Saint Germain via Sharon Stewart, 3 maj 2020

Saint Germain via Sharon Stewart, 3 maj 2020

 

När ni inte ändrar ert tänkande förblir världen densamma

Javisst! Jag är St Germaine, till er tjänst, mina älskade.

Jag vill tala om detta ämne som Sharon önskar att jag skall visa min kunskap om, så det kommer jag verkligen att göra. Jag svarade på hennes begäran att kanalisera om detta ämne, eftersom detta är grunden för Alkemi, och som ni vet är jag Mästar-alkemisten. Ja, just det!

Sharon medger att hon inte gjorde den kopplingen, och ja, jag tror att detta är en koppling som så många av er inte är medvetna om: Era sinnen är skapare. Vad ni tänker på skapar ni. Och ni har lärt er att tro på och återskapa många livsmönster som inte tjänar er.

Föreställ er att hela er värld slavar iväg till sina dagliga jobb när allt ni egentligen behöver göra är att ändra ert kollektiva tankesätt och ett annat sätt att överleva i era liv skulle falla på plats. Ja, så enkelt. Hade ni inte köpt in er i det ekonomiska system som ni för närvarande förtrycks av, skulle kanske utomjordingar närmat sig er värld och bytt och handlat med er. Eller så hade ni kanske stannat kvar i era gamla byteshandels- och handelssystem och aldrig övergett detta för ett finansiellt system. Eller kanske ni helt enkelt hade haft ett ”ta vad du behöver” -system där en odlar maten och den andra tar den nödvändiga mängden för familjen, och det skulle vara allt.

Jag vill påstå att ert nuvarande system har lett till elände, girighet, osäkerhet och konkurrens mellan er. Hade inte ett sådant system valts, skulle ni kanske ha valt ett system som låter er blomstra på mer välvilliga sätt.

Allt som krävs från denna dag och framåt är en kollektiv sinnesförändring, och ja, majoriteten styr. För att se framsteg måste 50 procent av de på jorden ha den tankegången. Det är så kollektiv alkemi fungerar.

Det har funnits många system för byteshandel på Planeten Jorden tidigare och några är fortfarande kvar. Det är i allmänhet en fråga om vad samhället värderar. I vissa infödingssamhällen anses en dans vara ett rättvist byte mot vildsvin. I andra byts havskött mot matlagningstjänster. Det handlar helt om vad som har värde för er.

Så nu är ni i en period med stor förändring för majoriteten på er planet. Detta kommer att kräva en stor sinnesförändring hos er alla. Händelser introduceras så att några av er kommer att börja undersöka er nuvarande levnadsstandard, ifrågasätta vilka som driver länderna och vad som ska tas bort framöver. Stora förändringar kommer att införas till följd av att era sinnen frigörs från de lägre mentala planen. Det kommer att vara möjligt.

Ni tenderar alla att fokusera på vilken välvilja ni skulle vilja se införd i era liv, men det finns ingen konsensus. Det finns så mycket uppdelning i ert tänkande att det är omöjligt att implementera någon ny struktur med kraft. Så ni måste börja anpassa er till varandra. Ja, tidslinjer som faller bort, till förmån för organiska tidslinjer som faktiskt resonerar mer med era sinnen är till stor hjälp. Ni kommer att upptäcka att ert tänkande naturligt börjar återgå till det som var er styrka för tusentals år sedan innan planeten och era sinnen togs över.

Er planet är en skapelse av ert kollektiva tankesätt. Den skulle inte existera utan er tro på den. Så detta är kraften ni har att ändra den, inte de av oss som förblir utanför dess gränser. Vi kan påverka, men det är ni som måste förändras. Detta är också alkemi. Alla jordmänniskor har rätt att vara självbestämmande.

Så om ni inte tror att detta nuvarande samhälle är för er välvilja, ändra era tankar. Vad tror ni skulle vara välvilligt för er värld? Vad vill ni se? Fokusera på detta.

Att hata det som finns för närvarande är bara att stärka det, är jag rädd. Det måste tillåtas att tas bort. När ni hatar den nuvarande regimen håller ni den på plats så mycket längre och gör att Ljusets borttagning av den blir så mycket svårare. För som sagt är det er värld. Vi ber er att ändra era sinnen.

Vill ni se mer pengar till alla? Stoppande av svält, fattigdom, lidande och sjukdom? Vill ni se hjälp för er världs flora och fauna, upphörande av föroreningar och miljöhjälp? Skulle ni vilja se att haven rengörs, landmassorna flyttar tillbaka till ett mer naturligt tillstånd och djurpopulationer trivs? Fokusera då på dessa saker.

Dröm. Dröm stort som ni säger. Allt kommer att vara ert. Ni är såningsmännen på den Nya Jorden. Ni är de välvilliga som vill se kärlek omfamna allt igen, och att kaos och lidande tar slut.

Ingenting är omöjligt, för ni är alla alkemister. Använd era sinnen klokt.

Sharon är till exempel nyfiken på flygolyckor. Hon är nu medveten om att det finns mycket mer än hon har förstått. Men vad hon inte inser är att när hon fortsätter att titta på dessa videor fortsätter hon att stärka idén om flygolyckor. Och eftersom hon tror på dem fortsätter de att hända. Ni måste vara försiktiga med er TV eftersom den visar er vad någon vill att ni ska skapa. Och i detta fallet är det flygolyckor. Om ni faktiskt slutar tro på flygolyckor skulle den perfekta lösningen hittas för att lösa problemet. Men ni tror på dem så de fortsätter att existera.

När det gäller tornadofilmer kommer tornados att fortsätta att plåga er värld. Eftersom ni tror på dem och tror att de är verkliga kommer de att fortsätta hända. Sluta tro på dem, och de kommer att upphöra att plåga ert folk. Förstå att naturliga händelser inte skadar – de vårdar.

Jag kan rekommendera vid denna punkt, att om du tittar på tv eller videor, vänligen se till att det du tittar på inte konceptualiserar skada på en annan varelse eftersom när du tittar på detta ökar sannolikheten för att andra lider av dessa öden, och detta medför faktiskt en energetisk obalans för dig – eller dålig karma som ni kallar det. Ja, du måste vara väldigt exakt med ditt sinne, Sharon!

Sharon beklagar bristen på långhåriga plejadiska snygga män som spelar gitarr idag. Ja, de flesta har rört sig bort från det som var ett acceptabelt uttryck för hennes musikgenre. Håret blev kortare eftersom människor trodde att det kortare håret var acceptabelt. Om de hade insisterat på att alla rock and roll-musiker skulle ha långt hår skulle det ha förblivit så. Men det gjorde det inte.

Det är vad ni tror är standard, vad som är acceptabelt för er, vad ni tar för givet och vad ert samhälle anser vara ordinärt. Ändra ert kollektiva sinne, då förändras resultatet. Om ni fortsätter att tro på alkoholism fortsätter ni att ha alkoholister. Om en person börjar tro att människor inte borde dricka, och detta växer till majoriteten, kommer fler och fler människor att kunna sluta dricka. Det blir lättare för den stora allmänheten.

Ah! Ja, Sharon. Jag hör ditt matbaserade sinne. Du tror tyvärr att du har en ätstörning och du har anslutit dig till en mycket stor, om jag får be om ursäkt för den dåliga formuleringen, en grupp människor som också tror på det. Om er värld plötsligt inser att ni är överviktiga eftersom ert sinne säger att er kropp ska vara så, skulle denna grupp människor övervinna sitt behov av att vara överviktiga. Den gruppen skulle minska i storlek och att gå ner i vikt när denna ”mind bug” fångats skulle bli enklare. Ni måste förstå att ert överflöd av dietläkare, dietböcker och dietprodukter är en stor ekonomi för många, och att avslöja sanningen att det är sinnet som skapar er fysiska verklighet är den kunskap som många vill hålla er ifrån. Det finns inget behov av att vara överviktig om det inte är detta du är rädd för eftersom du är tänkt att möta din rädsla.

Ditt sinne är mycket kraftfullt. Använd det på ett klokt sätt.

Jag är er St Germaine och jag älskar er alla innerligt.

Kalla på mig när ni har behov.

 

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...