Saint Germain via Spirit Eagle, 4 mars 2016

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain, 4 mars 2016

Via Spirit Eagle

 

Det kommer en tid när ni, så att säga, kan vara i ”Stormens Öga” där stillhet och frid råder. Den perioden kommer att förbereda er för den slutliga ”knuffen” genom det töcken som ni alla har vistats i av ouppfyllda drömmar, önskningar och djup andlig längtan efter att världen ska vara så som ni vet att den kan vara. Många har förlorat kontakten med sig själva – med det Gudomliga inom dem.

När ni kommer ut ur Stormens Öga blir det med förnyad styrka och beslutsamhet om att se Uppstigningsprocessen till slutet. Den här perioden kommer att bli en frist och en förnyelse för hela mänskligheten och för alla Riken bevarade på Moder Jord vid denna tidpunkt. När ni är i Stormens Öga, förbered er då för ert nya liv på en förnyad Moder Jord när ”Stormen” är över. Kaosets vindar kommer att blåsa över Jorden med en rensning av allt som är oönskat och inte behövs för mänsklighetens och Moder Jords nästa steg in i en Ny Gryning.

Den här perioden är verkligen en tid av andligt mästerskap. Bemästra er själva och era energier. Ni är inte längre små barn – själsligt sett! Ni kan känna så ibland, men det är dags för er att kliva ur den rollen. Ni är här nu för att ni har ett syfte för själens tillväxt tillsammans med Moder Jord. Ni är här för att hjälpa era bröder och systrar att vidkännas sin egen kraft!

Genom att vara en företrädare för Ljuset, visar ni dem vilka de verkligen är. Ni är alla förbundna med varandra! Kom ihåg det! Hedra varandras gåvor. Ni är alla unika och älskade av Skaparen och allt skapat. Stig fram till den Kristallina Dörren och gå in till ert nya äventyr! Vi kommer att vara på andra sidan den dörren.

Jag är Saint Germain och jag ser fram emot att öppna dörren för er. Godnatt mina Kära och sov gott denna natt i den Stora Gudinnans Armar!

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...