Saint Germain via Erena Velazques, 19 Februari 2021

 

Saint Germain via Erena Velazques

19 Februari 2021

Jag är Saint Germain och jag är glad att få vara här idag. Som ni alla vet så händer det många saker i er värld. Varje dag för mänskligheten närmare och närmare dess befrielse från den Mörka Tidsåldern till den Nya Tidsåldern, där det inte finns något lidande, någon hunger eller fattigdom, bara glädje, harmoni och frid.

Ja, Mina Kära, dessa dagar kommer slutligen till den här planeten. Jag är medveten om att mänskligheten har väntat mycket länge på att bli fri och få återförenas med sina älskade på andra sidan slöjan. Allting går enligt den Gudomliga Planen som skapats av Fadern, Gud. Detta år kommer att avslöja många oväntade sanningar och händelser. Var snälla och gör er redo för alla de goda saker som kommer till er i framtiden och njut av era livs resa.

Jorden kommer att befrias från misshandel av människor och djur, ingen mer tortyr. Ni har alla haft nog av det. Resten av oss och jag, Saint Germain, vill inte se något mer lidande i den här delen av Galaxen. Allt ni vet och har lärt er här kommer att tona bort, alla kommer att lära sig den verkliga sanningen om vilka de är, varifrån de kom och varför de är här.

Er Uppstigningsprocess accelererar då Högste Skaparen snabbar upp tiden så att alla händelser sker snabbare globalt. Kom vänligen ihåg att kvarstå i höga vibrationer genom att ha tillit och tro på att goda förändringar är på väg. Den Universella Gudomliga Planen är igång och inget kan stoppa det. Den Negativa Sidan förlorar dagligen sin position, hur hårt de än försöker ha kvar kontrollen, det fungerar inte längre för dem då Ljuset vinner över Mörkret.

Ljuskrigare och Ljusarbetare, förbered er på att i en nära framtid bli mycket upptagna då ni är en mycket viktig del av denna övergång från 3D till 5D. Allas uppgift kommer att avslöjas när rätt tid inträffar. Era mentorer kommer att avslöja sig för er och vägleda er genom era uppdrag. Detta är en mycket viktig och avgörande tid på Moder Jord, var inte rädda om lite tumult och kaos uppkommer i er värld, det är förväntat innan den nya grunden till fullo ersätter det gamla sättet att leva.

Ni är mycket välsignade att få vara här på planeten Gaia under denna fantastiska och otroliga transformation till en ny 5D-verklighet. Många civilisationer från olika Universa och Galaxer tittar noga på och observerar vad som sker i den här delen av Galaxen. De är upprymda för den Mänskliga Rasens skull och sänder Ljus Och Kärlek till alla.

Jag vet att ni alla väntat tålmodigt på att bli genomdränkta av välstånd. Mänskliga varelser behöver desperat medel för att få slut på allt elände på Moder Gaia. Det finns tillräckligt med pengar på denna planet för att få bort all hunger och fattigdom i varje land, men de stals från mänskligheten, vilket ni nu är medvetna om.

Jag arbetar tillsammans med andra varelser med att avlägsna alla korrupta medlemmar från Alliansen för att kunna omfördela välståndet på ett säkert och smidigt sätt, utan störningar. Jag kommer också att själv välja ut dem som ska hjälpa mig med denna uppgift. Bara de mest pålitliga och rena själarna kommer att vara en del av denna process som är mycket viktig och samtidigt mycket känslig, hur vi ska distribuera medlen utan att skapa ett stort kaos på er planet.

Som ni ser har jag varit mycket upptagen med detta uppdrag på Jorden, och jag är mycket glad över att välståndet kommer att hjälpa alla att leva ett bättre liv, det kommer att få ett slut på all smärta och lidande här. Det Kvantum Finansiella Systemet kan inte hackas eller komprometteras, vilket ni redan hört många gånger. Allting förbereds nu så vi kan börja förändra detta gamla korrupta system till ett nytt, ett som kommer att vara ett saligt och lyckligt i er värld.

Mina kära, vänligen kom ihåg att jag är här för att vägleda och stötta er på er Uppstigningsresa på Terra Christa. Närhelst ni går genom svårigheter, känner er vilsna, ensamma eller rädda, bara kalla på mig och jag hjälper er genom den svåra tiden i era liv så att ni återigen kan se Ljuset och känna Kärleken

Det extrema vädret i Texas och andra stater skapades av de Mörka Styrkorna för att störa Frihetsprocessen för den Mänskliga Civilisationen. Staten Texas kommer att spela en viktig roll i mänsklighetens framtid.

Jag är mycket tacksam att kunna dela denna information med er. Vi talas vid snart. Jag är Saint Germain och sänder er all min Kärlek och mina Välsignelser. Tack.

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...