SaLuSa

SaLuSa

21 november, 2014

Kanal: Mike Quinsey

Tiden rinner iväg och ni kan nu anpassa er till den snabbare takten den har, och ändå utföra uppgifterna som ni har satt er för. I framtiden kommer ni att finna att den går än snabbare och att ni följer med förändringarna. Allt som händer är en del av processen som skall slunga er in i den Nya Åldern. Er reaktion är dock ofta en utav förvirring då så mycket händer på en gång. Med antagandet att ni håller er själva fokuserade på vad ni vet är dess ändamål så kommer ni att se ett mönster i det som sakta kommer fram. Det kommer att indikera riktningen i vilken ni går och ta er längs med vägen mot den Nya Åldern. Inget kan nu stoppa framstegen som görs, och det kommer att ge er framgång med att lyfta er upp och ut ur de lägre vibrationerna.

Då förändringarna i årstiderna blir mer uttalade så kommer det också att bli uppenbart att det extrema av vad ni upplever minskar. Istället finns det nu mer acceptabla förhållanden då ni lättare börjar föra er från en årstid till den nästa. Det kommer att resultera i förändringar inom djurens och växternas riken då de också justerar in sig. Sådant börjar i själva verket redan att rapporteras, och kommer att fortsätta till att skillnaderna i årstiderna blir mycket mindre skarpa. Världens oceaner påverkas också, och då de värms upp så kommer vissa arter att flytta från olika områden till andra som passar dem bättre. Ni upplever till exempel ibland dramatiska förändringar i de kallare regionerna. Isberg smälter mycket snabbare och det är bekant att under en period så kommer havsnivån att höjas med åtföljande konsekvenser. Ni har dock förhandsvarningar om vad förändringarna kan innebära och har alla möjligheter att vidta passande åtgärder.

Förbered er för framtiden långt i förväg och då kommer alla livets områden att kunna klara av förändringarna. Var dock förbereda på att livet inte kan fortsätta som det är, men om förberedelserna utförs i god tid så kan ni så att säga ”rida ut stormen”. Ni har fördelen att vara välinformerade om typen av förändringar, och kan förbereda er i god tid. Det finns också många avancerade uppfinningar och teknologier som inte än generellt har frisläppts, och de kommer också att göra livet mycket lättare att hantera. Tro oss Mina Kära, vi står inte slapphänta vid sidan om utan assisterar er då det är möjligt, och vi inspirerar och guidar folk så att deras kunskap och expertis kan hjälpa er att ta er igenom förändringarna. Det finns också utmaningar av en viss karaktär som kallar på ett mer direkt agerande, och vi kan assistera er med dem. Som ni kanske redan känner till så utförs det mesta av vårt arbete utan er vetskap, men det kommer en dag då vi öppet kan arbeta med er. Dessa dagar är inte så långt borta, som ni kanske tror, och vi ser fram emot detta.

Ni placerades på Jorden för eoner av tid sedan och gavs fri vilja att skapa er egen framtid. Ni har gjort det, och när ni ser tillbaka kanske ni kommer till slutsatsen att ni fortfarande inte har funnit full frid och lycka. I själva verket så är er historia full av krig och hot om krig, och till en stor kostnad i mänskliga liv, och ni har börjat inse behovet av att leva fredligt med varandra. Ni har upplevt vad som händer då girighet och snikenhet tar över, och det ger er föga tröst men lektionerna börjar gradvis bli fruktsamma. För de själar som fortfarande behöver mer tid för att finna den rätta vägen mot fredlig samexistens så har en ny cykel börjat, och de kommer att få alla möjligheter att lyfta upp sig själva.

Ni har genomlevt illusionen av ett materialistiskt liv, såsom det skulle vara utan guidande från full Kärleksenergi. Ljuset har trots detta lyckats komma igenom och lindrat effekterna från mörkret, som har skapats av dem som bara tror på självförhärligande. En del av era liv har varit mycket tuffa, medan andra har gett er glimtar av frid och lycka som ligger framför er. När ni väl har fått smak för det sanna livet kommer inget annat att vara gott nog, och tillfället att göra så är inom räckhåll. Subtila förändringar sker redan nu som kommer att öppna dörrar till framtiden som väntar på er. Inga mer ringa Varelser kommer att kunna spoliera lyckan som det kommer med, då deras plats är i de lägre vibrationerna som deras liv är i samklang med.

Med vetskap om vad som väntar er i framtiden bör det göra det möjligt för er att hantera situationen med lugn trygghet, och inte har någon rädsla då det gäller slutresultatet. Återigen, var medvetna om att framtiden redan är känd, och ni kommer att bli glatt överraskade över hastigheten av förändringar. De mörka ”styr inte längre i hönsgården” och de skapar sin egen framtid. Deras inflytande avtar då de inte längre har makten och auktoriteten som de en gång hade. Så oroa er inte över deras aktiviteter, då de är fast i sin egen lilla värld där de tror att de inte kan misslyckas. De stöter dock på motstånd och när de börjar inse vad som händer så är det för sent för att komma igen.

Så var goda att hålla er på en väg som för er in på nivåer av Ljus från de högre vibrationerna. Då ni gör så kommer ni att finna att ni är mindre och mindre distraherade eller påverkade av vad som händer runt omkring er. Ni kan så att säga låta världen gå på, då ni njuter av friden inom er som ni har skapat för er själva. Lika mycket som ni känner er isolerade från händelser runt omkring er så kan ni hjälpa andra som kämpar i livet. Det blir en test av hur mycket ni har vunnit och lärt er under er tid i de lägre vibrationerna, och hur ni kan applicera er själva till dagens behov. Ibland så är allt som behövs för att lyfta upp en annan själ ett omtänksamt ord eller handling som hjälper att föra Ljus in i deras liv.

Jag är SaLuSa från Sirius, och känner den växande spänningen från insikten att förändringar sker som kommer att föra in den Nya Åldern till er. Till sist så har ni nått slutet på cykeln och det kvarstår bara att den gamla Åldern sveps bort, för att ge plats åt den nya Åldern som kommer att ge er högst lyckliga tider och innerlig glädje.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Ursprungssajt:http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...