Saint Germain via Nancy Tate, 25 november, 2016

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain

via Nancy Tate

25 november, 2016

Idag är jag här för att avslöja en liten hemlighet för er, eller inte så liten, enligt var ni står och vilken er del är i den. Först vill jag tala om för er att en definitiv utrensning nu är på väg av en hel hop av dem som visat vad de går för och som har kommit upp i den sannings-energi som behövs; de håller nu på att fördrivas runtom i världen. Jag är involverad i den sanna känslan av att vara en del av de inslag som håller på att ersättas av sanningen gällande det som har skett runtom på jordklotet. Det blir nu uppenbarat som det slavgöra som så många människor har kunnat känna av. Det som nu sker är att sanningen om de många fördröjningarna i systemet håller på att komma ut, så att ni alla – genom era avsikter och bekräftelser om vad sanningen verkligen handlar om, gällande det universella solsystemet och allt som involverar er historia – får stiga fram för att samarbeta, vilket ursprungligen var avsikten, när den här planeten påbörjade sin uppstigning till det som ses som en uppstigning från den dualitet som har varit i kraft under så lång tid.

Vi märker nu att så många människor kan tala om för andra vad som håller på att ske och varför, för att sanningen ska kunna komma ut till människorna och de ska kunna tro på den. Man börjar med att ifrågasätta om det som man får höra är sanningen om denna planet och man kommer sedan att kunna känna igen att det som man på sistone har känt av inte är något som man bara kan trycka tillbaka långt bak i huvudet och strunta i, alltså gällande hur det verkar kännas. Man börjar nu leta efter orsakerna till de många sanningar som kommer upp i förgrunden och man börjar hitta de flesta av sina svar inombords. Det gäller sedan för alla att söka klarhet om de svar som man har fått ta emot. Detta kommer också att släppa fram ytterligare sanningar inifrån och dessa kan sedan tjäna som ögonöppnare, för allt det som är på väg och redan är igång.

Jag är så glad att få dela detta med er och jag ser att när ni läser dessa ord, så inser många av er redan betydelsen i vad jag säger, att det hänger ihop med det som ni har kunnat få höra inom ert eget varande. Det är nu dags för er alla att bekräfta att ni är större än bara en kropp, som i liten skala är mätbar med vad ni har kapacitet till. Ni kan se hur ni kan försäkra er själva om att ni är större än vad ni har trott er vara. Ni är en del av detta förändringssystem och på det sätt som ni förbereder er för förändringarna som är i omlopp, får ni uppleva det som ni kom hit för att vara en del av. Jag är så imponerad av er förträfflighet och uttrycket i er kraft att ta er bortom uppfattningen att vad ni har fått lära er skulle vara måttet för vad ni klarar av. Ni är på väg att upptäcka att ni har förmågan att gå oändligt mycket längre än vad ni hade kunnat föreställa er. Nu befinner ni er i början på resan mot undren och allt bortom trovärdighet, vilket ni kommer att få uppleva under de kommande dagarna, veckorna, månaderna osv.

Jag avslutar nu detta stycke med min visshet som sträcker sig ut till er – att ni är mina bröder och systrar. Jag ser så mycket fram emot att få se ert uttryck, när ni får se mig komma gående mot er för att ta emot och återgälda en jättestor kram av igenkännande, när vi återigen möts på denna planet och bortom den. Javisst, många av er kommer att få besöka några andra planeter, några moderskepp osv under processen att fullständigt få öppna upp er till sanningen om vilka ni är. Det är en sådan underbar resa som ni har gett er själva i gåva, samt till allt liv i detta universum och mer därtill. Ni har genomlevt en resa som inte tidigare har upplevts och denna gåva som ni har skapat, är bortom våra vildaste drömmar. Vi är redo för vårt återseende, vilket ni också är. Det är frågan om fullständig och ren Kärlek, fastän man inte har kunnat känna av den. Kärlek är allt som existerar. Det är grunden till alla övriga skapelser och ni är skaparna av så många uttryck. Njut av de kommande tiderna och var medvetna om att ni befinner er mitt uppe i glädje och frid under ert resterande uttryck av Kärlek tillsammans med mig och allt övrigt liv.

Tack så mycket Käre Saint Germain.

Med Stor Kärlek, Nancy Tate.

 

 

Saint Germain via Nancy Tate, November 25th

 

 

 

 

Övers: Aslög Bergman – www.st-germain,se

Du gillar kanske också...