Rådet, 10 mars 2015

Ingen kan göra det bättre än ni kan, där ni är.

Kanaliserat genom Ron Head

10 mars, 2015

 

 

Rådet

Vårt budskap idag gäller förlåtelse. Än en gång talar vi om någonting som inte är nytt för de flesta av er. Emellertid, är det en viktig sak för er att överväga i denna tid.

Ni kanske tror att ni har spenderat mer än tillräckligt med tid på det här i tidigare meditationer, tidigare helande metoder, tidigare inre utforskning. Och för många av er, är det sant att ni har varit mycket samvetsgranna angående förlåtelsen av andra. Vissa har även arbetat till stor del med att förlåta sig själva. Några har förstått nödvändigheten av att rensa ut er förbittring mot det universella och även gudomligheten själv för tidigare situationer. Och allt det är lovvärt. Men, det är nu tid att se över hela konceptet.

Varför är det så? Jo, det är för att ni har gjort det så bra. Det är just precis därför att ni har kommit så långt nu, att det är nu innan som ni har tillfälle att göra en sista knuff till nästa nivå av medvetenhet.
Och nu ställs ni inför att stiga in till era drömmar och meditationer, saker som ni trodde ni var färdiga med. ”Vad är detta? ” tror ni? ”Jag avslutade det här för flera år sedan!”

Var snäll och bli inte upprörd över dig själv för det här. Vi skulle kunna gå in i en lång avhandling om tidens cykler. Vi skulle kunna ”skala löken”. Och ja, de finns de som ändå är i mycket tidigare skeden av detta slags renande och förlåtande. Så, oavsett vilken metod du än känner till eller kan hitta för att rensa dessa saker, gör det. Men, om du är en av dem vi beskrev ovan, och du hade ägnat långa år för att rensa dig själv, var medveten om att det är möjligt att bara det minsta spår av dessa saker kan finnas kvar i ditt medvetande som slutligen ska renas. Du kanske bara behöver titta direkt på det som presenteras för dig, känna igen det, och tillåta det att gå sin väg. Skicka det tillbaka till ljuset för att bli transformerat. ”Jag är inte det här. Jag är inte engagerad i detta. Jag är nu klar med dessa saker.”

Det är underbart att så många av er nu är i ett läge, som tillåter oss lämna er ett sådant budskap. Farten ni har uppnått är inte annat än anmärkningsvärd. Ni kanske tänker på det precis som flykthastighet. Var snäll och föreställ er inte att det betyder att ni lämnar er vackra planet. Men ni är verkligen redo att lämna det negativa bakom er.

Ni är mer än redo tror vi, att tillbringa mycket mer av er tid för att finna och fira skönheten omkring er. Se den överallt. Se den även mer på sådana ställen där den verkar vara väl gömd. Avtäck den. Återställ den. Det är dags att börja med uppgiften att återskapa skönhet i er värld. Som alltid, kommer den inifrån. Som alltid, kan ingen göra det bättre än ni kan. Var våra händer. Var våra fötter. Känn vår kärlek, vår närvaro och vår glädje.

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...