RV / GCR SITREP, 10 augusti

Reval-22

RV / GCR Situationsrapport, 10 augusti 2016

Fakta: RV-verkställandet är ett fullständigt och immanent förestående evenemang. Därför är det klokt att du ta dig lite tid i dag för att absorbera denna sanning, så att du kan förbereda dig väl känslomässigt för en massiv förändring i ditt liv / medvetande.

RV-relaterade saker som verkar ”fördröjda” är inte alls lika dramatiska eller intensiva för valutainnehavarna som det kan kännas.

Alla banktekniska aspekter är avklarade. I själva verket har privatkunder inom Förenta staterna, faktiska valutainnehavare, växlat inhemskt till USN-kontanter, via Wells Fargos ’inlösencentrum utanför anläggningen’, sedan förra söndagen – efter godkännande av de Kinesiska Äldre.

Dock har den amerikanska republiken beslutat att utnyttja de Äldres egen önskan att börja den 8/8, och försöker omförhandla vissa geopolitiska säkerhetspolitiska frågor mellan ännu fientliga suveräna nationaktörer.

Denna lista torde omfatta suveräna nationer som Israel, Turkiet, Ukraina, Syrien och Saudiarabien. Den innehåller också den numera bankrutta och imploderade 4:e skuggbranschen av den gamla USA AB-regeringen – denna förhandling spelas ut offentligt via det aktuella presidentvalet.

Fast det amerikanska valet har i själva verket redan en enskild upplösning som bara väntar på att avslöjas offentligt. Vilket betyder att bakom kulisserna finns det bokstavligen inget signifikant drama över vem som kommer att kandidera, för att inte tala om vinna.

Galet ja, men 100% sant vilket rapporterades flera månader tidigare från huvudkällor som betjänar den nyrestaurerade republikens regering. Det har varit ett meningsfullt och varaktigt regimskifte inom vår egen amerikanska regeringsstruktur.

Med detta sagt är det klokt att ta en stund och absorbera denna sanning som möjlig, särskilt för dem som fortfarande är i misstro eller förnekande över större politisk omvandling globalt i samband med en radikal ekonomisk övergång.

Det är därför ’föremål i spegeln är närmare än de verkar’ (syftar på bilars sidospeglar som är konvexa för att ge en överblick – övers. anm.) eftersom alla drygt 7.000 inlösencentrum (1.700 specifikt för ZIM i enbart USA) för närvarande svävar på en ’vilken minut, vilken sekund som helst beredskapsnivå’ – och har gjort det sedan början av augusti.

Men här är vi i verkliga livet, så med dagliga överlevnadsvillkor väntar vi på frisläppandet av 800-numren. Vet att Wells Fargo har detta ansvar i Förenta staterna, men är fångad mellan Republiken (Dunford) och deras kinesiska ägare (de Äldre). Banken måste vänta på att Lillebror och Storasyster löser alla familjeangelägenheter innan de serverar oss den stora frikostiga historiska måltiden.

Det verkar som om flera yngre och småsyskon fortfarande kämpar för sin plats i familjen nu när reglerna har ändrats och verkställs, och alla tror att ett lätt dåligt beteende är deras bästa förhandlingsstrategi. Alla har dock fel.

Det är oerhört viktigt att förstå att världen helt enkelt inte kan gå vidare utan en genomförd global återställning och omvärdering av alla suveräna valutor tillbaka till ett guldstandardvärde.

Det finns ingen plan B, bara planen A som omfattar alla 209 suveräna nationalstater som rör sig som en, i harmonisk överensstämmelse med 2015 års Parisavtal om klimatförändringar.

Vad vi ”väntar på” är att alla nämnda 209 suveräna nationer fullt ut genomför överenskommelsens villkor som man tidigare gått med på och som undertecknats i internationell lag.

Så vi får alla titta på hur en icke-komplicerad makrosituation spelas ut med en till synes oändlig mängd sista sekunden-kohandel här på slutet – då varje nation behöver denna RV för sin överlevnad, där några använder RV för att få en bättre position för landets intressen då man går vidare in i den nya ekonomin.

President general Joseph Dunford (Förenta staternas Republik) har beordrats åka till Peking som ett resultat, eftersom även han använder RV så att icke-tillmötesgående suveräna nationer ska bindas till sina i förväg överenskomna villkor, och utnyttjar att hans lands nya digitala valuta hindras att bli internationell (USN) som en sista minuten-förhandlingstaktik.

Ironiskt nog tjänar detta faktiskt amerikanska intressen på lång sikt, samtidigt som det försenar dess utveckling på kort sikt. Men den extra tiden hjälper faktiskt till att säkra amerikanska intressen globalt, även om inhemska valutainnehavare / banker tillfälligt får vänta / lida.

Så ja, vi alla blir mer oroliga. Och ja, hela världen väntar otåligt på att Förenta staterna ska tillåta frisläppandet av sin valuta så att den fritt kan handlas över marknader i hela världen … men vilka problem som än återstår hos endera syskonen geopolitiskt, ska ni veta att de kommer att lösas eftersom de måste foga sig, och det mycket snart.

Det finns inget annat alternativ enligt deras egen diplomatiskt förhandlade och undertecknade internationella överenskommelse.

Så var lugn. Vi är där. Och må bra av att veta att djävulen slutligen är utrotad från detaljerna … för att aldrig återvända.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...