Rådets Visdom via Sara Landon, 27 mars, 2023

Från Tvivel till Absolut Vetande
Rådets Visdom via Sara Landon
Alla frågor du har i detta ögonblick om någonting, har bara ett eller två svar. Den första: Är du i nuet?
Är du i nuet? När du är i nuet, går du bortom all tid, allt utrymme, all brist, all begränsning och all separation. Om du är helt i nuet, har du tillgång till all din kraft. Om du inte är helt i nu-ögonblicket, förnekar du på något sätt din makt, förnekar din värdighet, förnekar kärlek till dig själv i det ögonblicket.
När du kommer helt in i nu-ögonblicket finns allt där. Och om det inte finns där, är det för att du inte behöver det i detta ögonblick. Vad du behöver i detta ögonblick är att komma in i din kraft helt och hållet och komma ihåg att det bara är i nu-ögonblicket som du kan förkroppsliga vetskapen om att du är medvetandet som kallar energi till form. Men det händer bara i nu-ögonblicket. I nu-ögonblicket.
Det spelar ingen roll om du har fokuserat på det i flera år. Det spelar ingen roll hur länge du har velat göra det. Det spelar ingen roll hur många gånger du försökte ta reda på det och få det att hända. Det spelar ingen roll hur mycket du har oroat dig för det. Allt som betyder något är detta nu ögonblick och att helt förkroppsliga din kraft som medvetandet som sammankallar all energi till form.
Det är vad du är. Du är inte en människa. Du är medvetande. Du är ett kraftfält av medvetande. Din människa tillkallar inte energi. Ditt medvetande framkallar energi. Du är här för att uppleva energi i form. Det är hela anledningen till att komma in i denna extraordinära tillvaro som du kallar ditt liv på jorden vid denna tid.
Och det andra svaret på din fråga är: du är Skapare i din egen skapelse. Vad skapar du i det här ögonblicket? Vad skapar du i det här ögonblicket?
Som vi har sagt, du kan inte ha en fot i den gamla världen och en fot i den 5:e dimensionen. Du kan inte vara i ögonblicket och argumentera för din begränsning eller hur det du vill är skilt från dig, och vara i nuet helt i din makt, som medvetandet som kallar energi till form och skapar din verklighet. Det är allt i nuet. Allt handlar om ditt fokus och dina avsiktliga val nu, just nu.
Du kan vara i din fantasi och vara helt i ögonblickets kraft, helt i din kraft i ögonblicket som medvetandet som kallar energi till form, som skaparen i din egen skapelse, lekande i din fantasi, med vetskapen om att det är nu, att du inte agerar i din fantasi för att få något att hända i framtiden. Du agerar i din fantasi i nuet eftersom du är Skapare i din egen skapelse, och din fantasi är en potential, en möjlighet och en verklighet här och nu.
Om det du gjorde just nu under de kommande dagarna och de kommande veckorna skulle bereda dig för nästa nivå av den mest extraordinära expansionen under decennier framöver i ditt liv, skulle det vara värt att verkligen, verkligen fokusera och avsiktligt välja i nu-ögonblicket, helt i din makt, och vara i den absoluta vetskapen om att du är skaparen av din verklighet?
Om detta vore den största portalen, den bästa porten, den bästa tiden någonsin för dig att ställa in dig på mer överflöd, mer välstånd, mer välbefinnande, mer kärlek, mer potential, fler möjligheter, mer glädje, mer lycka, roligare än du någonsin har föreställt dig möjligt under de kommande decennierna, skulle det vara värt att äntligen, en gång för alla, komma till fullo till förverkligande, i nu ögonblicket, helt i din kraft, och veta att du är Skapare inom din egen verklighetsskapelse, utan tveksamhet, ingen osäkerhet, ingen tillbakablick, ingen gammal historia, inga fler ursäkter, med fullständig, total, absolut vetskap?
Du drog detta till dig. Du kallade detta till dig. Du drog allt detta till dig, och du drog det till dig just nu eftersom någon del av dig vet att detta är det, det mest magiska ögonblicket, den mest kraftfulla tiden, den viktigaste minuten, dagen, månaden, året i hela din eviga existens.
Du kan inte få detta fel. Du vet att du tillåter det när du mår bra, när du känner dig glad, när du älskar ditt liv, när du känner hur flödar över som du redan är, när du känner ditt välbefinnande i stunden, när du känner dig själv som perfektionen och den utstrålning och den briljans som du är.
För dig kommer ingenting någonsin att bli sig likt. Du kommer inte att kunna tro på illusionen av brist eller begränsning. Du kommer inte att tvivla, du kommer inte att ifrågasätta, du kommer inte att kämpa, du kommer inte att lida, du kommer inte att pressa, du kommer inte att tvinga, du kommer inte att döma. Du behöver inte. Du kommer att vara i den absoluta vetskapen.
Kanal: Sara Landon
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *