Rådet via Ron Head, 16 juni

Ron Head

När ska ni förlåta? – Rådet

 

När ni ser runt omkring er, vad ser ni? Ser ni fuskare, lögnare, syndare, eller till och med terrorister? Eller ser ni Gudomliga skapelser som är perfekta i sina sanna jag? Förväxlar ni handlingar, tankar, och ord med varelserna själva? Inser ni att när ni gör det, om ni gör det, tänker ni att det inte går att förlåta dem, och i förlängningen, också även ni? Ni kan inte hålla någon annan separerad från Skaparen och fortfarande själv stiga upp till Enhet.

Ja, säger ni, men hur kan jag bara förlåta det ena eller det andra? Det är hemskt. Ja, många handlingar, ord och tankar är hemska. Och vi föreslår inte att vad som helst ska tolereras. Men de är INTE alla personerna som ni fördömer. Förstår ni? Många är de som förlorar sig på vägen. Många är de som glömmer vilka de är. Många är de som, när de försöker göra sitt bästa, faktiskt gör mycket mer skada än nytta. Men vi säger er att det befläckar inte deras själar. Ni har fått veta under en mycket lång tid att ni är separerade, att ni är syndare, att ni kanske, faktiskt troligen kommer att – komma till en plats som heter helvetet. Ja, som svar säger vi. Det kommer ni inte, ni har inte, och ni kommer aldrig att göra det. Det enda helvete som existerar är det som skapas av missförståndet av vilka ni är.

Då går vi snabbt tillbaka till ämnet vi började med, ni måste förlåta. Och där ni börjar är att förlåta er själva. Om ni inte kan göra det, hur kan ni någonsin se det Gudomliga in någon annan? Ni måste kunna se det gudomliga i er själva för att kunna förstå att ni alla är det. Skaparen skapar inte misstag. Ni har alla haft erfarenheter som har orsakat att ni söker att förbättra er förståelse av livet. Och med bästa förmåga har ni försökt att göra just det. Vi skulle säga att de gånger ni fått ”heja rop” är många fler än ni har fått skämmas. ( Vi rensade bort den sista delen). Och eftersom era liv är oändliga, kommer ni aldrig att bli färdiga. Så slappna av lite.

När ni väl märker att ni kan förlåta er själva och börjar veta att verkligen inte är separerade från den Enda/e, då kommer ni märka att det är möjligt att se samma sak vart ni än ser. Det kommer bli början till förlåtelsen som vi talar om. Varje tanke av förlåtelse, av sig själv eller andra, kommer vara som att kasta bort en tung ballast från er varmluftsballong. Ni kommer att stiga. Och det finns inget vi önskar högre.

Kom och gå samman med oss i kärlek. Gå samman med oss i Glädje. Gå samman med oss. Men snälla gör det när ni fortfarande är här. Ni behöver inte lämna ännu.

Välsignelser av kärlek och ljus till er alla.

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...