Saint Germain via James Mc Connell, 10 Januari 2016

saintgermain

Saint Germain, via James Mc Connell

10 Januari 2016

 

SAINT GERMAIN

(Fortsättning av vägledd meditation när St. Germain tar över)

Börja nu att se saker förändras. De som var av mörkret kommer nu in i ljuset. De som var av mörkret och som inte ville vända sig till ljuset, se dem gå. Och i stället för dessa, se bara fred och kärlek genom hela landet. Hela världen kommer tillsammans som bröder och systrar. Som ett med varandra. Alla hjälper sina kamrat bröder och systrar så att alla kommer tillsammans. De är alla ett folk. Vi är alla en ras. Alla en enhet. En förenad kraft.

Ni kan se råd bildas överallt här på Jorden. Nya medlemmar kommer in i dessa råd. De som vill sprida ordet, sprida ljus och kärlek. Fred tvärs över Planeten. Vet att de inte har någon erfarenhet för att vara med i dessa råd. De behöver bara en önskan. Önskan att tjäna.

Se nu många skepp som kommer. Många skepp visar sig i skyn. Många av er har redan sett det då vi har gjort denna övning. Ni kan se skeppen komma, och landa i vad som har blivit rymdhamnar, (space ports) inte längre flygplatser, utan rymdhamnar. För alla kan gå in i skeppen och resa genom Sol Systemet, genom hela Galaxen. Ni kan stiga på tågen som är djupt inne i Jorden och resa inom alla områden på Jorden, inom några minuter antingen över eller under.

Var ni än befinner er nu, ta den här bilden som ni har, ta den här visionen som ni har och för med den tillbaka med er. Kom tillbaka ner i Ljus-Pelaren. Kom tillbaka in i rummet, var ni än befinner er. Tillbaka till era fysiska kroppar. Vet att vad ni just nu har gjort har varit mer hjälpsamt än ni kan föreställa er för hela världsprocessen.

Just när ni gör detta, finns det många andra grupper runt om i världen, som gör samma process. ”När två eller fler är samlade i mitt namn, där kommer jag att vara bland er”. Detta var sagt av Yeshua, men Sananda talade genom honom.

Vet att många av förändringarna som vi har talat om, som ni har hört om, är verkligen i görningen. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är orkestrerat som ni har hört många gånger nu. På grund av denna i mäktiga scensättning, beroende på de många bitar av detta mäktiga pussel som behöver komma samman, tar det vad som skulle visas för er, att vara en längre väntan. Men jag säger er nu, att det är bara en kort tid av hela sträckan av den samman-hängande rum-tiden.

Allt är redo. Allt läggs ut framför så att allt kan gå framåt, i den hastighet, i frekvensen, i tidsramen som är nödvändig. Ni är alla en del av detta. Alla av er. Alla som vill lyssna och läsa dessa ord; ni är alla en del av denna plan. Några har en större del. Vissa har vad de skulle betrakta som en mindre del. Men alla är del av detta, inte desto mindre. Det finns ingen större. Det finns ingen mindre, när planen är alla är ett.

Vad ni än gör i era dagliga aktiviteter för att visualisera, att skapa i ert sinne den Nya Världen, har ni en inverkan. Med alla dessa rader, allt detta kommer tillsammans för att skapa den nya Gyllene Åldern, det finns ingenting som kan hålla det tillbaka längre. De kan fortsätta att försöka, men deras ansträngningar som kommer fram nu är meningslösa.

Vi är med er. Vi har alltid varit med er och kommer alltid att vara med er. Vi är era bröder och systrar. Det finns ingenting, ingenting i denna tid som kan hålla det här tillbaka från att hända. Bara lita på det. Lita på er själva. Lita på varandra. Lita på den kärlek ni har för hela mänskligheten. Hela mänskligheten håller på att gå igenom ett stort skifte.

Jag är St. Germain. Jag är tacksam för de stunder vi har att dela, och ser fram emot den tid då vi kan mötas personligen. Ni kommer att minnas mig och jag kommer säkert att känna igen er.

Fred till var och en av er. Fortsätt och vet att allt kommer att ta hand om sig själv, när ni rör er framåt i era dagliga ögonblick.

 

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...