Rådet via Ron Head, 31 mars 2017

Rådet – Kaos och Fred

Då denna nya årstid börjar, låt oss kalla er uppmärksamhet till vad som sker och vad som främst inte sker i er värld.

Det var förutsett att denna tid skulle bli kaotisk i er värld. Vi sa er att de flesta, om inte alla, av strukturerna i era samhällen skulle börja falla sönder, att detta är nödvändigt innan ni kan eller vill återuppbygga dem i det nya. Och många av er ser början på detta. Vi skulle vilja peka ut för er vad som inte händer.

Titta runt er och se att, i denna värld som är hem för över sju miljarder av er – och vi räknar bara de upprättstående, tvåbenta av er som är så enormt stolta över er själva som ras – ni, personligen interagerar bara inom ett litet område med relativt få av er sort. Detta är sant även om ni besöker flera städer eller till och med länder.

Även om nu detta är fallet, har er idé om att ni är en globalt uppkopplad varelse, på många sätt en god idé, resulterat i ett sort beroende till det känslomässiga innehållet i ert dagliga bombardemang av information många tusen kilometer bortifrån. Detta är noggrant granskat och upprätthållet. Detta används för att hålla er i en känsla av behov av att andra ska ta hand om er. Detta är att ta bort er kraft. Man vill inte att ni har er kraft – åtminstone inte de som kontrollerar era samhällen.

Nu när ni observerar detta från en nivå något över ert normala perspektiv, se på er normala dag ‘här uppifrån’. Det finns de som har blivit skadade, som har dödats, som har förlorat alla sina ägodelar, som bokstavligen har försvunnit. Det är sant. Och vi vill inte på något sätt att ni inte ska känna medkänsla för de människorna. Att medkänslan ökar i världen är verkligen något underbart. Men även om dessa saker har skett, och fortsätter att ske varje dag, skulle vi vilja peka på något för er.

Er egen värld är, i verkligheten, mycket mindre än den som visas för er, timme efter timme, minut för minut, av era medier. Era egna problem, och alla har saker som är problematiska för er, har en mycket större effekt på ert liv än någon av de saker ni ser från andra platser. Ni är ganska troligt beroende av de känslomässiga kemikalierna som produceras när ni gör det. Och att ni låter era kroppar producera dessa kemikalier timme efter timme, dag efter dag, är inte bra för er. Det är inte bra för er på något sätt.

Det är därför ni är uppmanade om och om igen att gå i skogen, att meditera, att ta er tid i tystnad för er själva. Ni är i stort behov av vilan för att er kropp ska producera de kemikalier som frid och tystnad kommer att medföra. Och ni är i stort behov att få kontakt med personen som lever sitt liv i er värld, med era vänner och familj, där ni är. Och ni behöver verkligen veta vem ni är. Ni behöver verkligen veta att ni är en gudomlig varelse som lever här av en anledning. Ni behöver upptäcka ert värde, vilket är omätbart.

Alla oljud som ni lever i är designade att hålla er uppmärksamhet bort från det, förstår ni? För när ni väl hittar det, när ni vet vem ni är, kommer er effekt på den större världen vara utom kontroll.

Så fundera på att ge ert eget liv, och de människor som lever runt er mer uppmärksamhet och kärlek. Fundera på det faktum att ni är här och ert nu är de viktigaste sakerna i er värld. Den världen kommer att expandera när er varelse växer och kräver att bli lyssnad på och få kännas.

Hitta friden och kärleken i era hjärtan. Ni kommer att hitta oss där också.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...