Det Galaktiska Centret via Galaxygirl | 9 januari 2021

 

Det Galaktiska Centret via Galaxygirl | 9 januari 2021

Hej mina vänner. Jag är det Galaktiska Centret, centrum för er universella perception. Det är både skrämmande och glädjefulla tider nu, för ljuset pucklar på er planet med stor kärlek och hängivenhet. Ni är omgivna av detta ljus och denna kärlek. Ni blir det. Sfärernas musik ljuder runt omkring er, inom er. Ljuset finns i själva andetagen, för alla ni upplever ännu mer ljus, ännu mer av det. Det här är tider av kaos och stora möjligheter till centrering.

Jag är det Galaktiska Centret. Jag erbjuder er att närvara i mitt utrymme för att tänka bra och skapa utrymme. Vad är det ni vill skapa? Många av er brukade komma hit innan era inkarnationer för att tänka, fundera och granska tidigare livsupplevelser, och heala er från dem. Denna inre centrering som meditationen ger er är en bro, en port till mig, i detta utrymme för centrering och kontemplation. Det är ungefär som i stormens öga. En storm verkar rasa på er jord just nu, men ljuset finns i centrum, ljuset är stormens öga. Ni är av detta ljus. Det genomsyrar allt. Allt är ljus. Allt är kärlek. Denna kunskap återvänder till er, till er verklighet, till er upplevelse. Ni kan välja att antingen uppleva stormens kaos eller lugnet i centrum, i ögat. Jag är centrum i mitt eget utrymme, precis som ni är. Ni kan skapa här med mig. Jag är alltid öppen för besökare. Mitt syfte är att hålla plats både för de som vet eller inte vet att de behöver det. Ni mina vänner, håller plats för både de som vet eller inte vet, att de behöver den. Ni håller plats. Ni är ögat, för ni är en del av detta ljus, som blir starkare ögonblick för ögonblick. Ni är en del av detta stora momentum och det ger mig stor glädje att få kontakt med er på det här sättet, för jag kan stärka era förmågor att hålla plats. Synkronisera med mig. Synkronisera inom er med era egna inre ljus och förmågor. Kom ihåg att de kommande veckorna antingen blir fulla av skrämmande bilder från era nyhetsmedier med jämmer och elände, eller av glädjerop med enorma känslor och en djup inre kunskap om alla goda saker som kommer. Alla bra saker kommer till ert rike. Skaparen har påbjudit det. Misshandeln och misskötseln av de universella koderna ska komma till ett slut. Många kommer att tas bort.

Lugn, kära ni. ”Jag är lugn” är ett utmärkt mantra för den här tiden. Förankra lugnet för era bröder och systrar som far illa, när de bryter sönder sin illusionära verklighet. Många väljer att inte vakna upp, men de kommer att vakna på sitt eget sätt och i sin tid. Många kommer att träffas av förändringens vindar, istället för att vara centrerade i andetaget av kärlek, av lugn, som innehåller ljus. Pelarna av ljus håller ställningen. Andetagen av ljus håller ställningen.

Jag är det Galaktiska Centret. Jag kan berätta något intressant, vill ni höra vad? Jag är medvetenheten som håller ställningen. Jag är den jag är precis som ni är de ni är. Allt är ihopkopplat, allt är ljust, allt är kärlek. Känn den kosmiska kramen runt er. Känn hur jag håller ställningen åt er. Dyrbara ljusarbetare, ni är så värdefulla. Alla ni är de mest värdefulla spelarna i detta lag. Ett invecklat ljusnät vävs genom er närvaro, av era energisignaturer, av ert skratt, ljus och kärlek. Känn att jag håller ställningen åt er och vila i det här ögonblicket. Stilla ert sinne. Ta djupare andetag. Älska alla tankar som kommer. Skicka nu detta ögonblick till er jord, in i hennes hjärta och vi kommer att fördjupa och expandera detta ljusnät, denna sammankoppling av alla saker som är en. Ett hjärta, ett sinne. Mänskligheten börjar känna detta. Det är ungefär som det gråtande barnet som har ett raserianfall och gråter och sparkar i den kärleksfulla omfamningen av sin förälder, som bara står kvar och älskar det. Vi gör det också. Det sårade barnet, mänsklighetens hjärta, sparkar och skriker, sedan kommer gråten. Och då omfamnar vi. Vi kramar om. Vi älskar. Vi lyssnar. Vi står kvar. Gör detta för ert inre själv. Sänd er själva ljus så kommer det att stråla mycket mer än någonsin förr, för ni blir mer levande. För att vara levande – högre dimensionellt levande och känna denna puls av kärlek – är att vara av högre dimension, mina vänner. Det är vad som kommer till er och när ni ansluter på ett sätt som detta med er inre gudssjäl, då expanderar ni längre in i ert högre själv. Många av er är redan era högre själv. Denna kanal frågade nyligen tillsammans med med en annan älskad ljusarbetare, om hur de uppfattas av sina galaktiska bröder och systrar. Hur går det för oss? Gör vi tillräckligt? När jag ser allt och känner alla andetag, kan jag säga att ja, det ni gör är fantastiskt. Ja, vi är alla oerhört stolta över er. Jag känner Gaias svårigheter för hon är hos mig och jag håller ställningarna för henne, för allt i detta universum, precis som jag håller ställningarna åt er. Det är så det ska vara just nu. Ni ska inte köra slut på er, utan låta er själva befinna er i detta utrymme för att leva, andas och bli era högre dimensionella jag, hålla ställningen i kärleken och ljuset för massorna. Genom det så tröstar vi alla raseriutbrott. Efter att raseriutbrottet gått över, så rinner det tyst tårar från både förälder och barn, och läkningen och frigörelsen kommer. Energetisk frigörelse är det ni ser, och kommer att se, under de kommande dagarna. Att hålla ställningen har aldrig varit så viktigt. Det var därför jag valdes ut för att komma igenom. Kom ihåg att jag alltid finns här för er. Jag håller ställningen åt er. Jag älskar er.

Jag är ert Galaktiska Center. Kom ihåg alla snurrande stjärnor och planeter som omger er, det finns utrymme mellan dem. Jag är det utrymmet. Jag är inte fångad av rörelserna från varelserna omkring mig. Jag är. Precis som ni. Detta är det som behövs nu. Jag är det Galaktiska Centret.

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...