Samtal med Mästare St Germain, 18 februari, 2024

Samtal med Mästare St Germain

https://lichtweltverlag.at/2024/02/18/die-letzte-generation/

Jahn J Kassl 2024-02-18

”Den sista generationen”
Det är upp till oss!
JJK: När jag umgås med unga människor och blir medveten om deras livsuppfattningar, har jag inte mycket hopp om att förändringen ska lyckas. Många 14 till 30-åringar – jag känner några – känner sig väldigt bekväma i matrisen och är helt med på den extremt oroande utvecklingen. Någon förklarade för mig en gång att jag var för gammal för detta, och att jag inte förstod hur bra det var att ha ett chip under huden, eftersom man inte längre behövde bära med sig något kreditkort.
Naturligtvis följer dessa människor den officiella berättelsen inom alla områden: klimat, invandring, Corona, krig, Ryssland/Ukraina, AI – vad de lär sig av media är sanningen för dem, och alla som har en annan åsikt är intoleranta eller asociala, konspirationsteoretiker eller nazister. Kan världen och mänskligheten räddas – absolut inte med DESSA unga människor. Igår observerade jag några ungdomar igen, och återigen kom tanken upp för mig att den mycket citerade ”sista generationen” verkligen existerar, och det är vi!
De äldre kvinnorna och männen, mammorna och papporna som visade sina ansikten vid Corona-demonstrationerna, de förblev ovaccinerade och ställde sig kritiska till hur andra spelade med i systemet. Vem, om inte vi, den äldre generationen, kan rädda våra barn och barnbarn från en dystopisk framtid!?
Om vi ​​räknar med ungdomen så är striden förlorad. Det är vi, 40 plus-generationen, som kan och kommer att avvärja denna katastrof. Min slutsats blir därför: Visst finns det klarvakna unga vuxna också, men majoriteten av dessa unga är så förankrade i systemet, att de inte kan känna igen det annalkande slaveriet som sådant.
Filosofen Theodor W. Adorno (1903 – 1969) lär ha sagt: ”Jag är inte rädd för fascistens återkomst i fascistens mask, utan för hans återkomst i demokratens mask.” Och det är precis det som så många människor inte kan se!
Den ”sista generationen” finns i den äldre generationen, det vill säga vi, eftersom vi är de sista människorna på denna jord som fortfarande vet hur frihet känns.
Vi vet att allt som nu säljs till oss som framsteg, leder direkt till total övervakning. Vi ser den nya fascismen komma i form av demokrati eller kommunism, och det är upp till oss att stå i denna kamp och vinna denna debatt – speciellt för våra barn och våra barnbarn. Igår pratade jag och Karl om det, och vi kom båda fram till: ”Det är upp till oss!” Eller hur, eller har vi fel?
Friheten kommer!
MÄSTARE ST. GERMAIN: Den mörka och restriktiva världens dagar är räknade. Friheten är på väg på alla linjer! Ingenting som var tänkt för mänsklighetens dystopiska framtid kommer att bestå! Allt kommer att passera, förstöras och lösas upp som solens tjockaste dimma.
Det råder ingen tvekan: ni är den SISTA generationen av den GAMLA mänskligheten och samtidigt bildar ni den FÖRSTA generationen av en NY mänsklighet.
Eftersom väldigt många av er kommer att uppleva början av den Nya Åldern i denna existens.
Mänsklighetens största mirakel kommer att formas av dig, och det är så du kommer att uppleva det! Det är så förändringen sker hos alla innevånare i samhället.
För även om den unga generationen inte har mycket kunskap om det som ligger bakom, och inte kan förstå ondskan hos dessa krafterna, så bör dessa människor inte kollektivt tas över av den mörka rasen på denna jord, och ledas över till den dystopiska tidslinjen.
Det är en strid som måste utkämpas nu, och denna strid kommer att föras av de prövade och kloka, av de uppriktiga och sanna, av de modiga och självsäkra Ljuskrigarna den första tiden. Denna kamp leds av dig.
Sprickor i matrisen
Så nu händer det att det uppstår händelser som får unga att pausa, som stimulerar dem till nya tankar och beteenden. Matrisen de känner till spricker och blir bräcklig på många plan, vilket gör att saker som tidigare tagits för givet inte längre fungerar, och livet, hur väl man än planerat det, blir oförutsägbart. Det felaktiga livet visas för de unga.
Dina barn kommer att vända sig till dig, sina föräldrar och sina äldre. De tar gärna emot era råd och hjälp. De kommer att öppna sig för verkligheten och det som är helt obegripligt för dem idag, kommer att förstås.
Den unga generationen kommer också att vakna upp för att vara den del som är nödvändig för en global förändring. För detta kommer nödvändiga händelser. Allt händer i rätt tid, med rätt timing.
JJK: Det som oroar mig mest för tillfället är dessa ungas tilltro till tekniken! Alla jag känner betalar med sin mobiltelefon, de har knappt med sig några kontanter längre. De streamar filmer på Amazon, Netflix eller Disney och reflekterar inget. Semester, snygga kläder, ha kul och en karriär – det är allt som många av dessa ungdomar har på sin radar. Inga andliga frågor ställs – meningen med livet ligger i konsumtion och kortsiktiga nöjen?!
Jag uppfattar inget annat hos de flesta av dem. Inte ens Corona-krisen ifrågasätts i efterhand, mRNA-vaccinerad – so what – ställ inga frågor, lämna inte den uppenbara komfortzonen.
Och om det är viktigt låter du dina föräldrar köra dig till klimatdemonstrationer i en SUV, du dricker Starbucks-kaffe ur en pappersmugg som du sedan helt enkelt slänger i gräset – och är du stressad så tar du flyget semestermålet. Den dåliga koldioxiden spelar egentligen ingen roll när det kommer till din egen bekvämlighet.
Att njuta av livet och inte ställa frågor som kan störa livet, är så många ungas måtto. Ibland, när jag märker och observerar detta på nära håll, mår jag riktigt dåligt – och det ger mig alltid huvudbry. Det är svårt att stå ut med hur okritiskt och oreflekterat de flesta unga accepterar systemets propaganda!?
MÄSTARE ST. GERMAIN: Sannerligen, blir dessa människors medvetanden påverkade. De som har valt den dystopiska tidslinjen på själsnivå, kommer att fortsätta att villigt följa systemets instruktioner. Trots händelser som får dem att vakna, så kommer dessa människor inte att avvika från sin bekväma väg, med att överlåta tänkandet och kännandet till andra.
Helt annorlunda blir det för de unga människor som har trasslat in sig i denna matris, de som tagits över av negativitet, trots att de har en kreativ själsplan i sin kärna.
Dessa unga människor kommer att känna igen sin väckarklocka i de omvälvningar som följer, och kommer att agera därefter. Som vid en uppståndelse kommer många människor att vända sina liv 180 grader, och kommer inte längre att kännas igen.
Lita på det faktum att era barn också kommer att befrias från drogerna i denna matris, och bli helande. Den tiden kommer och den är mycket nära, eftersom ni är den SISTA GENERATIONEN av denna mänsklighet, och den FÖRSTA GENERATIONEN av den NYA JORDEN som nu växer fram.
JJK: Så håll ut och ha nerverna under kontroll, som det ofta står i meddelandena?
MASTER ST. GERMAIN: Att sprida tillit och stå fast i förvissningen om att allt kommer att bli bra.
Placera detta djupa ankare av grundläggande tillit i allt som finns, och du kommer att bemästra denna kritiska fas av uppstigning.
Kritisk fas?
JJK: Vad är ”kritiskt” med denna fas?
MASTER ST. GERMAIN: Det destruktiva elementet som har släppts ut av de mörka krafterna, det potentiella hotet om utrotning av stora delar av mänskligheten, vilket verkligen övervägs av dessa krafter. Och ju hårdare snaran runt halsen dras åt – i bokstavlig mening – desto större blir desperationen.
Vi finns i denna kritiska fas idag!
Det är därför det nu är så viktigt att mobilisera all kärleksenergi som du är kapabel till: fred, kärlek och enhet – det är vad det handlar om nu. Det är nu viktigt att manifestera detta inombords och att frigöra sig från de dramer som rullas upp framför dig varje dag, och transporteras till ditt vardagsrum i bilder.
Förbli kärleksfulla inombords, förbli kärleksfulla inombords! Tillåt dig inte att bli provocerad eller frestad att hämnas! Inget sådant har någon plats på den NYA JORDEN, eller i den NYA MÄNSKLIGHETENS hjärtan.
Behandla de människor som inte förstår dig med förståelse! Ha en neutral attityd mot de människor som avvisar eller är fientliga mot dig. Se till att du svarar på hat med kärlek – då kommer allt som behövs i denna kritiska fas att göras. Detta är ditt mästarprov – och du kommer att klara det om du praktiskt tillämpar den kunskap du har förvärvat om energins natur.
Det du har insett i ditt hjärta under de senaste åren, behöver nu bekräftas i det yttre. Agera som de gudar ni är: fria och suveräna – och kärleksfulla.
Jag är alltid med er!
Jag är MÄSTARE ST GERMAIN

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *