”Efter Kabalens Sista Nederlag” – Fulford Rapporterar – 17.03.27

”Efter Kabalens Sista Nederlag” – Fulford Rapporterar – 17.03.27

2017/03/30 03:00:00

Veckovisa geopolitiska nyheter och analyser

Odödlighet och exponentiell expansion i universum kommer efter kabalens sista nederlag

Publicerad av Benjamin

27:e mars, 2017

 

(Full Rapport)

Förra veckan hade någon hackat sig in i min dator, så att videon på länken nedan satte igång så fort jag startade den. Den påstås visa förstörelsen av Black Night Satellite, som många människor i USA:s underrättelsetjänster, till exempel NSA, insisterar på att ha stoppat människor från att lämna planeten jorden.

https://www.youtube.com/watch?v=Ge_oAywLRWE&feature=youtu.be

Denna nyhet sammanfaller med tillkännagivanden av NASA, angående föryngringspiller och teknik för att kunna färdas snabbare än ljuset, vilket gör det möjligt för oss att besöka nyupptäckta jordliknande planeter.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4343142/Human-trials-age-reversing-pill-start-six-months.html

http://www.sciencetimes.com/articles/9507/20170228/nasa-researches-on-how-to-travel-faster-than-light-after-discovering-trappist-1.htm

CIA-källor säger också, att en hemlig presidentorder gavs för att släppa tekniken för fri energi och den befintliga anti-åldrandetekniken.

Det enda som hindrar mänskligheten från denna framtid av odödlighet och exponentiell expansion till universum, är nu en liten grupp människor som klamrar sig fast med att kontrollera de finansiella datorerna på Federal Reserve Board, Bank of Japan, Europeiska Centralbanken och BIS. Dessa datorer måste fysiskt beslagtas, för att möjliggöra utgivandet av obegränsade medel, och låta mänskligheten sprida ut sina vingar och flyga.

De individer som forensiskt har identifierats, och som blockerar finansieringen för den nya tiden, är Janet Yellen på Fed, Mario Draghi vid ECB, Haruhiko Kuroda på BOJ och Agustin Carstins på BIS. Specialstyrkor måste börja gripa dessa personer, och ockupera datacentralerna på centralbankerna så fort som möjligt, för att säkerställa frisläppandet av medlen för planeten jorden.

Om dessa datorer, och parasiterna som kontrollerar dem tas bort, säger flera källor i olika välgörenhetsorganisationer, att inte bara biljoner utan faktiskt kvadriljoner dollar kan frigöras, för att finansiera slutet på fattigdomen och miljöförstöringen, samt forskningen om odödlighet och den obegränsade expansionen till universum.

Kampen mot de ansvariga för det Babyloniska skuldslaverisystemet som dessa centralbanker övervakar, fortsätter mot den slutliga segern. USA:s före detta President, Barack Obama, har försvunnit från offentligheten och förhörs förmodligen. Förra veckans uppgrävda kropp av Vincent Foster, som var Bill och Hillary Clintons medarbetare under lång tid, visade sig ha två kulhål i bakskallen, vilket innebär att orsaken till hans död ändrades, från självmord till mord. Pentagon och CIA källor säger att detta kommer att leda till att Clintons åtalas för mord.

http://newsfeedhunter.com/autopsy-results-from-vince-fosters-exhumed-body-cause-of-death-to-be-changed/

Döden av den store Ledaren (Kahuna), David Rockefeller, annonserades också formellt förra veckan av hans familj. CIA-källor säger att Rockefeller hölls i ett vegetativt tillstånd i flera månader på den antarktiska basen, innan familjen slutligen gav upp och meddelade att han inte längre fanns med oss.

När denna skribent först informerades av de Japanska myndigheterna, att den Västerländska eliten planerade att döda 90% av mänskligheten, genom sjukdom, svält och kärnvapenkrig, och de överlämnade material till mig, som visar att Rockefeller satt i toppen av Bilderberggruppen, Rådet av Utrikesaffärer, Trepartskommissionen och i andra toppsamlingar av Västmaktens mellanhänder. Således var han huvudmisstänkt som upphovsman till denna djävulska plan.

Men när jag faktiskt träffade Mr Rockefeller, fick jag intrycket att den här mannen innerst inne trodde, att han gjorde något bra för planeten. Den fråga som sannings- och förlikningsutredarna måste komma fram till ett svar på är, hur hans vision för en enad jordplanet i harmoni med naturen, kunde förändras till en mardrömslik folkmordsplan.

De kriminaltekniska spåren som började med Rockefeller, ledde till George Bush Sr. och hans nazistiska fraktion av Khazarianmaffian. Dessa var personer med anknytning till 9-11 och Nazisternas övertagande av USA 2001. Därifrån ledde spåren till P2-logen i Italien, som dyrkar den svarta solen..

Sedan dess har Vita Draken-sällskapet, Pentagon, de vita hattarnas byrå och deras Asiatiska allierade, systematiskt avrustat de översta leden i den gamla Västerländska maktstrukturen. Det började 2013 med Påve Maledicts avgång, följt av abdikeringen samma år, av drottning Beatrix av Holland, Sheik Al Thani av Qatar, kung Albert II av Belgien och kung Juan Carlos av Spanien 2014. Därefter miste Clinton/Bush-fraktionen sin makt i USA i november förra året, och åtalas nu för sina brott. Nu har den Japanske Kejsaren meddelat sin abdikation eftersom hans hemliga ledare David Rockefeller har dött. Drottning Elizabeth av England och Kung Carl Gustaf av Sverige blir kvar på tronen, eftersom de inte var en del av folkmordsplanen, säger CIA:s källor.

Dessa abdikeringar och förlusten av makt för människor på denna höga nivå, har exponerat nya, tidigare dolda lager i världens maktstruktur. Japanska kejsarfamiljens källor, pekar ut den mystiska familjen Cabot i Schweiz (som ledare för Nordkoreas Kim Jong Un bland annat) och deras högt uppsatta väskbärare med namn som Eisenberg och Rosenberg.

Kampen för att befria planeten jorden rasar nu som mest våldsamt i USA och Japan, och de är föregångare för den Nya Världsordningens kamp för att förbli relevant.

I Japan har Henry Kissinger gett order till politikern Ichiro Ozawa, att säkerställa fortsatt kabalkontroll över Sydkorea och Japan, säger den kungliga familjens källor. Ozawa har sagt till folk här, att han och Kissinger nu är cheferna för kommittén av 300. Tyvärr tror vissa människor i maktstrukturen fortfarande på dem. Men sanningen är, att de båda nu är ronin, herrelösa Samuraier, ämnade att vandra utan mål.

Premiärminister Shinzo Abe och den Japanska Finansministern Aso Taro, är för sina delar, på väg att tas bort från makten, eftersom deras Bush/Clinton-chefer har förlorat makten i USA. Abe åkte till Europa förra veckan och försökte träffa påven, men nekades audiens, vilket betyder att hans dagar vid makten är räknade.

Japanska representanter för finansbyråkratin, driver på för att Aso ska bli nästa premiärminister, men Aso är avskydd av den Japanska militären och polisen, eftersom han har tagit emot mutor i utbyte mot att sälja Japans vattenresurser, till sina franska Rothschild-ledare.

Jesuiten som leder CSIS har försökt att få Aso till makten, eftersom Japan är en viktig pengamaskin genom sin hemliga budget. Japans officiella statsbudget för 2017 är 97,45 biljoner yen. Däremot är dess hemliga budget värd över 250 biljoner yen. Denna budget kommer från skatter på bensin, alkohol och tobak, som genererar intäkter som inte är föremål för granskning av parlamentet. Av dessa 250 biljoner yen, ”går” 200 biljoner (ca 2 biljoner $) ”till Amerikanerna” och 50 biljoner till finansministern, säger den kungliga familjen källor. CSIS-folket i Japan, som under ledning av Henry Kissinger, vill bevara denna hemlighet av Japanska intäkter till varje pris nu, för att deras ledare David Rockefeller har gått bort, säger källorna. Den Amerikanska militärens vita hattar ska stoppa Kissinger och de andra, och omdirigera denna intäktsström mer mot välgörenhet.

Vem det än är som ligger bakom CSIS, så ligger de också bakom FBI-ledaren James Comey och vice vd Michael Pence hemliga ansträngningar med att avhysa Donald Trump, säger CIA-källor. Det verkar nu som om det var Comey som hjälpte Barack Obama att olagligt avlyssna Donald Trump, när han kandiderade till president.

https://subjectpolitics.com/trump-just-won-doj-lawyer-just-leaked-james-comeys-worst-nightmare-live-tv

https://www.rt.com/usa/382236-nunes-committee-trump-russia

Det finns också oroande tecken på att USA:s President Donald Trump, gått bet i kampen mot de som styr.

Detta sågs när han besegrades vid försöket att ändra sjukvårdsreformen, och ytterligare en handling som fullständigt misslyckats på alla sätt, var att ta itu med de kriminella gäng som har ett parasitgrepp om USA:s läkare, och det Amerikanska folket. Diagrammet i artikeln i länken nedan, visar med det röda, hur mycket Amerikanska blod-pengar dessa människor lakar ur.

http://www.zerohedge.com/news/2017-02-21/over-regulation-has-criminalized-practice-medicine

Inte förrän vi ser räder på American Medical Associations huvudkontor, och massarrestering av Medicinalföretagens ledare, så kommer de Amerikanska sjukvårdskostnaderna bara att öka, medan det Amerikanska folkets hälsa och livslängd, fortsätter neråt.

Den Amerikanska militären och de vita hattarna gör ett bättre jobb utanför USA dessa dagar. Säger Pentagons källor. Deras krig mot Daesh (IS) fick en ny finansiell dimension förra veckan, genom förbudet av laptops, i plan med ursprung från Daesh-sponsrande länder, som Turkiet, Saudiarabien och Gulf-korporationens Råd, säger källorna.

Israelerna å sin sida, har tvingats dra bort sin falska muslimska Daesh-armé till Libanon, eftersom Israel är allvarligt hotat från flera fronter, säger Mossadkällor. Israel blev också exponerat förra veckan, efter att Mossad identifierades som källan till de falska bombhoten av Judiska aktivitetscenter i USA, säger Pentagons källor.

Khazarian-nazisterna i Ukraina tilldelades också ett hårt slag, när ett nukleärt vapen skickades iväg till deras ammunitionsdepå, vilket skapade massiva explosioner och berövade dem viktiga lager av vapen, säger källorna. En video av explosionen kan ses på länken nedan.

http://www.veteranstoday.com/2017/03/25/exclusive-nuclear-explosion-in-ukriane/

Pentagons källor säger nu, att de förväntar sig någon form av slutspel i kampen om planeten jorden, runt juli. Den ”[Kinesiske Presidenten] Xi [Jinpings] och Trumps toppmöte i april, är för att skapa förutsättningar för Trumps och [Rysslands president Vladimir] Putins toppmöte i juli, med avsikt att avsluta konflikterna i Syrien och Ukraina, och införa en tvåstatslösning i Israel, så att den globala valutaåterställningen kan ske”, säger Pentagons källor.

http://benjaminfulford.net/

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...