Modern, Fadern och Yeshi via Galaxygirl, 7 juli 2019

Modern, Fadern och Yeshi via Galaxygirl, 7 juli 2019

 

Modern, Fadern och Yeshi 19/07/07

Älskade barn, det är er Moder Gud som talar. Jag älskar er så mycket! Jag sveper in er i filtar av kärleksljus. Kan ni känna min omtanke? Jag ser er genom ögon av stor kärlek och glädje. Kan ni känna min blick av ren kärlek? Oavsett vad som har hänt med er under denna jordiska resa, eller någon annan, kan ingenting förminska min rena kärlek för er. Förlåt er själva älsklingar, och gå framåt, sorglösa. Var fria. Nu är det dags för frihet i det här nya jordiska kapitlet, eftersom Gaia skapar ännu ett lager av kärleksljus på sin kropp. Vilken skönhet. Vi uppmuntrar er alla med enorm kärlek. Jag är er Moder Gud. Ty er till mig. Jag finns alltid här för er.

Barn, det är er Fader Gud som talar. Heja Team Gaia! Ser ni mig på läktaren när jag hejar på er? Stampar med fötterna? Ropar era namn! Det är ert! Himlens alla resurser står till ert förfogande, ni behöver bara be om det. Hur häftigt är inte det? Jag är er Fader Gud, ert största fan och er främsta supporter. Ge järnet! Gå och skapa något fantastiskt och berätta allt om det för mig!

Jag är Yeshi. Vi samlas runt denna person och alla våra dyrbara ljusarbetare i kväll, för tiden är kommen. Den är nära. Tiden är här, vänner, och vi är angelägna om att se vad ni kommer att göra. Jag utökar de Kristnade varelsernas mantel till er. Känn mitt ljus. Se min röda stråle av ren kärlek, och låt den omsluta era celler, er lycka, er olycka, era tårar, er glädje. Låt det bli en integrerad del av er struktur. Bli Kristus. Bli mina händer och fötter. Jag heter Yahshua Ben Joseph. Ni kan kalla mig Yeshi. Vi är ett, vi är här för att tjäna, för att utöka ljuset, kärleken, glädjen, healandet och skrattet. Bli Kristus med mig, se att mitt ok och min börda är lätt. Var lättsamma med mig. Låt oss sitta vid fikonträdet i solen och prata. Berätta om era planer och låt oss läka era sår. Det finns ingen tid för det förflutna i nutiden. Det är dags att skicka ljus och kärlek och heala det, oavsett vad, och låta min Kristnade flamma hjälpa till, om ni så önskar. För vi är ett. Jag sätter mina fingeravtryck i ert hjärterum, vi är ett. Jag ser er. Jag ser er. Jag ser er. Jag känner er. Jag känner er. Jag känner er alla. Jag älskar er. Jag älskar er. Jag älskar er. Befria er från denna sorg en gång för alla. Det var bara en lärdom, ett sår som skulle healas. Låt oss heala det en gång för alla. Förstår ni? Ni är fria. Ni är älskade bortom det ni för närvarande kan förstå. Ska vi utöka det?

Jag är Yeshi. Vi har kommit ikväll med stor kärlek och för att muntra upp er på vägen mot uppstigning. Ljuset har segrat! Ni är enormt älskade och uppskattade, för ert stöd och er service till mänskligheten och Gaia. Frid.

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...