Söndagsmeditation via Eva-Lena Johansson, 9 oktober

 

meditationsbild1

Tornet

Utanför den värld vi ser, utanför den verklighet som vi uppfattar som sann, finns andra verkligheter, andra sanningar. Dessa sanningar knyts ihop med de upplevelser vi har här och nu.

Vi kan ännu inte se dessa verkligheter, dessa sanningar, eftersom vi endast ser och upplever världen runt omkring oss. De finns där ändå och är lika påtagliga och verkliga som saker och ting omkring oss. För att uppleva dessa verkligheter, som många menar inte existerar därför att vi inte kan se dem, måste vi ändra vårt fokus lite grand.

Det behövs egentligen inte så mycket för att vi ska se och uppleva det onåbara, det som finns strax utanför vårt synfält. Det är vår egen låsning vår egen programmering som hindrar oss från att se och uppleva andra världar, andra verkligheter.

Förflyttar vi oss lite grand åt sidan och försöker nå över tidens barriärer, så kan vi se tornet. Vi står på randen till vårt uppvaknande och vi kan skymta tornet i dimman. Det står där starkt och mäktigt, sträckande sig mot skyn. Det vet allt om vår historia, det vet allt om oss människor. Varje människoöde finns förborgat i tornet.

Tornet skimrar i alla färger och det överbryggar alla tider. Ingenting kan undgå dess vetskap. Tornet är en manifestering av källans kärleksenergi och innehåller allt som finns. Får du syn på tornet och kommer det riktigt nära, så kan du känna att det vet allt om dig.

Den du är under eoner av tid finns i tornet, som skiftar och ändrar färg hela tiden. Det vakar över dig och det känner ditt innersta väsen. Tornet finns för att upprätthålla vår verklighet. Det finns där för att vi ska uppleva, att vi existerar som individuella väsen. Det är en del av allt som finns. Det är källans gudomliga kärleksenergi, den energi som är allt i skapelsen. Utan den skulle vi inte finnas till.

I den stund vi vaknar upp kommer vi att känna kärleksenergin, som strömmar ut från tornet och vilket har möjlighet att skifta vår verklighet till något nytt. Tornet är skaparens utsträckta hand och det vet allt om oss. Det innehåller varje individs öde under all tid, i evighet.

Tornet finns där, för att vi ska finnas som tänkande förnimmande varelser. Det är källan till allt liv som finns. Livet är en resa och tornet vakar över den resan. Det är skapelsens kärna.

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...