Montague Keen kanaliserad av Veronica Keen 25 mars, 2018

Montague Keen

kanaliserad av Veronica Keen

25 mars, 2018

 

Om ni bara kunde se vad som sker på Jorden vid denna tid. Mänskligheten fruktar vad Kabalen kommer att göra. De som tillhör Kabalen fruktar vad människorna kommer att åsamka dem när man äntligen öppnar ögonen för vilka de är. Kabalen har alltid använt sig av mänsklighetens rädsla för döden som ett vapen mot dem. Det är en irrationell rädsla som har instiftats av självaste Kabalen. Ni vet hur det gladde mig att med min egen röst kunna rapportera från den här sidan av livet, hur underbart det är här. STRÅLANDE var det ord jag använde. Jag berättade för er att ifall mänskligheten bara hade en aning om hur underbart det är, så skulle människorna ställa sig i kö för att få komma hit. Ni har inget att frukta. Döden befriar er från alla prövningar och motgångar i den Jordiska existensen. Låt inte den rädsla som har instiftats av Kabalen och religionen göra er rädda för att gå över till andra sidan. Ni tar helt enkelt ett steg från en tillvaro till en annan. Ni lämnar livets alla problem på Jorden, bakom er och ni blir åter hela.

Låt er inte ryckas med av dem som önskar ett Tredje Världskrig. Det är det enda sättet för dem att hålla sig kvar i kontroll. Se på rädslan i deras ansikten när de försöker övertyga er om att de talar sanning. Deras rop på krig blir bara mera högljudda och mer desperata.

Irland har alltid bara kämpat för sin frihet och självständighet från England. Nu ser ni att detta helt och hållet ligger i Kabalens händer. De döljer inte detta faktum. Fram till att Irlands män och kvinnor hittar sin röst, så är de dömda att bli utplånade. Hela ön Irland behöver beskyddas. De har aldrig förr befunnit sig i en sådan fara. Er regering tjänar er inte. Den har involverat Irland i flera mörka och farliga aktiviteter. Vakna upp, Irland, innan det är för sent, och ni fullständigt har blivit förda bakom ljuset. Dog alla irländska män år 1916 i onödan? Återstår inga män med respekt för sitt land? Ni står bredvid, ni tillåter denna HELIGA Ö bli vanhelgad. Jag känner stor kärlek för Irland och jag ansåg mig vara en Ärbar Irländare. Det är hjärtskärande att få se det förstöras.

Herr Trump fortsätter att förarga Kabalen, men deras kontrollerade press och TV-kanaler har misslyckats med att få honom på fall. Deras planer på att mörda honom har avslöjats och han vägrar att spela deras spel. Han är en tapper man. Be för hans beskydd, eftersom ni behöver honom, oberoende av vilket land ni råkar bo i. Ni behöver en man med hans mod när allt brakar loss. Ni behöver inte vänta så länge, för processen har redan börjat. Det enda sätt på vilket Kabalen kan fördröja det är att påbörja ett nytt krig. Jag har flera gånger påmint er om att inget är som det ser ut att vara. Ni har befunnit er under deras kontroll så länge att ni misslyckas med att känna igen sanningen när ni ser den.

Kabalen har kloner. Själva försätter de sig aldrig i fara. Jag försäkrade mig om att Veronica såg en YouTube video som avslöjade ur enkelt det är att producera dessa kloner. Bebisar tillverkas utan någon insats av en man eller kvinna. Dessa själlösa varelser används mot mänskligheten. Ni börjar bara få höra om vad ni utsätts för, samt av vem. Under detta år, 2018, kommer allting att bli offentligt. Ni kommer inte att tillåtas blunda för detta. Det måste mötas och tas itu med. Detta är ert stora uppvaknande. Det finns goda människor i er värld som gör allt de kan för att väcka upp er, men de kan inte tvinga er till det. De försätter sina egna liv i fara för att rädda er. Kabalen har använt sig av TV för att vara polisen i ert vardagsrum. Den kontrollerar era liv. När sökte ni senast efter sanningen gällande något ämne, eller förlitar ni er i stället på TV och dagstidningar? Sluta upp med att vara robotar som blint accepterar allt som ni får höra. Det är dags för er att börja respektera er själva.

Titta inte till någon religion för att få beskydd. Jag kan försäkra er om att det inte kan ske. Allt det baserar sig på lögner. Lögner som har hållit er fångna och i rädsla, under sin kontroll. Allt detta kommer att blottas under de nästkommande månaderna eftersom deras tid är över. Då får ni se dem i sitt sanna ljus och det kommer att chockera er. Ni har inget val. Ni måste ställas inför fakta. Er tystnad och lydnad har låtit dem förstöra mänskligheten, ni sköter till och med dödandet för deras räkning. Ni måste ställas inför fakta, det är dags att vakna upp. Sträck ut er till varandra och dela med er av er vetskap, för styrkan ligger i mängden. Kom ut från era små boxar gällande religion och ras, och arbeta tillsammans för att besegra er fiende. Luta er inte tillbaka i hopp om att någon annan ska göra det för er räkning. Detta är er kamp. Var modiga och vidtag de åtgärder som behövs för att befria er själva.

Ta väl hand om era barn. Skydda dem från Satanisk Ritual-Misshandel. Denna misshandel har hållits väl dold under flera år, men den blir nu avslöjad. När era kontrollanter är desperata använder de sig av många fler barn. De tror att de får ökad kraft då de dricker deras blod och äter deras kött. Ni behöver bara titta på Kyrkan i Rom som använder sig av dessa sataniska ritualer vid varenda Mässa. NI BJUDS IN ATT DRICKA BLODET OCH ÄTA KÖTTET OCH DET GÖR NI SÅ GÄRNA. NI FIRAR I SANNING EN SATANISK RITUAL. Ni har blivit lurade. Kärlekens Gud skulle aldrig tillåta en sådan ond sed. Ni har blivit lurade till att acceptera den.

När ni går över till andevärlden, SÅ ÄR ALLTING KÄRLEK, ALLTING ÄR FRID. Då klarnar det för er vad som gjordes mot er på Jorden för att skapa kaos i ert liv. När ni är tillräckligt modiga att släppa in kärleken i ert liv och ni lever i enlighet med den, så förändras allting. Ni får se allting i ett annorlunda ljus. Livet blir så mycket lättare. Det öppnas upp så mycket.

Vissa av er har skrivit till Dave, eller visat er oro, eller har sträckt ut er till någon i behov genom att ni har erbjudit vänliga ord. Detta är hur livet på Jorden borde vara. Jag tackar er på hans vägnar.

Detta år får ni möta stora utmaningar. Ni måste vara beredda på att få se allt som ni i det förflutna har haft tillit till, bli avslöjat såsom ont och korrumperat. Ni kommer inte att få blunda för detta. Det kommer att påverka samtliga på Jorden. Inget kan rädda er från det, för det har bestämts att detta skulle bli så. De svarta hålen har blivit förstörda så det finns ingen flyktväg för Kabalen. Många av deras underjordiska tillflyktsorter har också förstörts. De förväntade sig inte detta, så de var inte förberedda. De förväntade sig aldrig ett misslyckande, eller att bli fångna på Jorden. Deras öde ligger i era händer.

Min kära, vänligen vila när det är möjligt. Du kan bara hantera en viss mängd stress. Det finns ljus i tunnelns slut.

För evigt, din beundrande Monty.

MEDDELANDE FRÅN VERONICA:

Dave har bett mig låta er veta hur betydelsefulla era brev är för honom. Han tackar er. Han fyller 51 år den 5 april. Det ger honom stor kraft att veta att det finns människor som bryr sig om vad som händer honom.

Igår hittades en man hängande i fängelset. Vänligen be för honom. Dave blev mycket upprörd på grund av det. Fresno Jail är en mycket mörk plats. Det finns mycket mörk energi där. Tack för er vänlighet. Det hjälper honom att överleva.

Kontaktuppgifter:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...