Rådet via Ron Head, 15 juli

Full fart. – Rådet

Kanaliserat genom Ron Head

Rådet/Ron Head

15 juli, 2015

Michael och Råden av Era Högre Jag

 

Vad kommer ni att skapa idag? Ni är skapare, på det sätt i likhet med de Väsen som skapade er, och ni har fått fri vilja. Låt oss undersöka för en kort stund en del av vad det kan innebära. Vi börjar med att säga att ni kommer att skapa något. En sak som ni inte kan skapa, är ingenting.

Ni kommer att ha tankar. Ni kommer att fatta beslut. Ni kommer att ha erfarenheter och kommer att bilda er en uppfattning. Ni kan faktiskt välja att styra era tankar till fysiska saker. Men, även då det är sannolikt hur ni tänker på skapande, är allt det resterande skapande, likaså.

Nu kan ni använda en del av er energi till att titta på de saker som bra eller dåliga. Ni har naturligtvis möjligheten och friheten att att göra så, för att bedöma vad ni har gjort. Och när ni gör det, är det också ganska troligt att ni bedömer er själva för att ha gjort dessa saker, och även för att döma er själva. Och då har ni också skapat vad man kallar en ond cirkel. Bra namn. Den är ond.

Ni har också friheten att välja att använda ert bästa, för att göra varje tanke och varje ord, varje handling, för att på något sätt förbättra något för någon eller alla. Kommer ni att göra några misstag? Ja, de kommer ni antagligen.

Ni lär er hela tiden. Ni har alltid möjlighet att titta tillbaka och se saker som ni har gjort på andra sätt. Och ni kan falla in i dömandet igen. Eller så kan ni bara välja att göra på det andra sättet nästa gång. Ni kan använda möjligheten till att se bättre sätt att göra nya val, i stället för använda tid och energi för att slå på er själva för vad som redan har hänt, och därmed vända upplevelsen i orsaken till något med högre energi.

Vad som är bra, kan ni öka. Vad som är vackert, kan ni öka. Vad är till nytta för er själva, till andra, till Alla, kan ni öka. Detta är ett beslut som ni kan göra och som ni kan strömma in i era liv. Och när ni gör det, höjer ni energin i absolut allt och alla. Det finns ingenting som inte kommer att gynnas av detta beslut.

Så, vad är det vi säger här, egentligen? Vi säger hellre på en omväg, så att ni kan få ett bättre grepp om det, att ni är gudomliga varelser med enorm makt.

Omfattningen av effekten ni har på er värld, inte en atom från vilken ni är separerade från, kan inte kännas till av er …ännu. För närvarande är era medvetanden inte stora nog att rymma allt detta. Men, om ni litar på vad vi säger, då, som ni säger, kan ni ta det till banken.

Och tiden kommer snart, som kommer att få er medvetenhet, och förmåga så långt utöver vad ni har vetat, att ni kommer ha svårt att kunna tro det. I själva verket, att tro är vad ni lär er att göra. Om ni kan tro det, kan ni lära er att vara den nya, som ni har talat om ett tag nu.

Och vi har nu kommit tillbaka till den ursprungliga frågan. Vad kommer ni att skapa idag? Vad kommer ni att bidra med till fältet av medvetande, där ni har er varelse? Hur kommer ni att reagera på vad som är före er? Svaret är ert men ni behöver börja där ni står. Ni kanske vill börja någon annanstans, men ni kommer inte att komma någonstans. Ni har äran, privilegiet, och möjligheten att bygga från där ni är. Gör det!

 

https://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...