RV – Op-Ed, 9:e oktober, 2016

Reval-22
Mottaget via e-post, 2:45 EDT för publicering. ~ Dinar Chronicles
”Floden”- RV Op-Ed – söndag – 9 oktober 2016
En flod skär inte genom en klippa på grund av sin kraft, utan genom sin uthållighet.
God Morgon Ni Utvalda:
Inte så länge till, och ni har kommit långt redan bara genom att ha tillit … och kanske ni är villiga att uthärda bara lite till, för att se vad som verkligen finns bakom RV-gardinen.
Inte ens en orkan av kategori fem, kan stoppa er välsignelse nu. Den kommer i helgen och levereras till era konton. Till slut, tar den sig igenom den sista sträckan av detta makroekonomiska suveräna maratonlopp, med mållinjen i sikte.
Så avsluta starkt!
Töj ut er själ, för att få lite mer tro, och fyll lungorna bara lite till; och få kraften, trots värk och smärtor i er trötta kropp, för att korsa denna ökända mållinje av RV, så att den kommer in till ert inlösencentrum för er valuta.
Det kommer snart att ske. Lita på processen.
Under tiden, be en extra bön för någon annan som kanske är i behov. Avstå från er egen vilja igen, till förmån för Guds, men var lite mer uppriktiga den här gången. Acceptera Guds väg för ert liv, med ännu större uppskattning och mindre ångest.
För alla i hela världen väntar, fullkomligt desperata, på att denna historiska händelse ska komma på gatunivån – så ni är långt ifrån ensamma – men få använder dessa sista stunder av extrem fattigdom, för att finslipa sin relation med Gud, innan Hans flod av överflöd rinner ut till sina trötta barn, de sant ödmjuka på jorden, utan begränsning eller slut.
Använd de sista fattiga timmarna till att komma närmare Gud. Jag inbjuder er att göra det nu, tillsammans med mig, som en ödmjuk tjänare för det Högsta, eftersom detta utan tvekan visar lojalitet både mot Guds himmelska väg, och visdom av jordisk form.
Ordspråksboken 3:5-6
Förtrösta på Herren av hela ditt hjärta och förlita dig inte på ditt förstånd. På alla dina vägar må du akta på honom, så skall Han göra dina stigar jämna.
Och till de som kämpar bara för att läsa detta, och inte längre hoppas på att ert mirakel kommer att anlända inom kort, tänk på att ni är precis där ni behöver vara, känslomässigt, fysiskt och andligt, för att få maximalt av Guds nåd.
Ingenting i livet är fel eller på fel plats. Någonsin. Detta är bara er själs gudomliga utgångspunkt av exakt där ni måste vara, för att motta en sådan välvillig välsignelse.
Er vånda är temporär, och er själ gick med på att vara kvar i himlen, innan den anlände till kroppen. Så här är ni :). Så är det.
Allt är i linje med det gudomliga, även om ni inte kan känna av den eviga sanningen just nu, så är ni älskade och skyddade för evigt. Känn Guds kärlek nu. Acceptera den nu. Dela med er av den nu.
Och var som Coloradofloden i dag, stadig och envis med er kärlek, alltid med ett överväldigande flöde av glädje och tacksamhet, som river ner även de högsta bergen av tvivel.
Det är ok att bli sårad.
Det är ok att återuppväckas.
Det är ok att bli botade.
Det är ok att vara fredliga.
Det är ok att vara ren kärlek.
Det är ok att vara du, som du är.
Allt är bra.
Kristus är Herre.
Gud är med oss.
Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

Du gillar kanske också...