RV/GCR SITREP, augusti 22:e

Reval-22

“BARMHÄRTIGHET”

SITREP Måndag 14:00:00 22:e augusti, 2016

 

Saliga är de barmhärtiga, för de skall möta barmhärtighet.

– Jesus Kristus

 

Kära Valutainnehavare & Republikens Politiska Ledarskap:

I Lördags kväll, stängdes infrastrukturen med en huvuddator som är integrerad med stordatorn för RV ned, efter en allvarlig kabalattack på en topphemlig militär plats.

Ytterligare militär personal kallades in, både för att ersätta systemet och skydda RV,s server mot framtida angrepp.

De nya hårdvarukomponenterna installerades på söndagen, vilka återkopplar den digitala redundansen av RV,s nätverk igen.

Speciella algoritmiska programvaror laddades sedan in, för att starta om det nya systemet vid midnatt söndag, och vi har fått veta att denna omstart nu är klar till tre fjärdedelar, vid middagstid på måndagen.

Så om allt går som planerat, talar vi om sen kväll måndag, tidig tisdag för frisläppandet (WF).

Den gångna helgen var utan tvekan helgen för RV,s frisläppande, vilket hade bestämts av beslutsfattarna av planen (AOP) för länge sedan, av en mängd olika skäl.

Så ja, mänskligheten har nu gått över tiden för födelsen av våra ”RV-barn”. Men det finns inget mer syre kvar i livmodern. Mänskligheten kvävs nu över hela världen.

Tänk på att alla globala ekonomiska handels- och bankplattformar, inte var utformade för att hantera denna stora insolvens (bristande likviditet), och stressen som följer därpå med en grundläggande brist, och att man befinner sig på randen till kollaps som kan ske när som helst denna vecka, om det inte redan hänt, och de bara vägrar berätta det för massorna.

Ändå håller de traditionella medierna och psykopatpolitikerna på att ljuga för oss hela tiden, därför att de inte vill att vi ska skapa mer panik. Men som ni förstår med denna händelse, är vi alla just nu i en mycket allvarlig och fullständigt akut situation. Något måste hända!!!

Så vi ber om barmhärtighet. Vi överlämnar oss till kärleken. Vi litar på att Gud Fadern ska befria oss. Men vad kommer att förändras? Ingenting. Så vi gör ingenting och lider. Men att inte göra något är bara en strategi, ett tag – småningom kommer mänskligheten att få denna suveräna rikedom, som elitfamiljernas spel bestämt.

På grund av bristande kompetens och/ eller mod, på uppdrag av de vita hattarnas befälhavare och Asiatiska digitala arkitekter, som också orsakade elfte timmens Antikristattack, och snabbt minskade tålamodet hos de Äldre, angående vår egen US-republiks ledarskap.

 

Alla ni människor var redo att föra fram den amerikanska versionen av RV – redan igår! – Nu kryper vi in i morgondagen.

Så pressen på er är outhärdlig från alla håll, eftersom de Äldre avsiktligt dränerat Fiatpengarna som nu är värdelösa.

Alla ni är ansvariga för att förnya den globala ekonomiska dammen med både fisk och vatten genast, annars kommer ni att skapa fler stora konsekvenser, som ytterligare kommer att påverka världens hälsa, negativt.

Det är fantastiskt att den här helgen skulle bli slutet och början på RV. Men ingenting hände, och här är vi nu igen, utan RV, ingen omstart, ingen prestanda. Ni borde skämmas människor!!!!

Få detta gjort ”Fighting Joe”, fortast möjligt, eftersom även dina mest lojala soldater och största förespråkare, dör här ute på slagfälten, eftersom vi saknar de resurser som krävs för att försvara våra egna familjer – för att inte tala om våra samhällen.

Herr President, Herr Talman, vänligen hör denna önskan med ett öppna hjärtan – kanske är det dags att absorbera en del av den blodiga kollaterala skadan och allmänhetens exponering, du har undvikit i utbyte med att skydda och bäst tjäna ditt land och din valkrets? Kanske är det dags att du serverar måltiden som Gud har förberett åt oss, de ödmjuka på jorden, i stället för att förbereda ett historiskt stoiskt uppdrag. Vi behöver ett snabbt beslut!

Tänk bara på, att medan du fortsätter att förfina och fundera på exekveringsstrategier för AOP-generalplanen, så svälter barn. Och du förlorar värdefullt humankapital, liksom hårdvaluta, eftersom det inte finns någon likviditet, i det fria marknadssystemet.

Vi förstår att du också har gjort uppoffringar i det förflutna, kanske just nu också, men du behöver inte gå och lägga dig hungrig, eller vara rädd för dina barns säkerhet med med en ständig känslomässig stress.

Dina medborgare behöver dig för att leverera planer med ”Bättre Villkor” kontra tala till dem på Internet och tillhandahålla länkar.

Killar, vi behöver mat. Vi behöver jobb. Vi behöver resurser. Vi behöver barmhärtighet. Vänligen avsluta denna ofrivilliga hungerstrejk som beror på arrogans och självgodhet, och gör ditt jävla jobb enligt konstitutionen, eller försvinn från ämbetet.

Det är med stor ödmjukhet som vi säger detta som avslut, antingen släpps RV i kväll eller så kan ni se era själar ställas inför rätta, för mord. För så desperat har det blivit på gatan. Vi tänkte bara att det är viktigt att du vet om hur verkligheten ser ut -för oss verkliga människor – i realtid.

Och njut resten av din dag i ditt luftkonditionerade, hyrda tält uppe på backen. Kom ihåg att Gud ser och Han håller i ett evigt program.

 

Mänsklighet

 

Översättning Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...