Samtal med Ärkeängel Raphael via Jahn J Kassl, 8 juni, 2024

Samtal med Ärkeängel Raphael

https://lichtweltverlag.at/2024/06/08/erwarte-gelassen-sein-tun/

Jahn J Kassl 2024-06-08

Vänta stilla på HANS agerande!
Från september 2023
Psalm
“Var stilla inför HERREN och vänta på honom!” Bibeln, Psalm 37:7
JJK: För mig är detta ett av de mest fascinerande avsnitten i Bibeln. Den beskriver vad ett mänskligt liv ytterst handlar om: absolut tillit till Gud, fullständig hängivenhet och att låta GUD göra sitt.
Hur kan vi nå denna nivå, och framför allt, hur kan vi behålla detta tillstånd, då det världsliga inte längre har någon makt över oss – att sluta bli upprörda, att lugnt möta våra fiender eller till och med älska våra fiender? Hur är det möjligt?
Ärkeängel RAPHAEL: Du är omgiven av mitt ljus och trygg i min kärlek.
Älskade människa,
att vara stilla inför GUD betyder att du har vänt dig inåt, återvänt och blivit ett med GUD.
Detta är den högsta nivån av medvetenhet som en person kan uppnå under hela sitt liv. Inre oro, som hindrar någon från det sanna mötet med GUD, är främmande för en sådan person.
Att vara lugn och säker på att GUD tar hand om allt och alla, innebär att bemästra tiden och att ha uppnått bemästrande över aktuella händelser.
Att börja dagen med detta lugn, att klara av dagen med detta lugn och att avsluta dagen med detta lugn – betyder att du har anlänt och känner dig accepterad av GUD.
Det är så det sker, och människor leds till denna nivå av perception. Människor förs tillbaka till GUD och på så sätt återfår de makten över sina liv. Inför aktuella händelser bearbetas de, ödet prövas, och genom stora egna ansträngningar kommer de närmare bemästrandet.
Sakta blir de lugna och de förstår att GUD rör allt, och att det är GUD som arbetar genom allt. Långsamt föds ett nytt perspektiv på livet – nära GUD och fridfulla inför GUD.
Att lösa upp rädslorna leder till denna förvandling. Detta är det sätt på vilket bandet mellan dig och GUD stärks och befästs. Vid en viss tidpunkt i din utveckling kan denna flyktiga värld inte längre skada dig.
Nu är du redo!
Nu är du redo att stilla invänta HANS ageranden. Nu är du öppen för HANS arbete. Nu är du fri från alla illusioner och mottaglig för det som är verkligt.
Under de senaste åren har många människor återupptäckt och vitaliserat sin relation med GUD, på grund av inre tydliggörande.
Under de kommande åren kommer denna process att nå ofattbara dimensioner.
Andlighet och andliga ämnen blir allt viktigare för allt fler människor. Även om vissa misstag till en början följer med i utvecklingen, så hittar varje person till slut GUD.
Detta händer nu och det kommer att fortsätta tills målet är uppnått – och målet är: att knyta människor tillbaka till GUD tills de kan vila stilla i GUD och låta GUD forma dem med trygghet. Denna förändring är nu på gång, människors själar och hjärtan öppnas för det.
JJK: Ska vi vänta på att det ska hända – eller ingripa? Och i så fall, hur kan allt ske snabbare?
Ärkeängel RAPHAEL: Accelerationen kommer också från GUD, eftersom GUD känner dig och vet vilken takt du behöver för att växa.
JJK: Vad finns det då för individen att göra?
Ärkeängel RAPHAEL: Att vara redo för att ta emot – och det betyder att rena dig själv inombords. Detta är den väg där de största framstegen snabbt kan göras. Medan du väntar på GUD är det viktigt att hålla huset rent, för GUD kan bara bosätta sig i ett rent hus.
Frid och lugn inför GUD utvecklas hos de som känner sig själva, där själen kan andas och hjärtat är fritt från falska intryck.
Att vänta på HANS agerande och inte slösa tid medan man gör det, utan istället leva – det är sättet.
Jag uppmuntrar dig tills dess du stärker dig själv.
Med oändlig kärlek,
Ärkeängel RAPHAEL
May be an image of 1 person

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *