Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 oktober 2016

Plejaderna

Mira från Plejadernas Höga Råd

Via Valerie Donner, 3 oktober 2016

 

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Som de flesta av er vet arbetar jag heltid med Jordens Råd, medan Jorden fortsätter med sin uppstigningsprocess.

En del av er undrar kanske om ni går framåt i processen. Vi kan tala om att det går bra för er, bättre än ni tror. Vi ser det från ett globalt perspektiv och ni får bara små bitar av det, beroende på hur ni mår och vad som har avslöjats inom ramen för era upplevelser. Eftersom vi har ett bredare perspektiv kan vi tala om för er att det finns en enorm ökning av energier. Ni är på den snabba banan.

Om man tittar på det politiska tumultet i USA, såväl som runt om på planeten, kan ni se upplösningen av den tredje dimensionen. Vi ser med bestörtning på det som händer och vad som sägs till allmänheten. Vi ser också vad som sker bakom kulisserna, och vi kan berätta att det finns en hel del skämtande om de mörka krafterna. De känner en outsäglig press på sig för att behålla kontrollen, för de vet att de håller på att förlora den. Vi har en plan om att samla in dem, eftersom de behöver anpassa sig till ljuset eller göra andra val.

De mörka krafterna är blockerade i sin förmåga att förstå att det finns många människor i världen som har allvarliga behov, som en del av deras pengar kan hjälpa. Vi finner det otroligt att de är så trångsynta att de bara ser till sig själva och sina önskemål. Konsekvenserna kommer att bli mer intensiva för dem, eftersom de andra energierna ökar på så många olika sätt.

Den här kanalen har berättat för er att vi är alltmer aktiva i luften och på planeten. När vi kommer med några av våra skepp till olika områden, arbetar vi på olika sätt. Delvis håller vi koll på befolkningen, kontrollerar hur det går för dem och vad de behöver, och vi rensar ut i atmosfären där den fortsätter att förorenas genom onaturliga metoder.

Vi visar er att vi älskar och bryr oss om er, så vi ber er att hålla ett öga på himlen. Vi kommer i olika former och skepnader som oftast är molnlika och ni kan känna vår energi. Vi är telepatiska så ni kan också prata med oss. Vi kommer att höra er. Vi uppskattar er välkomnande energi och vi har mycket att lära oss tillsammans.

Arbeta på att ta till er oss i era hjärtan. Känn kärleken och den goda vilja vi har för er. Ert fokus är värdefullt för oss, därför att än så länge har vi inte fått tillåtelse att kommunicera på det sätt vi vill kommunicera. Det kommer att förändras och det kommer inte att dröja så länge. Vi vet att många av er känner er utmattade och dränerade i den här inkarnationen och de ökande effekterna från många svåra liv på Jorden.

Vi vill att ni ska veta hur mycket vi älskar Gaia och hur mycket Gaia älskar er. Hon är mycket tacksam när ni sänder Henne energi i era meditationer. Hon kommer att också att tala till er om ni bara lyssnar.

Ni rider på vågorna av en föränderlig tid. Enorma framsteg håller på att göras. Mänskligheten är på randen av en ny upptäckt, och det är ett äventyr för alla. Vi är alla ivriga att vara här personligen, så att vi kan lära känna er och arbeta tillsammans för att läka planeten.

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2016/100416_print.htm

 

Du gillar kanske också...