Rådet via Ron Head, 26 januari, 2018

Rådet via Ron Head, 26 januari 2018

 

Rådet – Farthinder, Potthål, och Tegelväggar

Låt oss börja idag med att påpeka för er något som många av er brukar missa när det händer. Ni har gått igenom en kort period av tystnad. Den betydelsefulla förändringsvolymen som ni åstadkommer sker i vad man kan karakterisera som en serie vågor. Detta ger en möjlighet för er att vila och återfå era centra. Dess orsak är emellertid hur energi rör sig på alla nivåer, både mikro och makro. Dra fördel av det medan ni kan, för även om det är en tid för er att hämta andan, är det också en bra tid att förbereda sig inför nästa våg.

Detta meddelande kommer att vara relativt kort. Vad vi vill ge er är en förberedande översikt över vad som kommer att bli ert 2018. Och vågor är en mycket bra metafor för vad ni ska uppleva. I åratal har ni sagt att ”mycket händer bakom kulisserna”. Vi vet att detta är en av de fraser som ni helt glatt aldrig någonsin kan höra igen.

Denna fras baseras också på en metafor, en som refererar till en teaterpjäs, som i ”var inte uppmärksam på mannen bakom ridån”.

Vänner och familj, vi berättar nu att det finns flera ridåer som håller på att gå upp i lågor. Många av dem runt omkring er kommer inte att reagera väl. Många kommer att vara bekymrade. Många kommer inte att kunna acceptera det som kommer upp i ljuset.

Vi litar på att de som har ägnat sig åt sina egna framsteg och sin utveckling inte bara kommer att kunna förbli lugna och centrerade utan kommer att vara beredda att vara lugnet mitt i allt. Vi rekommenderar att ni stärker er själva inför en del mycket chockerande information och händelser. Var också beredda att titta bort ibland, för er kallblodighet kommer ofta att vara avgörande för andra runt omkring er.

Kom ihåg att inget av detta är onödigt. Mänskligheten har bestämt att detta är tiden för uppstigning, och att detta inte kan hända om inte mänskligheten tittar in i spegeln och tar bort alla masker som han/hon har på sig. Och dessa masker är många. Några kommer ni att finna beklagliga, andra mindre så. Men tills att människor kan tänka sig och acceptera sanningen om vad de är, kommer uppståndelsen att vara ett vackert ord.

Nu har ni blivit tillsagda om och om igen, i tusentals år, att ni är gudar. Det är fortfarande det som är svårast för er att acceptera. Även om ni kan underhålla idén, tycker ni fortfarande att det omöjligt att tillåta den.

Vi vill att ni ska veta detta: Om ni inte befann er på själva kanten till detta magnifika steg in i det okända, skulle inget av detta vara nödvändigt, det skulle inte heller hända. Så bit ihop tänderna, häng på för livet, som vi har sagt tidigare, och gå igenom de kommande månaderna. Det kommer att ta längre tid än det tar att ändra allt som behöver ändras, men farthindren och potthålen kommer att passeras och inga tegelväggar behöver påträffas.

Vi nedkallar välsignelser för var och en av er. Adjö.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...