Saint Germain och OWS via James McConnell och Shoshanna, 3 oktober, 2021

 

Mästare Saint Germain via James McConnell

3 oktober 2021

Jag är Saint Germain. Jag kommer i denna tid som uttrycker stor förändring, inte bara i detta land där många av er lever, utan över hela planeten.

Många förändringar. Många förändringar som inte förefaller vara något ni vill ska hända, utan vetande att dessa förändringar måste hända. För det kan inte stoppas. Eftersom ljuset kommer in till denna planet, höjer vibrationerna, höjer medvetandet på planeten och allt på den, allt måste stiga som ett. Så många stora förändringar är igång nu.

Ni har ombetts förbereda er för dessa förändringar, utan att veta när de verkligen ska ske. Men jag säger er nu, de händer i denna stund, många saker fortfarande bakom kulisserna. Men de som har ögon att se med och öron att höra med, de kan finna dessa sanningar. De finns där. Och allt ni behöver göra är att ”knyta ihop saker och ting” som många runt planeten nu gör.

För det handlar om att ljuset kommer in och lyser upp mörkret överallt, och mörkret tonar bort mer och mer. Men innan det tonar bort måste det först komma upp i ljuset och uppleva ljuset, uppleva de högre vibrationerna. Och sedan göra ett val: gå in i de högre vibrationerna och vara i ljuset, eller tona bort från det.

Och ja, många har redan bestämt sig för att tona bort från ljuset. De vill inte vara i ljuset. Tänk på dem som vampyrerna i era fabler, i era berättelser. De faller bort från ljuset. De kan inte hantera ljuset. De faller bort från de högre vibrationerna eftersom de inte klarar av dem, och då Jorden, som Gaia, verkligen fortsätter höjas i vibration, lämnande mindre och mindre utrymme för dem i lägre vibrationer.

Det är ödesbestämt. Ni är ödesbestämda, allihop. Alla ni som är i resonans med dessa ord är ödesbestämda att vara en del av denna Stora Förändring som nu sker.

Men många av er är en större del av den än ni ens börjar förstå nu. Några av er kliver fram och är mer ljudliga med att stå upp för er själva, med att deklarera er frihet, er suveränitet. Andra av er upptäcker att ni arbetar med energi. Ni arbetar med ljuset. Ni arbetar med vibrationen inom er. Och då ni fokuserar inombords, höjer vibrationen inombords, höjer ni vibrationen i hela mänskligheten, i allt liv här på planeten. Så, som vi många gånger sagt, ni gör alla er del. Men vad den delen än handlar om, vet att det är vad ni ska göra om ni följer er vägledning. Om ni skyr er bort från den vägledningen, då följer ni den verkligen inte.

Så känn det. Vet det inom er. Hör dessa små viskningar inom er, som säger er att det är dags; det är dags att gå framåt på vilket sätt det nu kan vara. Som vi sade för ett tag sedan, ni har era marsch-order. De kommer inte från oss. Det är order från inom er, från era Högre Själv, att följa, att gå fram med, vad det nu kan vara.

Men ni, Marktrupperna, måste resa er som en nation, som en värld, som reser sig och säger ”det räcker nu!” Som säger ”Det är nog nu!” Och som inte ger sig. Som inte ger sig för systemet. Inte ens blir en del av det systemet längre. För detta system måste falla. Det måste det. Det kan inte upprätthålla sig mycket längre.

Och ni har stor hjälp som kommer från alla håll, även om de inte kan gå emot det Högsta Direktivet. De kan inte direkt lägga sig i er själs avancemang. Men de kan medla när de ombes göra det, om det så gäller Galaktikerna eller Oss Uppstigna. Vi kan medla när vi ombes göra det. Och Agartherna också. Alla är här för att hjälpa till i denna process. Och vi har alla hjälpt till på olika sätt, fler sätt än ni kan föreställa er.

För, om det inte vore för Galaktikerna själva skulle detta system, till och med denna planet, inte ens finnas här. Den skulle ha förstörts för länge sedan. Och civilisation som ni känner den skulle ha försvunnit. Det var planen, eller deras plan, de mörka styrkornas plan. Deras plan var att avfolka planeten. Där de sedan kunde kontrollera en liten grupp av slavar. Men det kommer inte att bli så. I de olika råden som kom samman beslutades att detta aldrig skulle få hända. Det skulle aldrig tillåtas. Därför att mänskligheten måste få fortsätta på denna planet.

Så ni har fått mycket hjälp bakom kulisserna. Men ni alla, var och en av er, har en stor roll att spela i detta, att föra in frihet, frihet som Grundarna av detta land avsåg skulle finnas här. Inte bara i detta land, det sprider sig över hela planeten.

Detta lands fäder hade ett uppdrag. De förde fram att alla människor skapades jämlika. Hela mänskligheten är jämlik. I Gud Faders ögon, och den Endes, Skaparvarelsens. Det är inte för människan att etablera något annat. Men de har försökt. Och i många fall lyckats i en tid. Men den tiden är nu över. De kan inte fortsätta upprätthålla den kontroll de har över befolkningen. För de är få. Och ni är många. Och de många skall segra över de få.

Jag säger er nu, res er på alla sätt ni kan, och gå inte milt in i natten. Var de ni kom hit för att vara, för att slå sönder detta system. För utan er, vem?

Jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet.

Jag är er Saint Germain, alltid här med er, och ännu mer så i kommande tider.

 

 

ONE WHO SERVES (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er! One Who Serves här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta denna föreställning. Och vilken föreställning det är, människor! Ni kan inte föreställa er det! Vi i våra områden, då vi ser detta är det en verklig show! Och vi säger att det är en show för er också. Och ni måste se på det på det sättet mer och mer. För det är en illusion.

Det är illusionen de (de mörka styrkorna) försöker fortsätta upprätthålla här, för att hålla igång den. Men den faller isär överallt där ni tittar nu. Och många ser den i er nuvarande administration i det här landet, och på olika platser i världen. Det är en show. Ja, det är svårt att se på den showen ibland. Och ni tänker då ni ser detta, varför ljuger de? Varför säger de inte sanningen? Varför lurar de oss? Det är nog nu. Ni säger alla dessa saker, och det är underbart, därför att ni måste säga dessa saker. Därför att om ni inte säger dessa saker, då kapitulerar ni, då går ni med på systemet och blir en del av systemet. Och ni alla, det vet vi, vill inte vara en del av detta system, inte det gamla systemet.

Ni vill skapa ett nytt eget system, er egen nya verklighet. Och det är vad allt det här handlar om. Detta att komma samman varje söndag, då vi arbetar med er på det sättet, fortsätter att hjälpa er att höja er vibration.

Ni förlorar till synes er vibration under veckan på olika sätt – många av er, inte alla, och inte hela tiden. Men några av er förlorar er vibration. Den faller tillbaka ner. Dessa söndagar har vi för att återfå den, att höja den upp tillbaka. Det är vad vi försöker göra, liksom att ge er olika upplevelser och övningar.

Och också många saker som kommer i ert nästa Avancemang. Vi kan inte säga så mycket om det ännu, för det har inte formulerats, vi har inte gett det till James ännu – små korn här och där, men mycket, mycket mer återstår. Och vi avser att under det Avancemanget höja er vibration så mycket att det kommer att bli mycket svårt, åtminstone en tid efter det, att få er vibration sänkt igen. Det är allt vi kan säga om det. Det är vad ni kan kalla för ”försmak” här. Ok?

Vi är redo för era frågor om ni har några. Ni kan sätta på ljudet på era telefoner om ni inte gjort det redan. Vi måste alltid säga det lilla sista här, bara för att vara säkra.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja, gärna, ja.

Gäst: Jag har läst att detta monetära system kommer att falla. Det är inte av rädsla jag frågar, men borde vi vara bekymrade angående de investeringar vi har?

OWS: Det vi kan säga är att det nuvarande systemet inte kommer att finnas till så mycket längre. Vi kan inte säga hur, eller när, eller något sådant. Men, vet bara att systemet, illusionen inom det, är en stor del av problemet här, ert monetära system.

Era pengar, om man ser på dem som bara energier, och det är vad de är, är det inget fel på. Men om man ser på pengar som ett kontrollmedel, vilket är vad de varit i detta system, då är de ett mycket svårt problem att lösa om man är kvar i det.

Så vi säger att ni ska förbereda er för framtiden här. Förbered er för de förändringar som kommer, på vilka sätt det nu blir. Vet att era investeringar, som ni säger, många av dem ligger i aktiemarknaden, eller hur? Och om de ligger där, ja, var redo att säga adjö till en del av dem. För de kan inte upprätthålla sig som det är nu.

Nu finns det ett nytt system som ligger på plats och är redo att rullas ut. Men för att detta nya system, som ni känner som det Kvant-Finansiella Systemet, för att det ska kunna rullas ut måste det gamla systemet falla undan. Så, med detta, skulle vi föreslå att ni har det ni kallar ”kontanter” tillgängliga, och förråd med nödvändigheter, som mat och vatten, sådana saker, bara för säkerhets skull. Vi säger inte att det kommer att bli nödvändigt, men kan mycket väl bli så. Det har ännu inte på ett sätt blivit förutsagt. Därför att allt baseras på sannolikhet och möjlighet här. Vi gör inte saker efter förutsägelser, men det handlar om sannolikhet och möjlighet. Och sannolikheten här ser ut som ni behöver göra er redo. Det är bara det vi ska säga. Ni behöver göra er redo. Shoshanna, vill ni tillägga något?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi kan dela om du vill få vårt perspektiv, Kära Syster. Vill du det?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, vi ska ställa en fråga till dig. Vad oroar du dig för?

Gäst: Borde vi göra något annat än det vanliga med mat, vatten kontanter, sådana saker?

Shoshanna: Och vad är det du tror att du kan göra?

Gäst: (Skrattar lätt) Jag vet inte.

Shoshanna: Det finns inget att göra.

Gäst: Ok.

Shoshanna: Det som sker här ligger bortom vår kontroll här på planeten. Det är en stor spilttring, ett stort uppvaknande, en stor rensning av ondska. En stor rensning av ett system som inte längre kan stödja mänskligheten, förstår du. Så den del du kallar investeringar, den delen kommer också att falla. Det är en del av det system som inte längre stödjer det medvetande som måste höjas för att planeten ska överleva.

Men vi ska säga att ni inte måste oroa er för detta, allt kommer att ordna sig. Detta som du räknar med kommer att transformera sig. Och det som det transformeras till kommer återigen att vara pålitligt för din typ av överlevnad, förstår du Kära Syster. Så du ska inte oroa dig för det. Precis som One Who Serves sagt många gånger, ”bara titta på föreställningen, det är i alla fall en illusion”. Hjälper detta dig, Kära Syster?

Gäst: Ja. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Fler frågor?

Gäst: Jag har lite då och då hört om fäderne-healing, och det verkar vara något som måste göras. Men hur gör man det? Det är min fråga. Varje gång jag tänker på fäderne-healing undrar jag hur man gör det? Tack.

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja, gör det.

Shoshanna: Kära Syster, får vi dela vårt perspektiv på detta?

Gäst: Ja, gärna.

Shoshanna: Kära Syster, det är en svår sak att förstå att det verkligen inte existerar någon tid. Det finns ingen tid där en generation existerar före någon annan. Det här är ett mycket svårt koncept för dem i den tredje-dimensionella konstruktionen att förstå. Era vad ni kallar ”förfäder” är närvarande i denna dag. De är här, som ni är här.

Det vi måste förklara här är att all healing som sker, och det är mest på det mentala och känslomässiga planet som healingen sker, för det fysiska manifesterar helt enkelt det mentala och känslomässiga tillståndet hos varje människa.

Den healing som sker är som om den var en effekt av en fjärilsvinges slag, förstår du. Så det som du healar, healar allt. Det introducerar till kvantfältet en källa till healing som alla kan delta i, om de väljer det. Vi hoppas det här är vettigt för dig, Kära Syster. Det finns ingen verklig fäderne-healing, det finns bara healing. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Andra frågor här?

Gäst: Hej, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag hörde från en källa som varit, känner jag, pålitlig, Blossom Goodchild, i en kanalisering att det kommer en till global nedstängning innan allt verkligen kommer i ljuset före det stora avslöjandet och så vidare. Men det skulle bli en global nedstängning. Är det så ni ser på detta?

OWS: Det vi kan säga är att det finns olika krafter som för ut den informationen nu. Dessa olika sanningar, eller vad de tror är sanningar som kommer fram. Vi kan inte säga det ena eller det andra just nu, men vet att det finns mycket sanning i det du säger här. Men vi kan inte säga något specifikt just nu. Kanske Shoshanna kan säga något mer.

Shoshanna: Vi ska dela om detta. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, gärna.

Shoshanna: Kära Syster, vad oroar dig angående detta?

Gäst: Jag undrar hur det blir för individer. Om människor blir trakasserade mer, som att jag kunnat komma undan trakasserier än så länge, så jag undrar hur besvärligt det blir, antar jag. Det är min oro.

Shoshanna: Vi kan inte ge dig någon framtidsbild, då framtiden är som en våg. Den är som en havsvåg. Den är här ena stunden och borta nästa, förstår du. Så framtiden är inte verkligen manifesterad förrän stunden är inne. Sedan är ögonblicket borta. Så det är svårt att säga. Dock ska vi säga er att då människans medvetande stiger och blir starkare, mer virulent, ljusare, mer förstående, mer medkänsligt, så förändras allt. Så ni måste förstå att orsaken till att ni flytt, som ni kallar det, den livsstil som många kapitulerat för, är att ni rest er över den. Så de som reser sig över det ni kallar nedstängning, de som inte kapitulerar, de som lyser med sitt ljus, kommer, som ni kallar det, inte att bli trakasserade, då de befinner sig över det, förstår du. Namaste.

OWS: Vi ska tillägga att det verkligen kan krävas ett starkt uttalande här, i termer av full nedstängning som du säger, för att föra fram den fulla mängden förändringar som är nödvändiga här. Men återigen, vi kan inte säga hur, när, varför, just nu, därför att, som Shoshanna sa, det är ännu inte avgjort. Ok?

Gäst: Ok, tack. Jag vill bara nämna att det just nu finns jag vet inte hur många hundra fåglar som sjunger och landar på min tomt, så jag känner att de håller med dig!

OWS: Ja. De befinner sig i NU-ögonblicket, vilket är allt de kan vara.

Gäst: Ja. De verkar ganska lyckliga. Tack. Tack, Shoshanna.

Shoshanna: Namaste, Kära Du.

OWS: Finns det några andra frågor här?

Gäst: Ja. Jag vet inte om det här ens kan svaras på, men jag ställer frågan så får vi se hur det går. Vi har hört från många olika områden, ja, många av oss känner verkligen att vi står vid repets ände på vissa nivåer. De säger att kan bli en Röd Oktober, mycket, mycket intensiv med mycket som händer. Så jag undrar om det är en god idé att liksom stanna nära hemmet, för vi har lagrat upp på nödvändigheter, det är inte utav rädsla. Eller kan vi tryggt göra resor, åka iväg. Jag vet inte om det verkar vettigt, kan ni svara på detta.

OWS: Först ska vi säga, när du sa att du stod vid repets ände, att repet aldrig tar slut. Ok?

Gäst: (Skrattar)

OWS: Så tänk inte på det i sådana termer. Och vi ska säga att lev ert liv så mycket ni kan, hitta glädjen i varje stund här, var i nu-ögonblicket så mycket ni kan. Höj er vibration genom att känna tacksamhet, kärlek, högre uttryck av glädje, sådana saker, hellre än att känna er deprimerade och arga, de saker som tar ner er vibration. Fortsätt tänka på i stunden vad ni behöver göra för att vara i högre vibration hela tiden. Om ni gör det, då kommer allt du säger att ordna sig självt. Om det blir en Röd Oktober eller inte, du befinner dig i oktober just nu. Och huruvida den blir ”röd” som du säger i termer av mer sanningar som kommer ut, skulle vi säga ja, du kan förvänta dig att många sanningar kommer ut denna månad. Men du har upplevt att många sanningar har kommit ut tidigare månader också, eller hur? Så det är en fortsättning på detta, men det ökar i styrka under månaden då den fortsätter vidare till nästa månad. Ok? De nästa dagarna och veckorna kan bli ganska intressanta för dem av er som söker efter förändringarna och sanningen. Ok? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela angående detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära Du, föreställningen om att stanna hemma och den om en resa är precis samma sak, eftersom det är medvetandet hos varelsen som antingen agerar tillbakadraget eller utåt, som skapar den vilda attraktionen och aktiviteten runt den varelsen, förstår du. Så när en individ agerar utåt utan rädsla, vetande i tro och tillit att allt de kan springa på, allt den kan möta, är rörligt, kan undvikas, är som väggen man kan gå runt, då förstår den att det är de som känner rädsla som skapar verkligheten som omger dem, förstår du, Kära Syster. Så du måste göra det du vill göra. Och om du undersöker dina känslor innan du ger dig av för att göra dessa saker och känner att du är rädd, eller bara vill dra dig tillbaka, vill du inte vara runt människor, måste allt vara ett autonomt beslut, förstår du, oavsett vad du tror att du kan möta. Namaste.

Gäst: Namaste. Tack. Ja, att vara ute på resa känns mycket roligare just nu.

Shoshanna: Då måste du göra det, Kära Syster.

Gäst: Tack.

OWS: Bra. Fler frågor innan vi släpper kanalen. Inget annat? Då är vi redo för er mailfråga.

Gäst: Ja, tack. En medlem frågar om Merlin verkligen existerade, och kunde han skifta form (shape-shift).

OWS: Vi kan absolut säkert säga att Merlin existerade, eftersom Saint Germain existerade, och de är verkligen en och samma. Och Merlin var, ska vi säga, en stamfader för framtiden i termer av föregångare, och kunde göra många saker då han var av högre vibration och förstod universums hemligheter. Det var en del av det som gav honom hans förmåga att trolla och göra magi, sådana saker, han förstod universums sätt. Ok? Shoshanna, har ni något att tillägga?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Den andra delen, huruvida han kunde skifta form: återigen, det följer av att förstå universums lagar och vad som krävs för att skifta form och ändra dessa saker inom illusionen som fanns omkring dem vid den tiden. Ok? Det är allt vi kan säga om det.

Shoshanna, har ni något som avslutning här?

Shoshanna: Vi måste säga att detta är en stor illusion. Och ert deltagande i denna stora illusion är helt enkelt er föreställning om vem ni är, er nivå av medvetande, och det ljus som finns i er, förstår ni. Så allt är i sanning bra, och ni måste förstå att ni har makten, ingen annan. Namaste.

OWS: Bra. Vi ska bara säga som avslutning: förändringen är över er. Det är dags nu, som er diskussion tidigare, det är dags att förvänta förändringen, och acceptera den förändring som kommer. Återigen, det handlar inte om kapitulation för systemet. Faktiskt är det precis det motsatta: att gå mot systemet och förändra systemet då ni måste få till de högre vibrationerna på planeten och i den mänskliga befolkningen.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...