Rådet via Ron Head, 22 februari

Rådet/Ron Head

Rådet, 22 februari 2016
via Ron Head

Rådet om att Manifestera

Vi kommer att tala i dag om ett mycket populärt ämne i Ljusarbetarnas värld. Vi kommer att närma oss det från en vinkel som ni kanske inte har sett förut, men det är helt i linje med allt vi har sagt innan detta.

Vi tycker att vi kan beskriva manifesterande som, metoden att föra in i den fysiska världen, de saker som man har visualiserat och önskat, från den icke-fysiska världen. Det kommer att fungera för er, eftersom ni tror att det finns en skillnad mellan de två. I verkligheten finns det bara en värld. Om ni förstod att det är sant skulle detta vara ett icke-ämne. Ni skulle förstå att det bara är en fråga om graden av manifestation.

När de flesta personer tänker på detta ämne är det oftast i samband med saker, med rikedom. De vill manifestera ett fordon, ett hus, pengar eller kanske en relation. De lär sig alla typer av meditationer, magiska formler och spenderar faktiskt en hel del pengar i sökandet efter sätt att göra detta. Och vissa får det de vill. Men några får alltid dessa saker, gör de inte? Och några lyckas bara älta det faktum att de inte har vad de bestämt sig för. Vad skulle ni anta att det skulle uträtta?

Nu, att få eller inte få något i ens yttre värld, enligt vad vi har ansträngt oss för att hjälpa er att förstå, är bara en återspegling av tillståndet för ett väsen. Och eftersom det är fallet, var skulle vara den mest effektiva platsen att centrera sina ansträngningar? Jo, det skulle vara mest effektivt att ändra vad som finns i ens inre värld och därför, utan att misslyckas, se på den yttre förändring som återspeglar det. Och det finns en ”hake” inblandad här.

Oavsett vad ni drömmer om, kan ni aldrig föreställa er något som ni inte tror att ni förtjänar eller som ni inte tror är möjligt. Vi lovar er att ert inre jag inte känner igen dessa begränsningar.

Så vad rekommenderar vi att ni arbetar på? Varför inte ändra allt? Ägna er åt att manifestera er. Bli händer, fötter, hjärta och kropp som manifesterar den högsta och bästa av vem och vad ni är.

Om ni gör framsteg, och det kommer ni göra, kommer ni att se förändringar i er yttre värld som ni inte skulle ha trott.

Detta har varit ett ganska kort meddelande i dag men ett som innehåller sanning. Vi kommer att arbeta outtröttligt med alla som tar detta till sitt hjärta.

Välsignelser, kära vänner.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://ronahead.com/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...