Rådet via Ron Head, 16 december 2017

Rådet via Ron Head, 16 december 2017

 

Rådet – Tid Att Börja

Ni är medvetna om att ni närmar er en punkt i er solcykel som ni betecknar som ett solstånd. De av er på ena halvan av planeten kallar det vintersolståndet, resten kallar det sommarsolståndet. Allt som det betyder är resultatet av ert klots axiella lutning i förhållande till er stjärna. Det är bra att föreställa er denna cykel på ett sätt som inkluderar båda.

Vi vill rikta er uppmärksamhet på förekomsten av andra cykler, cykler som följdes och noterades av många jordiska civilisationer i perioder långt tidigare än era egna. Att veta detta borde indikera för er att er förståelse att ni är den högsta i en utvecklingskedja som har gått i endast en riktning genom hela dess existensperiod, är något felaktig. Men i lådan av era godkända vetenskapliga diskussioner, en av de lådor vi talade om förra gången, är sådana frågor definitivt inte uppmuntrade.

Dessa cykler är som cirklar i cirklar. Och för vissa av dem krävs det flera för att motsvara en av de längsta. Du kanske verkligen ifrågasätter varför tidigare samhällen gick så långt för att följa och notera dem.

Ännu viktigare för er, så vill vi berätta att ni just nu närmar er en punkt som kommer att bli en gemensam avslutning och omstart av flera av dessa cykler, cykler som är solära, galaktiska och även långt större. Det finns konsekvenser av detta.

Vissa skulle titta på det här och kalla er tid ”tidens slut”. Vi håller med och säger ”och även tidens början”. Det är tiden när ni kan se er omkring och tydligt se att det här fungerar inte, det där fungerade inte, vad tänkte vi på?

Och det har blivit tydligare och tydligare i några årtionden, har det inte det? Men det är också den tiden då många alternativ börjar synas. När en del börjar lösa och hitta egna lösningar för sina egna problem, då bildas en ny värld.

Nu har ni var och en ett val att låta er konsumeras av det ständiga larmandet av negativitet och uppenbart kaos eller leta efter alternativa sätt att leva som kommer att ta bort er från striden. Jag tror att ni måste veta vad vi skulle rekommendera. Även de enklaste av era alternativa lösningar växer ihop för att bilda era nya samhällen. Så växer skogarna. Det är så som samhällen växer. Fråga dig själv, ”Vad gör jag som kan vara till hjälp för någon?” Nu är det dags att fördjupa dig i det du älskar. Även om du inte kan se framtiden, kan du börja bygga den.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...