Rådet via Ron Head, 24 november

Ron Head

Rådet via Ron Head, 24 november

Ge tack – Rådet

Imorgon, i landet där denna kanal bor, kommer en helg som kallas Tacksägelsedagen bli observerad. På denna dag varje år, är det en vana att samlas till fest, dela med er till familj och vänner, och till och med kanske tillbringa några stunder med att begrunda era välsignelser och tacka för dem – min bil, mitt hus, min hälsa, min familj, etc. Innan ni gör detta kan vi kanske ge er några andra saker ni kanske kan tänka på.

Vanligtvis vänder var och en av er ert tack till vad eller vilka ni uppfattar vara en gudomliga källan i ert liv. Och detta är, så klart, mycket bra. Men vi skulle föreslå något ytterligare.

Det är mycket troligt att ni har haft nytta av följande medmänniskor under det gångna året, om inte alla. De mest uppenbara är sjukvårdspersonal, brandmän etc. Men det är också ganska troligt att någon har lagat mat till er, så att ni inte behövde göra det. Någon annan har serverat er den maten. Någon har städat efter de måltiderna, så att ni inte behövde det. Någon har tagit bort skräpet ni skapat, så att ni inte behövde göra det. Någon har sopat gatorna, plogat snön, fyllt i väggroparna, så att ni inte behövde göra det. Någon har kört ett fordon till er, en taxi, en buss, ett flygplan, ett skepp för era behov. Någon har städat ert hotellrum, så ni inte behövde göra det. Listan kan göras enormt lång.

Det är mycket möjligt att många av de människorna gjorde sin service när de var sjuka, när de hade migrän, eller när de var i en stressig situation.

Så denna Tacksägelse helg ge kanske en stunds tanke till alla de människorna. Sänd dem tack. Sänd dem kärlek och uppskattning. Tvivla inte en sekund på att ni kommer att lyfta upp var och en av dem på något sätt när ni gör detta.

Låt oss föra in en annan tanke. Om alla gjorde detta, skulle ni själva vara mottagaren av mycket av denna tacksamhet och kärlek. När ni går genom era dagliga aktiviteter, gör ni inte många saker för andra? Gör ni inte dem ofta när ni inte känner er som bäst? Var och en av er är beroende av alla andra. Det är det som gör ert samhälle möjligt.

Så när ni ger tacksamhet för vad ni har, glöm inte dem som producerade det eller de som förde det till er. Och inse också att ni har gjort er egen del. För det, är ger vi er tacksamhet. Vi ser vad ni har gjort, även när ni har förbisett det eller glömt det.

Så ha en underbar tacksägelsedag , och njut av er familj och vänner. Och om ni skulle tänka på oss för en stund, så vet att vi är med er.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, Available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...