Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 januari, 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton

Släpp In Det

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi lägger stor vikt vi att ni släpper det som inte längre tjänar er just nu, eftersom vi kan se hur mycket som väntar på er runt hörnet. Den fysiska världen visar ofta hur den energetiska världen fungerar. Ni kan i er fysiska värld se att, om ni vill göra plats för något nytt i ert överfulla garage, så måste ni först flytta ut något annat. Ni måste rensa utrymmet.

Detsamma gäller för era energikroppar. Ni ta alltid emot energetiskt först, och sedan använde ni den energin till att skapa något fysiskt för er själva att uppleva. Så när vi säger att det är viktigt att släppa taget om det som inte längre tjänar er, är det för att vi vet hur ert energisystem fungerar, och vi vill att ni ska ta emot allt det som vi och de andra högfrekventa varelserna skickar till er.

Vi vill se er leka med era nya leksaker. Att släppa taget ser annorlunda ut, beroende på vad det är ni släpper taget om. Det kan vara en vana. Det kan vara en tro. Det kan vara en önskan eller det kan vara en uppfattning om jaget eller världen.

Ni behöver helt enkelt identifiera varför och hur ni håller er själva tillbaka, så att ni kan frigöra dessa begränsningar. Ni vet vad det är, eftersom ni har levt med det så länge, och vi vill också att ni inser att bara hålla fast vid intentionen att släppa taget och låta det gå är nog.

Vi är det Arkturiska Rådet, och har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...