Rådet via Ron Head, December 30

 

Ron Head

Klargörande – Rådet

December 30, 2015

Vi börjar med att införa dagens datum vilket efterfrågats. Idag är det den 30 December 2015.

Nästan alla som följer våra budskap kommer att känna till den stående frekvensvågen som på jorden kallas ”Schumann Resonance”.

Denna frekvens har bestämda effekter på människan. Det finns till exempel ett samband mellan den stadiga ökningen av frekvensen under de senaste åren, och din uppfattning om den ökande hastigheten av tidens gång.

För nästan alla, under denna period som ni känt till denna resonans, har den nästan varit konstant. Under de senaste åren har den mer än fördubblats. Den förefaller motsvara mänsklighetens medvetna uppvaknande, eller hur? Faktum är, när frekvensen ökat, har mänsklighetens natur lyckats lugna ner sig och blivit mer medkännande/ inkännande. Ni har börjat söka inom er, mer och mer.

Så varför ber vi att detta datum skall registreras?

Igår nådde frekvensen en topp och kommer att vara hög ett bra tag. Eftersom dessa saker mäts ibland så ser vi att den går det upp en hel del. I går fanns det en ”spik” på mer än 50 Hz. Ni tyckte att det var anmärkningsvärt när den nådde 16 Hz.

Så vad har vi att berätta om det? Tja, vi har talat ganska länge, och genom många kanaler, om den rensning som inkommande energier hjälper dig att utföra. Och detta är sant. Vi har också talat om de olika effekter de har på er för ert speciella syfte och syftet hos andra. Man skulle också kunna säga, effekten hos de som vaknar upp och de som inte gör det. Vi har också sagt att det finns en sista spurt av rensning ni skulle kunna gå igenom på kort sikt. Gissa vad?

Föreställ dig att du försöker rena det grumliga vattnet i din trädgårdsslang. Det gick ganska bra, men fortfarande fanns det lite kvar att rena. Så du gick över till tappen och vred om kranen till helt öppet. Så om du kände, eller känner, eller iakttar några plötsliga förändringar i det som händer inom eller runt omkring dig, slappna av. Det är bara en annan rening. Och om du känner dig riktigt bra, le och njut av det. Tänk det som att ta ett försprång in i nästa år.

Åh! Och glöm inte att springa för brinnande livet, som ni säger.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...