Saint Germain via Nancy Tate, 17 februari

StGermainVioletGlobe2

Vakna upp: St. Germain, februari 17, 2016

 

Jag är här i dag för att berätta en liten hemlighet som till viss del inte är någon hemlighet alls. Det är så att det är mer på gång i dag än vad som kan ses, höras eller noteras. Allt finns i bakgrunden och på skeppen som kretsar över planeten. Vi håller på med förberedelser för att komma och hjälpa er att fullborda det som återstår att göra, av det ni har för avsikt att uppnå på den här planeten. Vi är nu i en position, och ni har gett oss klartecken för att kunna göra er en gentjänst, eftersom vi nu kan gripa in på många nya sätt.

För många verkar det inte vara någon aktivitet på jorden just nu, och det beror på att det är stiltje på grund av de förberedelserna vi håller på med. Jag kan inte berätta några detaljer, men det kommer att visa sig under de kommande dagarna. För att vi ska kunna stå kvar i vår kraft och svara på era anrop, måste vi först lägga allt på plats, vilket kommer att vara en del av hela arbetet med det som kommer att komma fram.

Tänk på, att eftersom den fria viljan hos folket på jorden fortfarande är påverkad, har vi bara kunnat göra vissa saker för att hjälpa er med det ni gör. Nu har vi fått klartecken från Skaparen, och vi går igenom faserna av det som kommer att komma till allmänheten under dagarna och veckorna framöver. Det är av betydelse för er alla att ni står kvar i er kraft för att kunna skicka fullständig kärlek till hela situationen. När ni gör det, ökar möjligheten för oss att kunna vara med er på våra planerade möten och assistera er.

Det kommer att finnas tillfällen då ni kommer att inse att energin förändras och att ni då släpper mer och mer av negativiteten på planeten och utanför planeten. Ja, planeten är också en levande varelse och har en aura. Ni hjälper nu Gaia att släppa och rengöra sin aura samtidigt som ni gör det själva. Det handlar om att vara i Enigheten ni alla är i, och svara upp med det som sker i hjärtat och själen i var och en av er.

Jag kommer att avsluta meddelandet nu med vetskapen om att ni kommer att se, känna och uppleva det vi sätter på plats och det ni kommer att kunna vara en del av för att föra fram under de kommande dagarna. Kärlek är den främsta faktorn i allt som kommer fram för att ta er till friheten i denna värld. Jag ser er alla som medlemmar av fred, glädje och kärlek till alla i skapelsen.

Tack så mycket kära St. Germain,

Mycket kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...