Saint Germain via Susan Leland,

Saint Germain via Susan Leland

25 Augusti 2015

 

 

St Germain: Frihet kommer från att veta Sanningen!

 

Hälsningar, Ni Mest Älskade i denna familj! Jag är Saint Germain, och jag står framför er, och jag uppmanar er att stå med mig som Fria, Fria varelser. Det är anledningen till att jag har valt just denna Frihetssång. De flesta av er känner igen den – Marseljäsen – och den kommer från turbulensen av den Franska Revolutionen, som var först och främst för Frihet eller Fred. Den var inspirerad, om ni så vill, av den Amerikanska Revolutionen. Oavsett att det fanns skäl bakom de som gavs – manipulationer och så vidare – vad som är viktigt är de begrepp, de ideal, inspirationskällorna om att alla män och kvinnor är skapade lika!!!

Nu vet vi att det fanns några ganska stora och uppenbara försummelser – för det uttalande jag precis har lagt till ”kvinnor” och vi vet att slavar inte ansågs vara riktigt på samma nivå av Mänsklighet. Och ännu ett krig utkämpades som hördes runt om i Världen. Och det var för Frihet åt slavarna. Men sanningen blir känd, ni har alla blivit förslavade – ja, ni vet det nu!

Och jag har sett, jag har sett som avkomlingar till dem, som först försökte att kontrollera och vinna framgång, har tagit sina vändor. Och jag har sett nedgången av grundläggande ska vi säga, nationell och internationell anda av Frihet. Men, det måste komma dit det är. Ni var tvungna att ha synliga bevis för er själva – naturligtvis, dessa är tredje dimensionens illusioner – men ni var tvungna att ha tredje dimensionens bevis att ni inte är fria! Detta är en del av den stora uppvaknandet, är det inte? !!!

Och då det är en hårt uppvaknande för vissa som alltid har trott – eftersom de levde där det fanns, ni vet, baseball spel och äppelpaj och alla dessa saker – att de var fria. De finner ut att detta inte har varit fallet! Och det kommer att finnas, inget mer dramatisk eller traumatiskt för dem, än att höra Sanningen om dessa händelser – vilket nästan alla här i mänskliga kroppar på Planeten Jorden, kan komma ihåg i detalj. Och dessa, naturligtvis, är händelserna 9-11, vilket har lett till krig och alla typer av händelser, av vad ni kan fundera på att vara – igen, denna nedåtgående spiral – men dessa saker hände av en anledning och syfte.

De var fruktansvärda, och det är Sanningen, men samtidigt tillät de medvetandet att höjas tillräckligt för att förena hela Mänskligheten av Planeten Jorden!!! Jag talar inte om deras icke-mänskliga kontrollanter. Jag talar om de som är sanna människor – Gudar och Gudinnor, även om de kanske inte har vetat det, och säkerligen inte kände det samma dag – men de kanaliserade rädslan till en stor kärleksfull Enhet tillsammans. Och det är den höjningen av medvetandet som har inspirerat så många, som fram till den tidpunkten inte hade någon tanke på att de faktiskt inte var fria, att vakna upp! Och, naturligtvis, ni har alla sett som runt hela Världen – ska vi säga, vad resultat i 3D Världen – har kommit att spela.

Ni har sådana saker som Patriot Handlingen, sökandet på flygplatser, letandet efter bomber och våld överallt, och så vidare. Och ni har släppt lös våldshandlingar. Detta är det sista hurrandet för dem som försöker att behålla kontrollen! Och de har läkemedel som de kan radera ert minne med, de har läkemedel som de kan lägga till energistrålar och så vidare, så att de kan trigga människor att agera våldsamt. Detta är motsatsen till Frihet, är det inte ?!

Och ändå kommer allt detta snart att vara helt borta! Och så under tiden, behöver ni förbereda er. Ta in Kärleken! Ta er till de högsta nivåerna av vibrationer som ni möjligen kan – och sträva sedan efter mer! Ni kan fordra det; Ni kan bjuda in era guider; Ni kan bjuda in någon eller alla av oss Handledare för att hjälpa er att uppnå detta!!! Ta det Högre Dimensionella Perspektivet och när Sanningen kommer ut om 9-11, ja, erbjud då era armar för att omfamna dem som ödelagts av den Sanningen.

 

Och viska sedan i deras öron: ”Ur denna Sanning kommer vår Frihet! Låt oss glädjas över att ha vår Frihet! Och låt oss gå tillsammans in i en Högre Livsstil där dessa typer av händelser aldrig kommer att hända igen, där Fred på Jorden skall vara det sätt för våra liv som vi njuter av, vägen för varje uttryck som vi yttrar eller tänker eller agerar på; där Frihet betyder Friheten att vara oss själva utan rädsla för repressalier, för någon form av straff. Släpp er rädsla och kom till Frihet!!!”

Det, älskade Ni, är hur vi reser tillsammans på den Höga Vägen! Det är hur vi går in i Guldåldern! Det är hur alla dess gåvor, utan förbehåll, är tillgängliga för var och en av er, oavsett om det är helande för era kroppar eller er ande, vare sig det är ett hem eller nya relationer, eller en resa någonstans som ni alltid har velat göra – gör ingen skillnad. Det är alla värdiga och det finns alla där för er att vara fria att njuta av, medan tiden går – och den går; Det håller på att kollapsa ganska snabbt -det finns inte mycket kvar. Så var fria i era Hjärtan. Jubla!

Låt denna frihet komma in. Låt den bokstavligen ringa, ringa ut från era varelser så att Världen kommer att få ert budskap. Ja, vi är fria. Vi måste helt enkelt erkänna att vi är det! Vi måste leva i våra egna Gudomligheter. Framför allt måste vi älska oss själva och varandra tillräckligt för att komma tillsammans till denna Högre Dimensionella Verklighet!!! Eftersom det, Kära Ni, är dit ni är på väg! Och jag kan säga detta eftersom jag är på Vägen med er, och ändå ser jag vart ni går. Och jag lovar er, att ni alla har en stor och härlig Livsstil och att ni alla är fria att gå in i det, om ni vill men, vet Sanningen om Vilka Ni Verkligen Är!!!

Vi har Mission och syfte och det är att hjälpa till att befria Världen! Och vi gör det med Kärlek, med Fred och med Glädje! Och jag, Saint Germain, har stort ansvar för att föra Frihet och finansiell stabilitet till Världen. Och jag försäkrar er att all framgång är verkligheten i detta! Det är där Sanningen ligger, och jag står med er för att dela denna Sanning, så att ni vet om den och känner den, litar på den, och på så sätt ta er själva upp i era härliga vibrationer!!!

Så tack för att ni stannar kvar i Kursen, för att flytta tillsammans in till Friheten som ni så förtjänar – och ännu inte har levt på Planeten Jorden så fullt ut som ni är på väg att göra! Och så är det. Namaste!

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...