Saint Germain via Nancy Tate, 20 januari 2019

Saint Germain via Nancy Tate, 20 januari 2019

Vakna upp anrop: S:t Germain, 20 januari 2019

Det kommer att bli en tid för er alla, när ni inte bara kan för er själva men för andra som är nära er och ännu inte vaknat till sanningen, berätta om det som kommer hända på Planeten. Jag pratar med er nu, för det är dags för er alla som är vakna att sprida nyheterna till dem som inte bara kommer att lyssna, men för dem som ni känner valt att dela med sig av nyheterna som kommer ut i världen i bitar och stycken om vad som kommer fram i de kommande tiderna.

Jag är S:t Germain och jag talar genom den här kanalen eftersom det är dags för henne att komma tillbaka till korrespondensen med er alla och att se att hon lär sig att det bara finns en väg att bli det som är förutbestämt för er alla, och det är att följa de känslor och idéer som kommer fram från det inre jaget.

Det handlar om att kunna göra val som genljuder inom er och visar sig runt omkring er som är meningsfullt och ger er de känslor som ger er kunskapen om att ni är mitt i den energi som ligger runt er. Det är en känsla av att ni kommer att få förtroende för det som kommer inifrån, mer än ni kan lita på och följa med vad som ligger utanför er och inte känner allt som är rätt för er, även om andra svarar på det, på ett sätt som passar dem.

Det handlar om att vara i närvaron av ert eget högre själv och att kunna lita på vad som kommer fram och gå framåt i de känslor som svarar på vad ni gör. Det kommer till en tid då alla kommer att känna de nya känslorna att kunna lita på vad ni känner att ni ska göra och följa det. Det kommer att vara en fråga om vad ni kan lita på och gå vidare i även om det kan finnas några andra som går i en annan riktning. Allt detta är det bästa för er själva och för hela mänsklighetens planet.

Även om begreppet mänsklighet betyder något för er som inte inkludera djurriket och hela livet på jorden, är det hela delen av livet på planeten som kommer att finna harmonin att leva tillsammans med ingen orättvisa gentemot varandra. Det är en fråga om att leva som Ett i varje enskildhets individualitet för att uttrycka det som framträder i de känslor ni alla har med livet. När ni ser vilka resultat som kommer från denna enhet ni känner, kommer ni att veta varför resan på denna planet har gått igenom stegen som har fört er till denna höjd att inse att enheten i de olika uttrycken är det sätt som det är att leva i harmoni i fred, glädje och kärlek för varandra.

Jag kommer att gå åt sidan nu och njuta av allt som jag ser och känner som kommer från denna kommunikation att den här har varit avvaktande en stund. Hon är nu redo att fortsätta sin kommunikation med er och att uttrycka sin kärlek för er på så många sätt. Jag vet också att ni alla är i förverkligandet på en eller annan nivå som Kärlek är svaret för allt som kommer i livet. Jag vet att när ni går fram i varje rörelse ni skapar, kommer ni att inse på en viss nivå vad era nästa steg kommer att vara i detta liv på jorden och i era egna hjärtan och själar. Det här är den nya början för er alla som finns i arbete världen över. Som ni är, eller kommer att se i den närmaste framtiden, är förändringarna i rörelse runt om i världen, och de kommer alla att komma i framkant i varje ögonblick av sanning som kommer till er alla.

Kärlek är allt som finns, och i den energin kommer jag att luta mig tillbaka och vara här för alla som vill prata med mig och dela kramar och Kärlek på alla sätt ni känner. Fred, Glädje och Kärlek är med er alla i varje ögonblick.
Tack så mycket, kära S:t Germain, jag håller med; Kärlek är allt som finns!

Älskar er alla,

Nancy Tate

 

 

http://www.treeofthegoldenlight.com/

 

 

Du är en sådan skatt till andra och mest av allt till dig själv,

för att vara en skatt till dig själv, är du det för andra.

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...