bli något som ni inte har sett tidigare då ni engagerar er i koncepten och idéerna som ni finner er själva kapabla att tillgå. Ni kallar detta oftast för uppfinning. Ting som förändrar världen har alltid skett på detta sätt. Och miljön eller klimatet för denna energi förstärks då fler och fler deltar i det.

Så, detta nya recept som ni tänker på blir ett bidrag. Fortsätt inte med att undervärdera vad ni gör. Fortsätt inte med att undervärdera vad andra gör. Fira er själva och gratulera varandra. Lyft upp varandra på alla sätt som ni kan, varje dag som ni kan. Denna nya värld som ni vill ha?… detta är sättet för att bygga den.

Tillbaka till energin som vi ser hur många av er känner. Ta emot den. Intention och uppmärksamhet gör detta. En del av er kommer att försöka rikta den. En del av er kommer att låta den flöda. En del av er kommer att producera Mona Lisa målningar. Andra kommer att göra underbara bakelser. En del kommer att finna nya metoder för helande och meditation. En del kommer att tycka att resultatet inte är så storslaget. Detta är värderingar. Värdet är i själva verket i skapandet. Ändra något och skapa igen. Detta är sättet på vilka nya världar skapas.

Då människor tar sig in på nya områden nu, så uppmanar vi er att göra samma sak. Och vi vill att ni känner er som en del av detta. Lär er att tänka på er själva och känna er själva som en del av helheten och inte den separata varelsen som ni har fått lära er att värdera så högt. Att känna sig separerad kostar på, som många av er har blivit medvetna om. Att känna er själva som en del av Alltet, det är något att sikta på. Gör vad ni vill som ett bidrag. Det blir ett bidrag, men er intention är vad som blir viktigt för er.

God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...