Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars 2019

MER E.T. ENERGI PÅ JORDEN ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är mycket glada att kommunicera med er på detta sätt. Det ger oss en enorm glädje att se er och känna att ni tar emot dessa överföringar. Vi är också mycket glada att kunna meddela att fler människor har anpassat sig till energin hos oss, Arkturus och andra arkturiska ledare, råd, kolleger och federationer. Det har varit mer intresse på jorden att ansluta än med de andra delarna av galaxen.

Ni erkänner alla hur mycket man kan få från att ansluta sig till varelser som oss, och fler av era mänskliga bröder och systrar är också på väg till budbärare från andra galaxens delar. Nu är anledningen till att det här är särskilt intressant att ni kommer på en tid där jorden också mottar mer energi från stjärnorna, de andra stjärnsystemen.

Och så plockar ni upp energier som är bokstavligen precis där under era fötter. Så även om en person inte får ett meddelande på detta sätt, genom en kanaliserad överföring, kan den personen fortfarande aktiveras bara genom att ansluta till Moder Jord.

Så för de av er som aldrig kände er riktigt hemma på jorden och har sträckt er upp och ut till stjärnorna för en plats som skulle kännas som hemma för er, inse att ert nuvarande hem är jorden och jorden håller mer av energin av de andra stjärnsystemen på grund av den stora planen att förena galaxen genom jorden.

Ni spelar alla era delar och ni spelar era delar väldigt bra och det blir mer. Det kommer att finnas fler delar att spela. Det kommer komma mer energi. Det kommer att bli mer aktiveringar och det kommer att finnas fler människor som tar upp energierna i en sådan utsträckning att de får ett intresse för vad som händer där uppe och där ute.

Ni är så mycket nära att ha full kontakt. Ni är mycket närmare än ni tror ​​och det finns så många väsen som väntar på att mänskligheten ska nå den tipp punkten där ni kan hantera full fysisk utomjordisk kontakt som är öppen och tillgänglig för alla. Och under tiden kan de som är vakna fortsätta att plantera fröerna men också skörda fördelarna med alla de energier som redan planterats där på planeten Jorden av oss och av en hel del andra mycket välmenande utomjordiska varelser.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...